HTC Diamond - tlačítka na boku
-
Gizmo
- nováček

- Zařízení: Sony Ericsson Live with Walkman
Zdravím všechny SmartManiaky,
nějak jsem si hrál s nastavením tlačítek (Start>Settings>Osobní>Tlačítka) a od té doby mi špatně reagují tlačítka na boku na ovládání hlasitosti. Po stisknutí Vol+ nebo Vol- se sice zobrazí obrazovka regulace hlasitosti, ale opětovným mačkáním tlačítek se už nic neděje (rozuměj nezesiluje/nezeslabuje), dá se to ovládat jen dotykem na displej.... Nevíte někdo jak to znovu zprovoznit? Díky za radu....
nějak jsem si hrál s nastavením tlačítek (Start>Settings>Osobní>Tlačítka) a od té doby mi špatně reagují tlačítka na boku na ovládání hlasitosti. Po stisknutí Vol+ nebo Vol- se sice zobrazí obrazovka regulace hlasitosti, ale opětovným mačkáním tlačítek se už nic neděje (rozuměj nezesiluje/nezeslabuje), dá se to ovládat jen dotykem na displej.... Nevíte někdo jak to znovu zprovoznit? Díky za radu....
Tohle vypadá, že se něco "zbláznilo" v systému, protože nastavení kláves pro regulaci hlasitosti v Settings snad ani předefinovat nejde (leda jestli to neovlivňuje Up/Down control, ale zkoušel jsem s tím teď laborovat na svém Compactu IV a vliv to na to nemá). Pokud se problém neodstranil ani po soft-resetu, tak bych si udělal zálohu a provedl hard reset.
firmware
nemam zadne problemy s verzi 1.37, ale na T-mobile je uz ke stazeni (konecne) verze 1.93
http://t-mobile.cz/Web/Residential/T-Mo ... aCompactIv
http://t-mobile.cz/Web/Residential/T-Mo ... aCompactIv
Re: firmware
A na cruise tam rom není?
//Necituj poslední příspěvek, tslany
//Necituj poslední příspěvek, tslany
čaute mám HTC Touch HD a a po nainštalovaní Esetu mi prestali tiež ísť talčítka na ovladanie hlasitosti ,tak som eset okamžite odstránil ... Nemohli by ste mi poradiť ako mať eset v mojom HTC tak aby mi išli aj talčitka na hlasitost ???
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Mohl by jsi mi opravdu seriózně říci, k čemu chceš mít v PPC antivir? Respektive opravdu očekáváš, že se začnou objevovat viry, které si neinstaluje uživatel svým přístupem (především k warezu)?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Take mam stejny nazor,antivir v PPC je opravdu zbytecnost.