Nebo, že by se u nás zase někdo pakoval a nahazoval si na to přirážky?
HTC Touch HD se začíná prodávat ve světě, první dojmy
-
marabu
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Tak sem koukal po netu a je celkem zajímavý, jak někde prodávaj odblokovaný HDčka za ceny kolem 400 dolarů plus 60 poštovný a iFouny za 300. To jsou nějaký kradený telefony nebo jak to, že jsou ceny na polovině, co to bude stát u nás?
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Je spousta e-shopů, které mají dosti nereálné ceny a jsou založené na platbě předem převodem na účet. Jinými slovy : jestli peníze nepotřebuješ,tak je radši pošli mě.
Doporučené oficiální ceny jsou všude v Evropě přibližně stejné.
Samozřejmě telefony ke smlouvám v jiných Evropských státech jsou o něčem jiném než v ČR a tudíž i různé obchůdky mohou takto z druhé ruky prodávat nové zboží za cca 60-70% , ale podle mě ne přes e-shop stylem zaplať a čekej.
Já dopředu nic neplatím.
Doporučené oficiální ceny jsou všude v Evropě přibližně stejné.
Samozřejmě telefony ke smlouvám v jiných Evropských státech jsou o něčem jiném než v ČR a tudíž i různé obchůdky mohou takto z druhé ruky prodávat nové zboží za cca 60-70% , ale podle mě ne přes e-shop stylem zaplať a čekej.
Já dopředu nic neplatím.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
-
hafush
- stálý přispěvatel

Tak tady http://www.winmo.nl/?p=966 je test finálního kousku z NL,kde už se prodávají.
Jak je vidět 8 GB MicroSDHC karta SanDisk (na obr. C) je součástí,stejně jako ochranné pouzdro (na obr. D) .
Bohužel nemá otvor na poutko,jako měly první předprodukční kousky.
Jak je vidět 8 GB MicroSDHC karta SanDisk (na obr. C) je součástí,stejně jako ochranné pouzdro (na obr. D) .
Bohužel nemá otvor na poutko,jako měly první předprodukční kousky.
- Attachments
-
- obsah baleni.jpg (206.01 KiB) Viewed 4696 times
trhane video?
Prebehol som ten holandsky test, a teda neviem, som taky "zvlastny" alebo sa mi zda, ze prehravanie videa na finalnom kuse je trhane....?
Mal som kaisera a musel ist prec, stratil som trpezlivost. HTC tvrdilo, ze kaiser nikdy nebol prezentovany ako multimedialny telefon. Ale HD je zalozene, ak som to spravne pochopil na multimediach......, tak potom....? Sekanie bolo prezentovane aj v preview na inom ceskom serveri, tam sa to pripisovalo predprodukcnemu vzorku, ale mame tu finalny a moj subjektivny pocit je, ze sa nic nezmenilo.
Mal som kaisera a musel ist prec, stratil som trpezlivost. HTC tvrdilo, ze kaiser nikdy nebol prezentovany ako multimedialny telefon. Ale HD je zalozene, ak som to spravne pochopil na multimediach......, tak potom....? Sekanie bolo prezentovane aj v preview na inom ceskom serveri, tam sa to pripisovalo predprodukcnemu vzorku, ale mame tu finalny a moj subjektivny pocit je, ze sa nic nezmenilo.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Wolfenzi
- častý přispěvatel

Ten nizozemskej je nějakej pomalejší než ten polskej co má video na Vimeu...
Jestli bude bez karty, tim líp, apsoň bude levnější.
Mimochodem, jak je to s přetáktováním ? Na HTC jsou nějaký programy že ? Já si nejdřív myslel že přetaktování mobilu je k ničemu ale když jsem pak viděl o jinym mobilu
Jestli bude bez karty, tim líp, apsoň bude levnější.
Mimochodem, jak je to s přetáktováním ? Na HTC jsou nějaký programy že ? Já si nejdřív myslel že přetaktování mobilu je k ničemu ale když jsem pak viděl o jinym mobilu
Tak koukám že to může docela pomoct. HD by šlo taky tak na těch 650 dát ne ?Pro 20 000 desetinných míst
Standardní takt (520 MHz) - 169 838 ms (170 sekund)
Maximální přetaktování (663 MHz) - 135 071 ms (135 sekund)
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Wolfenzi
- častý přispěvatel

Mě trochu zmátlo to sekání videa, ale připadá mi že na tom začátku je to schválně tak už v tom filmu a pak se tam zasekávaj ksichty protože je jako někdo fotí... aspoň doufám že je to kvuli tomu a nebo že je to nějaká moc velká kvalita.
Chci aby se mi tam prostě nesekal 700mb divx film, další díly dextera, heroes, PB, californication, bbt........ A kdyby to dalo třeba 300 který mám na 2 části po 700mb, tak to bude jen bonus
Mimochodem, ty fotky tam jdou doufám projíždět i tak že jich uvidim aspoň 12 najednou že jo ? Ne po jedný...
Chci aby se mi tam prostě nesekal 700mb divx film, další díly dextera, heroes, PB, californication, bbt........ A kdyby to dalo třeba 300 který mám na 2 části po 700mb, tak to bude jen bonus
Mimochodem, ty fotky tam jdou doufám projíždět i tak že jich uvidim aspoň 12 najednou že jo ? Ne po jedný...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
hafush
- stálý přispěvatel

Pozitivní správa je ta,že Sunnysoft upravil předběžnou cenu z 16000,- na 14700,- . Jinými slovy HTC Touch HD se bude ve volném prodeji prodávat za stejnou cenu jako HTC Touch PRO. A to prodejní balení by podle mě mělo být stejné pro celou EU, tzn s 8GB kartou a pouzdrem.
Samozřejmě operátoři to mají jinak.
Samozřejmě operátoři to mají jinak.
Lokalizacia?
Existuje vobec WM - device s lokalizaciou vo viacerych jazykoch sucasne? Teda ja som este nieco podobne nestretol....
Ved to.... Mam trochu obavu, ze je to tak trochu system rychlo,rychlo, nech sa to uz predava, nevadi, ze je to este nevyladene....marabu wrote:No to video Kriminalky se skube celkem solidne a urcite to neni focenim lidi.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení: