MobilMania.cz: Velká recenze komunikátoru HTC Touch HD
-
koulou
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
dobre, idu to obědnat. jenom jeste posledni dotaz bo se mi nechce cist sahodlouhe reklamačny podminky, kdyby mel s tim nejaky problem nebo neco se mi nezdalo, tak do kolika dnu je povine podle zakona aby mi byly vraceny všechny money aniž bych musel udavat duvody?
to wolfrenzi: no ja si taky myslim že tam bude zitra dopolecne za 14 litru nebo treba o vikendu, ale jako když si ho obednam za 9990 kč tak ho budu mit proste za tuhle supr cenu přece
to wolfrenzi: no ja si taky myslim že tam bude zitra dopolecne za 14 litru nebo treba o vikendu, ale jako když si ho obednam za 9990 kč tak ho budu mit proste za tuhle supr cenu přece
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
koulou: Při objednávce přez net máš 14 dní bez udání důvodu.
Což neplatí při tom jejich PICK UP IN STORE,což berou jen jako internetovou rezervaci a prodej je přez kamenný obchod.
Když si ho objednáš za 9990,- tak oni ti můžou sdělit,že došlo k chybně udané ceně a nabídnou ti ho za těch 14500,-
Sice se mi už stalo,že u nového modelu vysavače od Electroluxu v jednom e-shopu (dop.cena 2600,- , běžná e-shop cena 2000,- a já jsem ho koupil za 1500,-),pár hodin po mé objednávce už ho tam měli za 2000,-,ale mě ho za 1500,- nechali. Sice podobný případ,ale 500,- není 5000,-
Což neplatí při tom jejich PICK UP IN STORE,což berou jen jako internetovou rezervaci a prodej je přez kamenný obchod.
Když si ho objednáš za 9990,- tak oni ti můžou sdělit,že došlo k chybně udané ceně a nabídnou ti ho za těch 14500,-
Sice se mi už stalo,že u nového modelu vysavače od Electroluxu v jednom e-shopu (dop.cena 2600,- , běžná e-shop cena 2000,- a já jsem ho koupil za 1500,-),pár hodin po mé objednávce už ho tam měli za 2000,-,ale mě ho za 1500,- nechali. Sice podobný případ,ale 500,- není 5000,-
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Cena HTC
To je tisková chyba. Cena má být 15.990 CZK. Přece ještě nečtete pohádky? Jinak pokud je cena správná, tak je to za maketu. 
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Ovšem Digipoint není Sunnysoft, ani spolu nemají kartelovou dohodu. Tak proč by cena nemohla být vyšší? Třeba tady?
http://shop.dece.cz/main.aspx?CLS=PRODU ... EQ=1004242
http://shop.dece.cz/main.aspx?CLS=PRODU ... EQ=1004242
Kdysi na Mobilmanii (já vím že uvádět MobilManii jako příklad když ji máte tak rádi....) bylo, že O2 ma jakési Nokie za supr cenu, tak že máme objednávat. Nakonec to byl překlep, ale Mobilmania se nedala, a protože jim O2 potvrdil objednávku přes mail, musel jim tu Nokiu prodat za tu sjednanou cenu 
To já jen kvůli tomu shopu s Touch HD za 9999, kdys je chtěl očůrat
To já jen kvůli tomu shopu s Touch HD za 9999, kdys je chtěl očůrat
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
http://myego.cz/item/o2-mi-potvrdil-ads ... kc-mesicne ;) To byli stovky lidi, pry snad k tisici
Takze musi mit O2 fakt dobry pocit.
Uvidime, jak se obchod zachova
Uvidime, jak se obchod zachova
-
Wolfenzi
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Aby to za tu cenu prodali a obě strany byli šťastné, to nejde. Takže když se o to pokusíte, tak buď to obejdou a nakonec žádná smlouva nebude a nebo je přímo oberete o peníze, protože nákupní cena je asi přes 10k
Ten případ s O2 a nokiema je tomu podobnej
. Co že bysme 100 lidí objednali a když nám to nepošlou tak je budem žalovat 
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Wolfenzi
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Má třeba T-Mobile už nějakej svuj název pro HD ? Co jsem tak koukal po cenách, tak HD rovná se plus minu ceně touch pro. Ale dostalo mě že takový t-mobile má Pro za 18tisíc... To budou dávat i HD za 18tisíc ? To k tomu dávají tomtom a nějaké další příslušenství které pokryje rozdíl 3,5tisíc nebo se jenom zbláznili ?
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925