Nastavení Gyrator 2
Nastavení Gyrator 2
Existuje nějaký návod na ovládání této aplikace?
Gyrator 2
Měl bych dotaz na nastavení Gyrator 2 pro HTC Touch HD, i když předpokládám, že nastavení bude všude zhruba stejné.
Gyratora jsem nainstaloval a bez problému spustil, fungoval, ale pak samozřejmě přišel problém s dvojitým otáčením obrazu. Hrabal jsem se v nastavení všude možně a jako pokusný králík mi sloužilo HTCAlbum. Ale ať jsem nastavoval cokoliv, displej se vždy otočil dvakrát. Nevím čím o je, protože jsem přesně okopíroval nastavení, které již v gyratoru bylo, např. pro Operu (Disable Opera). Nebyl by někdo tak hodný a nedal sem přesné nastavení? Předem děkuji.
Gyratora jsem nainstaloval a bez problému spustil, fungoval, ale pak samozřejmě přišel problém s dvojitým otáčením obrazu. Hrabal jsem se v nastavení všude možně a jako pokusný králík mi sloužilo HTCAlbum. Ale ať jsem nastavoval cokoliv, displej se vždy otočil dvakrát. Nevím čím o je, protože jsem přesně okopíroval nastavení, které již v gyratoru bylo, např. pro Operu (Disable Opera). Nebyl by někdo tak hodný a nedal sem přesné nastavení? Předem děkuji.
Gyrator 2
Mám přesně okopírovaný nastavení z Opery, položku stylus zaškrtlou nemám. Teda pokud by to nebylo tak hloupý, že by se to chovalo jinak, protože sem neměl stylus zasunutej při nastavování v přístroji.
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Nastavení Gyrator 2
To dvojity otaceni v HTC album je sice trochu problem, ale myslim, ze je to jen u videa a na ten jsou mnohem lepsi prehravace. Jinak zkousel jsem to disablovat, ale furt nemuzu najit jakej Window Title tam mam nastavit aby to jelo.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Nastavení Gyrator 2
pokud to dela pouze ten HTC album, mozna to bude chtit si pohrat spis s tim Configem (Diamond TF3D Config), nebo jeste lepe, tuto aplikaci vubec nepouzivat...
Nastavení Gyrator 2
Mno na prohlížení fotek se to docela hodí, je to přehledný, ale nepoužitelný, když se to otáčí 2x. A já snad zkusil už všechny nastavení a pořád nic. Nevěřil jsem, že se mi to povede, ale baterku jsem vybil jen s pomocí gyratoru a pár hodin času.
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Nastavení Gyrator 2
Ja myslim ze to album je prehledny... na prohlizeni fotek bych ho urcite stale pouzival, protoze aspon u me se pri prohlizeni fotek nic 2x neotoci, dela mi to jen u videa. A ten Diamond TF3D Config ma vic moznosti nez jen usporadavat listy?
Nastavení Gyrator 2
Tu je navod jak nastavit gyrator, aby sa album dvakrat nepretacal.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=10958
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=10958