MobilMania.cz: Velká recenze komunikátoru HTC Touch HD

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

no a bude teda urcite oficialně distribuovany foun pro čr? ne třeba nějaky co snad nedejbože nekdo testoval, no ale jako zebrat ho z ruky do ruky na prodejně to zni zajimavě, bych překontroloval, a když tak bych vzal alebo ni. :-)
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Ta služba převzetí na prodejně (větší města po celé republice),kterou nabízejí se jmenuje "PICK UP IN STORE " . Když si zkusíš udělat objednávku,tak ti to systém nabídne ve způsobu převzetí. Zkus je potrápit.
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Shooter »

a pak sem rozhodne napis jak to dopadlo :)
Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Pixel

Post by Standa99 »

Asi k te CZ verzi bude pripoctena decentni prirazka za par 0405 souboru.
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Nejde přímo o tenhle shop, ale nějaký jiný ho má napsáno za 12k. Ale prý to neni první levný mobil u nich, jen prostě ho mají strašně levný před uvedenim, aby si toho shopu lidi všimli, a pak ho dají na normální cenu.
koulou
přispěvatel
přispěvatel

Post by koulou »

dobre, idu to obědnat. jenom jeste posledni dotaz bo se mi nechce cist sahodlouhe reklamačny podminky, kdyby mel s tim nejaky problem nebo neco se mi nezdalo, tak do kolika dnu je povine podle zakona aby mi byly vraceny všechny money aniž bych musel udavat duvody?
to wolfrenzi: no ja si taky myslim že tam bude zitra dopolecne za 14 litru nebo treba o vikendu, ale jako když si ho obednam za 9990 kč tak ho budu mit proste za tuhle supr cenu přece
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

cena je blbost za novej nepoužitej přístroj z CZ distribuce. vím kolik je nákupka
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

koulou: Při objednávce přez net máš 14 dní bez udání důvodu.
Což neplatí při tom jejich PICK UP IN STORE,což berou jen jako internetovou rezervaci a prodej je přez kamenný obchod.
Když si ho objednáš za 9990,- tak oni ti můžou sdělit,že došlo k chybně udané ceně a nabídnou ti ho za těch 14500,-
Sice se mi už stalo,že u nového modelu vysavače od Electroluxu v jednom e-shopu (dop.cena 2600,- , běžná e-shop cena 2000,- a já jsem ho koupil za 1500,-),pár hodin po mé objednávce už ho tam měli za 2000,-,ale mě ho za 1500,- nechali. Sice podobný případ,ale 500,- není 5000,-
koulou
přispěvatel
přispěvatel

Post by koulou »

to ospen: jeste jsem ho radeji neobednal, protoze s tebou naprosto souhlasim s tim tvrzenim o cz distribuci. raci ho seberu někde treba na alze cca za 14 200, i tak je to supr cena bo puvodne jsem počital ze 16 000 kc, taky bys to radeji koupil za tech 14 200, že?
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Ospen by byl nejradši aby jsi ho koupil u něj!!!! :lol:
Doufám,že CZ distribuce obsahuje 8GB pam.karu Sandisk a originál pouzdro,jako všude jinde v evropě,jinak mi to přijde jako zlodějina.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Cena HTC

Post by mike-biker »

To je tisková chyba. Cena má být 15.990 CZK. Přece ještě nečtete pohádky? Jinak pokud je cena správná, tak je to za maketu. :lol:
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Tisková chyba je i ta tvoje cena 15990,- , protože i sunnysoft prodává za 14 695 Kč s DPH
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Ovšem Digipoint není Sunnysoft, ani spolu nemají kartelovou dohodu. Tak proč by cena nemohla být vyšší? Třeba tady? :lol:
http://shop.dece.cz/main.aspx?CLS=PRODU ... EQ=1004242
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

Kdysi na Mobilmanii (já vím že uvádět MobilManii jako příklad když ji máte tak rádi....) bylo, že O2 ma jakési Nokie za supr cenu, tak že máme objednávat. Nakonec to byl překlep, ale Mobilmania se nedala, a protože jim O2 potvrdil objednávku přes mail, musel jim tu Nokiu prodat za tu sjednanou cenu :wink:

To já jen kvůli tomu shopu s Touch HD za 9999, kdys je chtěl očůrat ;-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

http://myego.cz/item/o2-mi-potvrdil-ads ... kc-mesicne ;) To byli stovky lidi, pry snad k tisici :) Takze musi mit O2 fakt dobry pocit.

Uvidime, jak se obchod zachova
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Aby to za tu cenu prodali a obě strany byli šťastné, to nejde. Takže když se o to pokusíte, tak buď to obejdou a nakonec žádná smlouva nebude a nebo je přímo oberete o peníze, protože nákupní cena je asi přes 10k :tlem: Ten případ s O2 a nokiema je tomu podobnej :grin: . Co že bysme 100 lidí objednali a když nám to nepošlou tak je budem žalovat :lol:
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Lidi! To že přijmou objednávku a pošlou mail že ji přijali, neznamená, že vám to za to musejí prodat. To až v případě, že se vám pošlou mail, že se objednávka vyřizuje. Z toho teprve vyplývá , že je objednávka akceptovaná.
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Má třeba T-Mobile už nějakej svuj název pro HD ? Co jsem tak koukal po cenách, tak HD rovná se plus minu ceně touch pro. Ale dostalo mě že takový t-mobile má Pro za 18tisíc... To budou dávat i HD za 18tisíc ? To k tomu dávají tomtom a nějaké další příslušenství které pokryje rozdíl 3,5tisíc nebo se jenom zbláznili ?
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Post by Sir Andrew »

Objednáno.

Jestli nedodají, tak asi budou mít průšvih (třeba jako Tesco, které nabízelo věci, které vůbec neměli).

Klamání spotřebitele, klamavá reklama, nabízení věcí, které ani nemají...
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

good luck, dokonce jsem o tom taky začal přemýšlet :lol: . Prohledal jsem trochu mobilmania forum a nikdo si tam na digipoint nestěžoval, spíš ho doporučovali jako seriózní obchod. Takže asi nehrozí nízká cena z důvodu šedivek nebo nevyřizování reklamací.
Jakou myslíš že máš šanci ?
Locked

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”