Aktualizováno: Nejedná se přímo o kusy s českou CEE verzí ROM, překlad je zde zajištěn přes aplikaci InterWrite která je uložena v Ext_ROM.

Zdroje: Ce4you.cz, PDAmobile.cz

Mam ceskou verzi, koupenou v maxmobilu, ale rekl bych ze to je pouze pocestena anglicka verze, cesky manual pouze na vypalenem CD a cesky v papirech vubec nic.mystix wrote:Ještě bych zdovolením pár otázek přidal:
3. Má již někdo tu českou verzi? Šlape v poho?

To je podle mě nesmysl, nebude žádná speciální CZ ROMka. HTC si podle mě u Sunnysoftu objednalo překlad pomocí IW a na stoprocentní překlad celé ROMky se vyprdne. Rád bych se mýlil, ale vidím to tak.Nightflare wrote:Já mám objednáno u Ed´System czech HDčko s CZ lokalizací a přímo jsem si zjišťoval jestli to nenakupujou u Sunnysoftu a bylo mi řečeno že je to objednáno přímo z ciziny takže by se dle mého mělo jednat o již zmiňovanou CEE ROM, tak uvidíme ...
Taky si myslím, že to tak bude. Těžko by někdo dělal češtinu dvěma způsoby.Desperado wrote:To je podle mě nesmysl, nebude žádná speciální CZ ROMka. HTC si podle mě u Sunnysoftu objednalo překlad pomocí IW a na stoprocentní překlad celé ROMky se vyprdne. Rád bych se mýlil, ale vidím to tak.

Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest