tcpmp vs. core player
tcpmp vs. core player
chci se poptat kterej z prehravacu je lepsi???
Ja pouzivam CorePlayer v mem pripade je lepsi, na mem ipaqovi se TCPMP seka, po vypnuti programu TCPMP mi 614c zamrzne pomuze jen restart, to v pripade CorePlayer se mi nemuze stat, navic svyma bezdratovyma BT sluchatkama muzu tento prehravac ovladat stejne jako ve Win. media playeru, a pro informaci i CorePlayer umi cestinu, TCPMP jsem tolik netestoval uz proto ze se mi sekal ale takovy PocketPlayer na CorePlayer ani nahodou nema, CorePlayer bych uz pryc nedal a proto PocketPlayer letel jak zmuchlana hadra
-
Honza Bouma
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia X10
-
Honza Bouma
- přispěvatel

-
Honza Bouma
- přispěvatel

nee...Tak tim to neni,diky tyhlefunkci mi to sice hraje i kdyz delam neco jinyho,ale jak mile ho uspim,tak STOP. Ale zjistil jsem,ze kdyz dam poslouchat internetovy radio (taha pres GPRS),tak to hraje furt...Kdyz dam "Vypnout obrazovku z menu programu,tak to taky hraje,ale zda se mi,ze furt trochu sviti podsviceni,tak bych ho radsi uspal uplne. Nekde musi byt chyba,ale kde? WMP to zvlada,HR jsem zkousel (i kdyz jen pres "Tovarni nastaveni" z menu,ale to snad nevadi,ne?)
- coyotelada22
- už mám dva příspěvky

-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Dlouho jsem používal TCPMP 0.72RC1, ale zjistil jsem, že komerční CorePlayer je už ve verzi 1.2.5 lépe optimalizovaný a dokáže přehrávat videa efektivněji - největší nárust výkonu je patrný u *.flv videí - až 100% a i ostatní formáty dokáže přehrávat lépe (u běžných divx videí je nárust výkonu několik destítek procent).
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
tcpmp vs. core player
Ja už asi dva měsíce používám CorePlayer a nechybí mi v něm nic, co jsem dřív měl v TCPMP. Hlavně mi šlo o podporu mp4,flv a divX , nemusím instalovat zadny podpurny pluginy, look je prijemnejsi, myslím, že vetsi moznosti nastavení a ikdyž na tubu koukám na pda tak jednou za měsíc, stejně jsem rád, že je v CorePlayer plně funkční. Už se nemusím vymlouvat, když si s někym pisu na PDA pres QIP a nekdo mi pošle odkaz na tubu. Dřív to bylo porad, ze mi to neotvírá prohlížeč, externí program youtubeplay nefunguje,....
Ale na druhou stranu musím uznat, že TCPMP je nejlépe propracované DEMO, které jsem kdy používal. Běžný člověk se bez koupě CorePlayeru obejde v pohode kdyz ma TCPMP a pár nezbytnych pluginů.
Ale na druhou stranu musím uznat, že TCPMP je nejlépe propracované DEMO, které jsem kdy používal. Běžný člověk se bez koupě CorePlayeru obejde v pohode kdyz ma TCPMP a pár nezbytnych pluginů.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
tcpmp vs. core player
já zas používám pořád TCPMP, na CP přejdu až bude umět titulky, jelikož TCPMP 0.81 umí SMI titulky
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
tcpmp vs. core player
TCPMP s pluginem pro titulky podporuje kromě *.smi ještě tyto formáty titulků - *.ass, *.ssa, *.sami a asi nejrozšířenější z těchto *.srt.
CorePlayer má ještě jednu nevýhodu - aktuální verze nepodporuje zvukový formát AC3. Ale jak podpora tohoto formátu, tak i titulků se plánuje v dalších verzích. Podpora AC3 by měla být údajně placená zvlášť (+ 2 dolary, nebo tak nějak).
EDIT: Ještě bych málem zapomněl - aktuálně také nefunguje přehrávání videí z YouTube - prý se už pracuje na nápravě.
CorePlayer má ještě jednu nevýhodu - aktuální verze nepodporuje zvukový formát AC3. Ale jak podpora tohoto formátu, tak i titulků se plánuje v dalších verzích. Podpora AC3 by měla být údajně placená zvlášť (+ 2 dolary, nebo tak nějak).
EDIT: Ještě bych málem zapomněl - aktuálně také nefunguje přehrávání videí z YouTube - prý se už pracuje na nápravě.