Daimond a malý text
Daimond a malý text
Používám pro práci soft, který běhá přes Javu. Mám ale jeden problém, text v programu je zoufale malý.I když v programu navolím max.velikost fontu, spolehlivě ho přečtu jen s lupou. Zatím jsem nepřišel na to, co s tím. V nastavení Daimonda mám taky max.velikost písma a nic jiného jsem nikde nenašel. Netuší někdo, jak to udělat, používat lupu je fakt zoufalství. Navíc, známý, kteří to používají na jiných zařízeních mají velikost textu úplně normální . ??? Díky za radu
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Pro javu? Na G900 jsem mel v prvni ROMce nejaky jiny Jeodek emulator, ktery byl 192dpi. Mozna bych ho nekde jeste vyhrabal. Pak je moznost J9, ktery se zvetsi (=horsi rastr, ale funguje)
Kdyz si najdes na XDA-devu uz starsi JBed 3D Heap Mod, tak ten se mi taky rastruje z QVGA. Konkretne to je 20070524.2.1
//Tak ten Jeodek jeste mam, jestli je zajem. Ale ma jine vady, treba klavesa "backspace" slouzi k ukonceni aplikace (zepta se to)
//edit 2 - ted jsem ho zkousel a nejsem si jisty, jestli to je opravdu ono, ale nahrat to pak muzu
Kdyz si najdes na XDA-devu uz starsi JBed 3D Heap Mod, tak ten se mi taky rastruje z QVGA. Konkretne to je 20070524.2.1
//Tak ten Jeodek jeste mam, jestli je zajem. Ale ma jine vady, treba klavesa "backspace" slouzi k ukonceni aplikace (zepta se to)
//edit 2 - ted jsem ho zkousel a nejsem si jisty, jestli to je opravdu ono, ale nahrat to pak muzu