Weather Database editor vs. HTC Touch Diamond
Weather Database editor vs. HTC Touch Diamond
Stáhnul jsem si ze stránek SmartWiki.cz utilitku Weather Database editor na přidání města do TouchFLO 3D informace o počasí pro HTC Touch Diamond. Vše jsem instaloval dle napsaného postupu společně s novým rozhraním .NET 3.5 a po restartu editor počasí fungoval jak měl. Ale po několika dnech jsem byl Weather Database editor nucen odinstalovat a po opětovné instalaci dle úplně stejného postupu mi po spuštění Weather Database editoru naběhne upozornění "File write protection could´t removed" a program se ukončí.
Nevěděl by zde někdo prosím co s tím? Děkuji
Nevěděl by zde někdo prosím co s tím? Děkuji
Přes Task Managera jsem to prověřil, procesů tam běží spousta, ale žádný neodpovídá Weather editoru, takže je to opravdu velmi podivné....Jiří Hrma wrote:to je divné, sám sem Weather editor také několikrát odinstalovával (při přechodu na vyšší verzi), a nikdy se mi tahle hláška neobjevila. Zkus se podívat, jestli ti ten daný proces neběží na pozadí (přes nějakého pokročilého task managera), a případně jej ukončit, jinak vážně nevím.
Ještě přemýšlím, ale marně, zdali to nemůže mít spojitost s rozhraním .NET 3.5, ale to jsem odinstaloval stejně s Weather editorem a po soft resetu opět nainstaloval zpět a stále stejná hláška - "File write protection could´t removed"!!! Někde ten problém musí být, ale kde....
Ahoj, dal jsem na radu zkušenějších na tomto fóru a na tuto hlášku zabere instalace tohoto pluginu
Mape
Code: Select all
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2427678&postcount=33Weather Database editor vs. HTC Touch Diamond
Testoval jsem editor na nove ofiko romce 1.56... a po pridani mesta (v podstate po instalaci editora) mi neaktualizuje pres usb. Nevite nekdo jak to odstranit? Po odinstalovani editoru zase pro zmenu zmizi vsechny mesta co jsem pridal, ale jde je aktualizovat po dratu.