Weather Database editor vs. HTC Touch Diamond

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Supergut
nováček
nováček

Post by Supergut »

Stáhnul jsem si ze stránek SmartWiki.cz utilitku Weather Database editor na přidání města do TouchFLO 3D informace o počasí pro HTC Touch Diamond. Vše jsem instaloval dle napsaného postupu společně s novým rozhraním .NET 3.5 a po restartu editor počasí fungoval jak měl. Ale po několika dnech jsem byl Weather Database editor nucen odinstalovat a po opětovné instalaci dle úplně stejného postupu mi po spuštění Weather Database editoru naběhne upozornění "File write protection could´t removed" a program se ukončí.

Nevěděl by zde někdo prosím co s tím? Děkuji
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

to je divné, sám sem Weather editor také několikrát odinstalovával (při přechodu na vyšší verzi), a nikdy se mi tahle hláška neobjevila. Zkus se podívat, jestli ti ten daný proces neběží na pozadí (přes nějakého pokročilého task managera), a případně jej ukončit, jinak vážně nevím.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

No mě se teď zas záhadně místo např. "zataženo" zobrazuje "vymazat". Je to volajaké čudné...

edit// Tak ne, oni to mají blbě přeložené, je to zřejmě něo jako "jasno".

Používej edit...Waiet
Supergut
nováček
nováček

Post by Supergut »

Jiří Hrma wrote:to je divné, sám sem Weather editor také několikrát odinstalovával (při přechodu na vyšší verzi), a nikdy se mi tahle hláška neobjevila. Zkus se podívat, jestli ti ten daný proces neběží na pozadí (přes nějakého pokročilého task managera), a případně jej ukončit, jinak vážně nevím.
Přes Task Managera jsem to prověřil, procesů tam běží spousta, ale žádný neodpovídá Weather editoru, takže je to opravdu velmi podivné....
Ještě přemýšlím, ale marně, zdali to nemůže mít spojitost s rozhraním .NET 3.5, ale to jsem odinstaloval stejně s Weather editorem a po soft resetu opět nainstaloval zpět a stále stejná hláška - "File write protection could´t removed"!!! Někde ten problém musí být, ale kde.... :-( :-( :-(
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Supergut: To je opravdu divné, a netuším, co by to ještě jiného mohlo dělat :-( .

YAMATO: Ano, je to chybně přeložené, také se mi to objevovalo.
Supergut
nováček
nováček

Post by Supergut »

Jedině můžu udělat ještě jednu věc a sice vše zazálohovat a potom HARDRESET :cry: :-(
Mape
nováček
nováček

Post by Mape »

Ahoj, dal jsem na radu zkušenějších na tomto fóru a na tuto hlášku zabere instalace tohoto pluginu

Code: Select all

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2427678&postcount=33
Mape
Supergut
nováček
nováček

Post by Supergut »

SUPER, ONO TO FUNGUJE A TAK MOC A MOC DÍKY!!! JEŠTĚ, ŽE JSEM NESTÍHAL A K HARDRESETU JSEM SE TÍM PÁDEM NEDOSTAL!
Mirko
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Mirko »

Dnes odpoledne se mi prestalo aktualizovat pocasi u pridaneho mesta v touch 3D.Mesta ktera jsou oficial v nabidce bezi normalne,ale pridana pres weather database Editor prestala fungovat.Jde vam aktualizace???
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Mne funguje u vsech.... (ale vyzkousel jsem to az ted po pulnoci, tak uz ti to snad jede taky)
Mirko
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Mirko »

Rano mi to uz jelo take,asi mel vcera odpoledne a vecer problem server,protoze to neslo.Uz jsem se lekl ze budu muset delat HR.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Mimochodem...musí poté, co si nastavím město, WeatherDatabaseEditor v telefonu zůstat?
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

Testoval jsem editor na nove ofiko romce 1.56... a po pridani mesta (v podstate po instalaci editora) mi neaktualizuje pres usb. Nevite nekdo jak to odstranit? Po odinstalovani editoru zase pro zmenu zmizi vsechny mesta co jsem pridal, ale jde je aktualizovat po dratu.
Post Reply

Return to “Aplikace”