Tmavé skvrny na displeji Touche

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Post Reply
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

Post by pankrejro »

Mám docela zvláštní problém. Už od koupě touche mám na displeji takové dvě skvrny tmavé barvy a jsou vidět jen na světlém pozadí. Přidal jsem fotky tak se merkněte a dyštak napište jak to řešit. Jestli zárukou nebo stačí rozdělat kryt a displej a třeba to vyčistit apod.
Attachments
DSC02699.JPG
náhled1
(15.49 KiB) Downloaded 72 times
DSC02700.png
náhled2
(225.22 KiB) Downloaded 48 times
DSC02699 - Kopie.JPG
čistý náhled1
(15.35 KiB) Downloaded 40 times
DSC02700 - Kopie.JPG
čistý náhled2
(23.08 KiB) Downloaded 31 times
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Tmavé skvrny na displeji

Post by Ruslan Botsyurko »

Ty fotky jsou hrozně neostré a rozmazané, nejde to z nich poznat, takže se blbě radí... Zkus to vyfotit nejak líp a pak se uvidí.
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Tmavé skvrny na displeji

Post by pankrejro »

To jsem zkoušel ale když se na to bílé zadíváš tak to poznáš ale zkusím to
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Tmavé skvrny na displeji

Post by Jiří Hanč »

u 2. fotky je to sice videt, ale vubec neni poznat co to zpusobuje, opravdu to chce ostrejsi fotky...
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Tmavé skvrny na displeji

Post by pankrejro »

skvrnyDiamond.zip
Fota
(1.15 MiB) Downloaded 345 times
Tak jo udělal sem v rychlosti nějaký další fotky zase s označením i bez ale sou větší tak je dám v RARu ke stažení.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Tmavé skvrny na displeji

Post by Ruslan Botsyurko »

A jsou tam ty skvrny ikdyž pda vypneš, nebo jenom když je zapnute?
A taky dalsi otazka je jestli jsi na display nejak netlačil, nezasedl ho omylem, nebo nejak mechanicky neposkodil ?
Jeste porad to neni z tech fotek uplne dobře videt, tak uvadim ruzny moznosti, ktery mne napadaji.

EDIT:
Jeste zkus udelat normalně printscreen a napis jestli na nem jsou skvrny nebo ne. Zatim to vidim na vadny display, protoze kdyby to byla nejaka spina, tak by tam zustala i po vypnutí PDA. Pokud ho mas jeste v zaruce, tak zkus reklamovat, ale nevim jestli te neodpálkují, že si to způsobil ty sám. Ja ti verim, ze ne, ale na reklamačním bývají vetsinou nevrlí a snaží se to hodit mimo zarucni podminky aby nemuseli vracet penize.
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Tmavé skvrny na displeji

Post by pankrejro »

Dobře v pohodě. Když je pda vypnuté tak tam ty skvrny nejsou a jinak jsem na něj nikdy nesedl ani nic podobného. Vždycky sem na něj dával pozor a dokonce mi ještě nikdy ani nespadl!!!
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Tmavé skvrny na displeji

Post by Jiří Hrma »

Já bych to poslal do servisu. Ono to možná vypadá jako drobnost, ale přesně takové detaily pak mohou pokazit dobrý dojem a radost z nového telefonu. Já jsem měl něco podobného, i když trochu z jiného odvětví. Koupil jsem si nový LCD monitor od Samsungu, bohužel při ztlumení jasu pod hodnotu 80 začal monitor nepříjemně hučet a pískat, což zejména při noční práci rušilo (závada se objevila cca 20 hodin po zapnutí). Naštěstí mi e-shop uznal reklamaci a vrátil peníze a už mám objednaný jinde nový (jiná značka). Taky mě to ale pěkně nakrklo a zkazilo náladu (sorry za OT).
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Tmavé skvrny na displeji

Post by pankrejro »

V pohodě... a když se posílá takhle poštou na záruku tka poslat uplně komplet všechno v krabici? nebo jenom nějak foun a záruku? Mám trošku strach to jen tka poslat ani nevim kdy se mi to vrátí atd...
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Tmavé skvrny na displeji

Post by ziminix »

Myslim, ze vetsinou chteji zaslat i s veskerym prislusenstvim, radsi si procti reklamacni podminky prodejce. Zalezi taky jestli to budes posilat k prodejci nebo rovnou do servisu.

Jinak takoveto drobnosti opravdu dokazou cloveka nastvat, a ac se mu zarizeni jinak libi, tak ma porad pocit, ze pouziva vadny smejd. Problem pak je, kdyz napriklad vadne displeje maji vsecky kusy zarizeni, co ma prodejce skladem a v servise dobry taky nemaji...
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by pankrejro »

Tak to snad ne. Myslim že by ztáhli hodně rychle prodej kdyby měli vadnou celou serii výrobků. Ale nějak to pročtu a uvidim. Dík za rady
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

No nevim, z vlastni zkusenosti a co jsem cetl, tak vim, ze napriklad Omnie maji problemy s vadnymi body u displeju. Osobne jsem mel v ruce dva kusy, oba dva vadny. Ten druhy je ted v servise, tak uvidim, s jakym prijde, ale co mi rikal znamy s Omnii, tak ji posilal taky do servisu se stejnou zavadou a vratila se mu zase s vadnym displejem. A v prodeji je stale...
Post Reply

Return to “HTC Touch series”