Daimond a malý text

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
trigor
nováček
nováček

Daimond a malý text

Post by trigor »

Používám pro práci soft, který běhá přes Javu. Mám ale jeden problém, text v programu je zoufale malý.I když v programu navolím max.velikost fontu, spolehlivě ho přečtu jen s lupou. Zatím jsem nepřišel na to, co s tím. V nastavení Daimonda mám taky max.velikost písma a nic jiného jsem nikde nenašel. Netuší někdo, jak to udělat, používat lupu je fakt zoufalství. Navíc, známý, kteří to používají na jiných zařízeních mají velikost textu úplně normální . ??? Díky za radu
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

To ano, ale tady bude asi problém s vysokým rozlišením - pokud mají ostatní QVGA (320x240 px) a Ty máš VGA (640x480), text bude teoreticky (pokud to není jinak ošetřeno) 4x menší.
trigor
nováček
nováček

Post by trigor »

díky, to by mohlo být ono, ale co s tím, jde u Daimonda nastavit indi vidi rozlišení pro konkrétní program ?
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by JuriG »

ne to bohuzel nejde
trigor
nováček
nováček

Post by trigor »

známý mi poslal tenhle soft "Virtual Display V3.50 for PPC2002 to PPC2003" jenže netuší a já taky ne, jestli to bude u Daimonda fungovat. Má s tím někdo zkušenosti ? Díky
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

teoreticky ano, prakticky obtížně
trigor
nováček
nováček

Post by trigor »

dobře, existuje tedy nějaké řešení, které bude fungovat nebo to znamená výměnu přístroje za starší typ ?
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300

Post by pavliicek »

Vymenu a dalsi dukaz, ze VGA ma vyznam jenom na strojich s uhloprickou kolem 4 palcu...
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Pro javu? Na G900 jsem mel v prvni ROMce nejaky jiny Jeodek emulator, ktery byl 192dpi. Mozna bych ho nekde jeste vyhrabal. Pak je moznost J9, ktery se zvetsi (=horsi rastr, ale funguje)

Kdyz si najdes na XDA-devu uz starsi JBed 3D Heap Mod, tak ten se mi taky rastruje z QVGA. Konkretne to je 20070524.2.1

//Tak ten Jeodek jeste mam, jestli je zajem. Ale ma jine vady, treba klavesa "backspace" slouzi k ukonceni aplikace (zepta se to)

//edit 2 - ted jsem ho zkousel a nejsem si jisty, jestli to je opravdu ono, ale nahrat to pak muzu
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”