HTC Touch HD se začíná prodávat ve světě, první dojmy

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
marabu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by marabu »

Tak sem koukal po netu a je celkem zajímavý, jak někde prodávaj odblokovaný HDčka za ceny kolem 400 dolarů plus 60 poštovný a iFouny za 300. To jsou nějaký kradený telefony nebo jak to, že jsou ceny na polovině, co to bude stát u nás?
Nebo, že by se u nás zase někdo pakoval a nahazoval si na to přirážky? :evil:
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Je spousta e-shopů, které mají dosti nereálné ceny a jsou založené na platbě předem převodem na účet. Jinými slovy : jestli peníze nepotřebuješ,tak je radši pošli mě.
Doporučené oficiální ceny jsou všude v Evropě přibližně stejné.
Samozřejmě telefony ke smlouvám v jiných Evropských státech jsou o něčem jiném než v ČR a tudíž i různé obchůdky mohou takto z druhé ruky prodávat nové zboží za cca 60-70% , ale podle mě ne přes e-shop stylem zaplať a čekej.
Já dopředu nic neplatím.
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

marabu ver ze z ceskych obchodaku si na tom nikdo nic nenahrabe... zrovna tato cast elektroniky neni opravdu nijak dvakrat vynosna... :wink:
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Tak tady http://www.winmo.nl/?p=966 je test finálního kousku z NL,kde už se prodávají.
Jak je vidět 8 GB MicroSDHC karta SanDisk (na obr. C) je součástí,stejně jako ochranné pouzdro (na obr. D) .
Bohužel nemá otvor na poutko,jako měly první předprodukční kousky.
Attachments
obsah baleni.jpg
obsah baleni.jpg (206.01 KiB) Viewed 4694 times
iasi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGN

trhane video?

Post by iasi »

Prebehol som ten holandsky test, a teda neviem, som taky "zvlastny" alebo sa mi zda, ze prehravanie videa na finalnom kuse je trhane....?

Mal som kaisera a musel ist prec, stratil som trpezlivost. HTC tvrdilo, ze kaiser nikdy nebol prezentovany ako multimedialny telefon. Ale HD je zalozene, ak som to spravne pochopil na multimediach......, tak potom....? Sekanie bolo prezentovane aj v preview na inom ceskom serveri, tam sa to pripisovalo predprodukcnemu vzorku, ale mame tu finalny a moj subjektivny pocit je, ze sa nic nezmenilo.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ja teda nevim, ale to posledni video se IMHO netrha... Jinak nemuzes ale cekat, ze tam prehrajes x264 720p s velkym bitratem bez problemu. Je mozne, ze problemy budou, ale tyto problemy ma i P4 3Ghz ;)
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

je to delo ;)
len škoda, že k nám asi príde oškubaná a to bez karty a TT7 ;:(
Ale čo, dovezie sa z inej krajiny, možno aj s USA (ak nebude problém s frekvenciou) a prepáli sa jazyk ;)

Nejaká zmienka o tom, že by v tom mal byť android nie je?
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

android myslim az casem... pote co se toho chopi t-mobile... kazdopadne chci se zeptat.. jaky jsou zpusoby predelani jazyku? Pokud samozrejme neni v nabidce.
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Ten nizozemskej je nějakej pomalejší než ten polskej co má video na Vimeu...
Jestli bude bez karty, tim líp, apsoň bude levnější.

Mimochodem, jak je to s přetáktováním ? Na HTC jsou nějaký programy že ? Já si nejdřív myslel že přetaktování mobilu je k ničemu ale když jsem pak viděl o jinym mobilu
Pro 20 000 desetinných míst
Standardní takt (520 MHz) - 169 838 ms (170 sekund)
Maximální přetaktování (663 MHz) - 135 071 ms (135 sekund)
Tak koukám že to může docela pomoct. HD by šlo taky tak na těch 650 dát ne ?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

neni duvod, ten rozdil neni videt, myslim, ze to je i v tom topicu napsane. Ale ano, melo by to jit. (zere to vice baterky, vykon navic mizivy a jeste kvuli tomu muze blbnout display/vse ostatni)
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Mě trochu zmátlo to sekání videa, ale připadá mi že na tom začátku je to schválně tak už v tom filmu a pak se tam zasekávaj ksichty protože je jako někdo fotí... aspoň doufám že je to kvuli tomu a nebo že je to nějaká moc velká kvalita.
Chci aby se mi tam prostě nesekal 700mb divx film, další díly dextera, heroes, PB, californication, bbt........ A kdyby to dalo třeba 300 který mám na 2 části po 700mb, tak to bude jen bonus :tlem:

Mimochodem, ty fotky tam jdou doufám projíždět i tak že jich uvidim aspoň 12 najednou že jo ? Ne po jedný...
marabu
přispěvatel
přispěvatel

Post by marabu »

No to video Kriminalky se skube celkem solidne a urcite to neni focenim lidi. :tlem: Uz i predtim to testovani pocasi nebo nedejboze fotek je hodne zabrzdeny, ale na zadnem jinem videu z jinych serveru sem to nevidel, takze buh vi, co s tim ty holandani delaj. :twisted:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Uz jsem si toho take vsiml. Na zacatku kriminalky se to tak do 1minuty toho videa obcas skubne, pote uz to je ok. Od 1min asi 30s to uz je pouze tim, ze to je 2x poustene (nahravani televize, zkuste si to ;) )
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Pozitivní správa je ta,že Sunnysoft upravil předběžnou cenu z 16000,- na 14700,- . Jinými slovy HTC Touch HD se bude ve volném prodeji prodávat za stejnou cenu jako HTC Touch PRO. A to prodejní balení by podle mě mělo být stejné pro celou EU, tzn s 8GB kartou a pouzdrem.
Samozřejmě operátoři to mají jinak.
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

nevi nekdo jak je to s lokalizaci? Jestli treba verze pro Nemecko by nemela Evropskej balik jazyku(tzn. vcetne cestiny)?
iasi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGN

Lokalizacia?

Post by iasi »

Existuje vobec WM - device s lokalizaciou vo viacerych jazykoch sucasne? Teda ja som este nieco podobne nestretol....
marabu wrote:No to video Kriminalky se skube celkem solidne a urcite to neni focenim lidi.
Ved to.... Mam trochu obavu, ze je to tak trochu system rychlo,rychlo, nech sa to uz predava, nevadi, ze je to este nevyladene....
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

Budu si ho teda moct rozbalit pod stromečkem v CZ verzi? :tlem:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Co mate vsichni s tou CZ verzi? To je prave to, co ten system brzdi... A dle meho budes moct
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

no ja vim, že třeba u meho M600i když mam zaplou češtinu tak to bere mnohem mnohem vic ramky než angličtina. No a teda když si koupim s češtinou, tak tam neni jeste angličtina? (v m600i mam AJ i ČJ)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Tusim, ze nove HTC davaji pri prvnim spusteni volbu, ale nejsem si jisty, jedine nove HTC, co jsem mel v ruce, byl Touch Diamond a ten byl cesky a nadaval jsem, jak dlouho nacita slozka windows.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”