Nastavení Gyrator 2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
kanak
přispěvatel
přispěvatel

Nastavení Gyrator 2

Post by kanak »

Existuje nějaký návod na ovládání této aplikace?
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Stahnout, nainstalovat, spustit a pak spustit podruhe pro vyvolani nastaveni. Vse ostatni je na webu autora.
Legend
přispěvatel
přispěvatel

Gyrator 2

Post by Legend »

Měl bych dotaz na nastavení Gyrator 2 pro HTC Touch HD, i když předpokládám, že nastavení bude všude zhruba stejné.

Gyratora jsem nainstaloval a bez problému spustil, fungoval, ale pak samozřejmě přišel problém s dvojitým otáčením obrazu. Hrabal jsem se v nastavení všude možně a jako pokusný králík mi sloužilo HTCAlbum. Ale ať jsem nastavoval cokoliv, displej se vždy otočil dvakrát. Nevím čím o je, protože jsem přesně okopíroval nastavení, které již v gyratoru bylo, např. pro Operu (Disable Opera). Nebyl by někdo tak hodný a nedal sem přesné nastavení? Předem děkuji.
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Gyrator 2

Post by spermosh »

a neni to spis kvuli vyndavani stylusu nebo tak neco? protoze, co se tyce gyratora2, mam tam asi 10 udalosti s nulami nebo jednickami
Legend
přispěvatel
přispěvatel

Gyrator 2

Post by Legend »

Mám přesně okopírovaný nastavení z Opery, položku stylus zaškrtlou nemám. Teda pokud by to nebylo tak hloupý, že by se to chovalo jinak, protože sem neměl stylus zasunutej při nastavování v přístroji.
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Nastavení Gyrator 2

Post by Shooter »

To dvojity otaceni v HTC album je sice trochu problem, ale myslim, ze je to jen u videa a na ten jsou mnohem lepsi prehravace. Jinak zkousel jsem to disablovat, ale furt nemuzu najit jakej Window Title tam mam nastavit aby to jelo.
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Nastavení Gyrator 2

Post by spermosh »

pokud to dela pouze ten HTC album, mozna to bude chtit si pohrat spis s tim Configem (Diamond TF3D Config), nebo jeste lepe, tuto aplikaci vubec nepouzivat...
Legend
přispěvatel
přispěvatel

Nastavení Gyrator 2

Post by Legend »

Mno na prohlížení fotek se to docela hodí, je to přehledný, ale nepoužitelný, když se to otáčí 2x. A já snad zkusil už všechny nastavení a pořád nic. Nevěřil jsem, že se mi to povede, ale baterku jsem vybil jen s pomocí gyratoru a pár hodin času.
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Nastavení Gyrator 2

Post by Shooter »

Ja myslim ze to album je prehledny... na prohlizeni fotek bych ho urcite stale pouzival, protoze aspon u me se pri prohlizeni fotek nic 2x neotoci, dela mi to jen u videa. A ten Diamond TF3D Config ma vic moznosti nez jen usporadavat listy?
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Nastavení Gyrator 2

Post by radospol »

Tu je navod jak nastavit gyrator, aby sa album dvakrat nepretacal.

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=10958
Post Reply

Return to “Aplikace”