HTC Touch HD: Prohlédněte si oficiální video

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

marabu wrote:Před lety byl 3,5 display normální? No možná tak u přenosných TV. :tlem:
Dal jsem si schválně tu práci a zjistil, jako to je s 3.5" vs. 2.8" - takže kapesní zařízení s Windowsem a uhlopříčkou 3.5" je cca 1.3x víc než Windowsů s 2.8". A to nepočítám skutečnost, že pda s 2.8" je zdánlivě víc, protože se častěji prodávají pod různými jmény (např. MDA Vario x Qtek 9100 x XDA Mini Pro x iMate K-Jam x Orange SPV-M3000 atd.). Už jsem ti dal jednou úkol - než něco napíšeš, zjisti si fakta. Ale to ne, ty radši nezbedně křičíš na fóru, co?
marabu wrote:IMHO je 3,5-4 palce ideální velikost, která vyjadřuje kompromis mezi kvalitním zobrazením a skladností.
Naprostý souhlas. Pak ale nechápu, proč jsi tolik bránil Diamonda / Touch Pro, které jsou naprosto jasně přikloněné ke skladnosti (telefonovitost), nikoli ke kvalitnímu zobrazování (neboli k vyšším nárokům).
marabu wrote:Na fotkách z posledního srazu je pěkně vidět, jak "přirozeně" vypadá cihla u ucha při telefonování. :-D
Tohle máš z vlastní kebulky? Netvrdíš náhodou, že ti nejde o image nebo styl? Srovnej si to v hlavě.
marabu wrote:Věřím, že mít třeba hodinky s vodotryskem je super věc, ale my "nenároční" uživatelé budem mít radši obyčejné digitálky, než nosit na zádech kanystr s vodou pro napájení toho HIGH-TECH vodotrysku.
Já jsem uvedl fakta (IR, dioda, jack 3.5, HW tlačítka). Ty uvádíš vodotrysk? To mělo být vtipné nebo opět nemáš argument?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

marabu wrote:Před lety byl 3,5 display normální? No možná tak u přenosných TV. :tlem:
Hej tak po přečtění týto věty sem se 10 minut válel smíchy :-D :-D :-D

Např. takovej iPaq 3630 který byl před 8 leti horká novinka (v tý době Bluetooth ještě nebyl integrován) měl displej 3,7", a to byl 4:3, takže širší než zde nabízená 16:9 "špageta". S 3,5" displeji se to táhlo ještě dlouho, a sice do roku 2004, kdy přišel na trh HTC Magician, který nabízel jako první displej kompaktních rozměrů 2,8" a ta větev se (až na vyjímky) táhla až do této doby, kdy sme se pohnuli a můžeme si koupit 16:9 displej o velikosti 3" palce, teď se ubjevil Touch HD který má displej větší.

Takže, jak říká Standa, než něco napíšeš, přečti si fakta
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

Koukám, že je celkem jedno, na které vlákno si člověk klikne... stejně se na většině z nich hádá marabu se Standou. Co to s váma je, chlapi? :wink: Proč si prostě nepřipustíte, že každý z nás má trochu jiné priority? Marabu zjevně chce mít telefon (= nikoliv cihlu), který toho umí trochu víc než jiné telefony... proto se mu líbí současný vývoj a preferuje, stejně jako např. já, zařízení z řady Touch a jim podobné. Standa je prostě trocho staromilec (a nemyslím to vůbec zle), kterému vyhovuje, když má jeho mašinka pořádný displej a "all in", a nevadí mu, že pak váží trochu víc. Výrobci se začínají orientovat spíš na tu první kategorii uživatelů, protože jich je víc a tudíž mohou takových Touchů dělat velké série (mimochodem, díky nim prý HTC letos vyrobí cca. 15 mil.telefonů!). Ale hádat se kvůli tomu je snad zbytečné, ne?
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

mp: Rozumný to člověk :wink:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

ano, je to pravda, ale ať tu alespoň mylně nepadají věty, jak že např. 3,5" displej je novinka apod.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

No já už bych ani nemukl, ale pokud někdo někoho nařkne z pomlouvání, sám argumentuje vodotryskem a pak vyplyne, že vlastně ani nezná problematiku (ne poprvé), tak vypěním :-D.
Nakonec... sám jsem kdysi jako zelenáč na úplně jiném fóru dostal od znalejších sprchu, která mě naučila nemluvit o věcech, kterým nerozumím. Tohle čeká každou horkou hlavu :-).

Konečně k tématu: Touch HD se mi líbí, jen zatím HTC jde cestou typickou kdysi pro Nokii, kdy vždycky muselo něco chybět. Teď už jen počkat na další verzi (třeba Touch HD Pro), která nebude okleštěná. Pak klidně přejdu i ten design a budu utrácet, protože displej je na dnešní zvyklosti luxusní.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”