Trial verzi můžete stahovat z tohoto odkazu, plná verze stojí 9 EUR a koupit ji lze přes oficiální stránku výrobce.
Za tip na bleskovku děkuji našemu čtenáři s přezdívkou Chris.Dale.

Koupil jsem ThumbCal a nainstaloval a přestalo mi fungovat zvukové uporňování na zadané události v kalendáři. Ve všech možných nastaveních jsou zvuky povolené, ale v ThumbCal i normálním kalendáři to nefunguje. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky za pomoc.Jiří Hrma wrote:Jacek: Stáhni si tenhle soubor, který rozbal, a výsledný .txt přesuň do adresáře, kde máš ThumbCalendar nainstalovaný (/Program Files....). Podle stránky výrobce ten soubor musí být ve stejném adresáři, jako spouštěcí ThumbCal.exe.

Bohužel je to na starší versi. Pokusil jsem se tam doplnit podle anglické lang.en.txt co chybí, ale pak mi přestal TC fungovat (čili následoval návrat k eng). Ne že by mi angličtina vadila v ovládání, ale přeci jen čeština je čeština. Čili jak mám upravit ten .txt pro starší věci, aby pak fungoval v novější?Jiří Hrma wrote:Jacek: Stáhni si tenhle soubor, který rozbal, a výsledný .txt přesuň do adresáře, kde máš ThumbCalendar nainstalovaný (/Program Files....). Podle stránky výrobce ten soubor musí být ve stejném adresáři, jako spouštěcí ThumbCal.exe.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest