Tmavé skvrny na displeji Touche
-
pankrejro
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Mám docela zvláštní problém. Už od koupě touche mám na displeji takové dvě skvrny tmavé barvy a jsou vidět jen na světlém pozadí. Přidal jsem fotky tak se merkněte a dyštak napište jak to řešit. Jestli zárukou nebo stačí rozdělat kryt a displej a třeba to vyčistit apod.
- Attachments
-
- DSC02699.JPG
- náhled1
- (15.49 KiB) Downloaded 72 times
-
- DSC02700.png
- náhled2
- (225.22 KiB) Downloaded 48 times
-
- DSC02699 - Kopie.JPG
- čistý náhled1
- (15.35 KiB) Downloaded 40 times
-
- DSC02700 - Kopie.JPG
- čistý náhled2
- (23.08 KiB) Downloaded 31 times
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Tmavé skvrny na displeji
Ty fotky jsou hrozně neostré a rozmazané, nejde to z nich poznat, takže se blbě radí... Zkus to vyfotit nejak líp a pak se uvidí.
-
pankrejro
- častý přispěvatel

Tmavé skvrny na displeji
To jsem zkoušel ale když se na to bílé zadíváš tak to poznáš ale zkusím to
Tmavé skvrny na displeji
u 2. fotky je to sice videt, ale vubec neni poznat co to zpusobuje, opravdu to chce ostrejsi fotky...
-
pankrejro
- častý přispěvatel

Tmavé skvrny na displeji
Tak jo udělal sem v rychlosti nějaký další fotky zase s označením i bez ale sou větší tak je dám v RARu ke stažení.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Tmavé skvrny na displeji
A jsou tam ty skvrny ikdyž pda vypneš, nebo jenom když je zapnute?
A taky dalsi otazka je jestli jsi na display nejak netlačil, nezasedl ho omylem, nebo nejak mechanicky neposkodil ?
Jeste porad to neni z tech fotek uplne dobře videt, tak uvadim ruzny moznosti, ktery mne napadaji.
EDIT:
Jeste zkus udelat normalně printscreen a napis jestli na nem jsou skvrny nebo ne. Zatim to vidim na vadny display, protoze kdyby to byla nejaka spina, tak by tam zustala i po vypnutí PDA. Pokud ho mas jeste v zaruce, tak zkus reklamovat, ale nevim jestli te neodpálkují, že si to způsobil ty sám. Ja ti verim, ze ne, ale na reklamačním bývají vetsinou nevrlí a snaží se to hodit mimo zarucni podminky aby nemuseli vracet penize.
A taky dalsi otazka je jestli jsi na display nejak netlačil, nezasedl ho omylem, nebo nejak mechanicky neposkodil ?
Jeste porad to neni z tech fotek uplne dobře videt, tak uvadim ruzny moznosti, ktery mne napadaji.
EDIT:
Jeste zkus udelat normalně printscreen a napis jestli na nem jsou skvrny nebo ne. Zatim to vidim na vadny display, protoze kdyby to byla nejaka spina, tak by tam zustala i po vypnutí PDA. Pokud ho mas jeste v zaruce, tak zkus reklamovat, ale nevim jestli te neodpálkují, že si to způsobil ty sám. Ja ti verim, ze ne, ale na reklamačním bývají vetsinou nevrlí a snaží se to hodit mimo zarucni podminky aby nemuseli vracet penize.
-
pankrejro
- častý přispěvatel

Tmavé skvrny na displeji
Dobře v pohodě. Když je pda vypnuté tak tam ty skvrny nejsou a jinak jsem na něj nikdy nesedl ani nic podobného. Vždycky sem na něj dával pozor a dokonce mi ještě nikdy ani nespadl!!!
Tmavé skvrny na displeji
Já bych to poslal do servisu. Ono to možná vypadá jako drobnost, ale přesně takové detaily pak mohou pokazit dobrý dojem a radost z nového telefonu. Já jsem měl něco podobného, i když trochu z jiného odvětví. Koupil jsem si nový LCD monitor od Samsungu, bohužel při ztlumení jasu pod hodnotu 80 začal monitor nepříjemně hučet a pískat, což zejména při noční práci rušilo (závada se objevila cca 20 hodin po zapnutí). Naštěstí mi e-shop uznal reklamaci a vrátil peníze a už mám objednaný jinde nový (jiná značka). Taky mě to ale pěkně nakrklo a zkazilo náladu (sorry za OT).
-
pankrejro
- častý přispěvatel

Tmavé skvrny na displeji
V pohodě... a když se posílá takhle poštou na záruku tka poslat uplně komplet všechno v krabici? nebo jenom nějak foun a záruku? Mám trošku strach to jen tka poslat ani nevim kdy se mi to vrátí atd...
Tmavé skvrny na displeji
Myslim, ze vetsinou chteji zaslat i s veskerym prislusenstvim, radsi si procti reklamacni podminky prodejce. Zalezi taky jestli to budes posilat k prodejci nebo rovnou do servisu.
Jinak takoveto drobnosti opravdu dokazou cloveka nastvat, a ac se mu zarizeni jinak libi, tak ma porad pocit, ze pouziva vadny smejd. Problem pak je, kdyz napriklad vadne displeje maji vsecky kusy zarizeni, co ma prodejce skladem a v servise dobry taky nemaji...
Jinak takoveto drobnosti opravdu dokazou cloveka nastvat, a ac se mu zarizeni jinak libi, tak ma porad pocit, ze pouziva vadny smejd. Problem pak je, kdyz napriklad vadne displeje maji vsecky kusy zarizeni, co ma prodejce skladem a v servise dobry taky nemaji...
-
pankrejro
- častý přispěvatel

Tak to snad ne. Myslim že by ztáhli hodně rychle prodej kdyby měli vadnou celou serii výrobků. Ale nějak to pročtu a uvidim. Dík za rady
No nevim, z vlastni zkusenosti a co jsem cetl, tak vim, ze napriklad Omnie maji problemy s vadnymi body u displeju. Osobne jsem mel v ruce dva kusy, oba dva vadny. Ten druhy je ted v servise, tak uvidim, s jakym prijde, ale co mi rikal znamy s Omnii, tak ji posilal taky do servisu se stejnou zavadou a vratila se mu zase s vadnym displejem. A v prodeji je stale...