tcpmp vs. core player

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Kef
nováček
nováček

tcpmp vs. core player

Post by Kef »

chci se poptat kterej z prehravacu je lepsi???
Pavello
nováček
nováček
Zařízení: Mpx220

Post by Pavello »

Zatím TCPMP, který je v češtině, zdarma a podporuje více typů souborů.....
CorePlayer vypadá lépe, ale to je zatím jeho jediná výhoda....ale je stále ve vývoji, takže uvidíme
phallus
přispěvatel
přispěvatel

Post by phallus »

napsal bych to stejně jako Pavello, navíc už jsem si na TCPMP zvykl
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

Core player podporuje youtube
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia 920

Post by Filippo »

To, že CorePlayer je ve vývoji bych určil jako výhodu, na TCPMP už se nepracuje... CorePlayer už podporuje dost formátů a stále přibývají, chybí mu ale stále popora titulek (TCPMP 0.81 nebo 0.72 RC1)
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP ipaq 614c

Post by Ganimed »

Ja pouzivam CorePlayer v mem pripade je lepsi, na mem ipaqovi se TCPMP seka, po vypnuti programu TCPMP mi 614c zamrzne pomuze jen restart, to v pripade CorePlayer se mi nemuze stat, navic svyma bezdratovyma BT sluchatkama muzu tento prehravac ovladat stejne jako ve Win. media playeru, a pro informaci i CorePlayer umi cestinu, TCPMP jsem tolik netestoval uz proto ze se mi sekal ale takovy PocketPlayer na CorePlayer ani nahodou nema, CorePlayer bych uz pryc nedal a proto PocketPlayer letel jak zmuchlana hadra
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10

Post by Honza Bouma »

Pouzivam CorePlayer..zda se mi dotazenejsi. To Ganimed: Ctu,ze pouzivas Coreplayer na iPAQu 614,prosim, funguje ti prehravani mp3 i po stisknuti "vypnuti"? me se vzdycky pauzne..WMP to zvlada..Predem dik
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

Honza Bouma:

Jo funguje i kdyz ho "uspim" vypinacim tlacitkem je uplne jedno jestli je na pozadi nebo maximalizovany
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel

Post by Honza Bouma »

To je divny..byl bys ochotnej mi poradit treba pres icq? Mje icq: 330-500-656
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

uz vim cim to mas zpusobene zatrhni si volbu Prehravat hudbu na pozadi
Attachments
Capture001.jpg
Capture001.jpg (22.31 KiB) Viewed 6107 times
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel

Post by Honza Bouma »

nee...Tak tim to neni,diky tyhlefunkci mi to sice hraje i kdyz delam neco jinyho,ale jak mile ho uspim,tak STOP. Ale zjistil jsem,ze kdyz dam poslouchat internetovy radio (taha pres GPRS),tak to hraje furt...Kdyz dam "Vypnout obrazovku z menu programu,tak to taky hraje,ale zda se mi,ze furt trochu sviti podsviceni,tak bych ho radsi uspal uplne. Nekde musi byt chyba,ale kde? WMP to zvlada,HR jsem zkousel (i kdyz jen pres "Tovarni nastaveni" z menu,ale to snad nevadi,ne?)
coyotelada22
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by coyotelada22 »

mam oba to co nejde v jednom ide v druhom
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Dlouho jsem používal TCPMP 0.72RC1, ale zjistil jsem, že komerční CorePlayer je už ve verzi 1.2.5 lépe optimalizovaný a dokáže přehrávat videa efektivněji - největší nárust výkonu je patrný u *.flv videí - až 100% a i ostatní formáty dokáže přehrávat lépe (u běžných divx videí je nárust výkonu několik destítek procent).
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

tcpmp vs. core player

Post by Ruslan Botsyurko »

Ja už asi dva měsíce používám CorePlayer a nechybí mi v něm nic, co jsem dřív měl v TCPMP. Hlavně mi šlo o podporu mp4,flv a divX , nemusím instalovat zadny podpurny pluginy, look je prijemnejsi, myslím, že vetsi moznosti nastavení a ikdyž na tubu koukám na pda tak jednou za měsíc, stejně jsem rád, že je v CorePlayer plně funkční. Už se nemusím vymlouvat, když si s někym pisu na PDA pres QIP a nekdo mi pošle odkaz na tubu. Dřív to bylo porad, ze mi to neotvírá prohlížeč, externí program youtubeplay nefunguje,....
Ale na druhou stranu musím uznat, že TCPMP je nejlépe propracované DEMO, které jsem kdy používal. Běžný člověk se bez koupě CorePlayeru obejde v pohode kdyz ma TCPMP a pár nezbytnych pluginů.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

tcpmp vs. core player

Post by tslany »

já zas používám pořád TCPMP, na CP přejdu až bude umět titulky, jelikož TCPMP 0.81 umí SMI titulky
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

tcpmp vs. core player

Post by elcrys »

TCPMP s pluginem pro titulky podporuje kromě *.smi ještě tyto formáty titulků - *.ass, *.ssa, *.sami a asi nejrozšířenější z těchto *.srt.

CorePlayer má ještě jednu nevýhodu - aktuální verze nepodporuje zvukový formát AC3. Ale jak podpora tohoto formátu, tak i titulků se plánuje v dalších verzích. Podpora AC3 by měla být údajně placená zvlášť (+ 2 dolary, nebo tak nějak).

EDIT: Ještě bych málem zapomněl - aktuálně také nefunguje přehrávání videí z YouTube - prý se už pracuje na nápravě.
Post Reply

Return to “Aplikace”