První zahraniční recenze Touche HD je na světě + video
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
4tslany
nevím, dle čeho soudíš, ale moc osobních zkušeností tam asi nebude
pro iPhone existuje velký počet kvalitních, chytlavých a tomuto telefonu plně přizpůsobených titulů,co se týká ovládání.. osobně už na WM nehraju vůbec a radši si na jabku spustím Real Soccer 2009, X-Plane, Blue Skies, Asphalt 4 Elite Racing... či skvěle vyvedený Texas hold'em, kterému žádný WM poker nesahá ani po kotníky. Takže každý ať si hraje s čím chce,ale nemystifikovat
http://www.iphoneaplikace.cz/category/iphone-hry/
nevím, dle čeho soudíš, ale moc osobních zkušeností tam asi nebude
http://www.iphoneaplikace.cz/category/iphone-hry/
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
hm, a že jsem nenažel žádně Call of Duty, Worms (teprv jsou v přípravě) a nebo PS1 emulátor, na kterým si můžu spustit např. GTA, a co třeba takovejhle emulátor DOSu, díky kterýmu si zahraju klasiky nebo zablbnu s Win 3.11?
Je sice pravda, že tam máš NFS, kulečník nebo Quake4, ale přez co to ovládáš, pohybovej senzor/displej? no, nejlíp se hraje na klávesnici popř. s D-PAD/joystik a k tomu min. 4 funkční tlačítka pro určité funkce a stylusem se rozhlížíš/zaměřuješ. Umí to iPhone nebo Touch HD?
Je sice pravda, že tam máš NFS, kulečník nebo Quake4, ale přez co to ovládáš, pohybovej senzor/displej? no, nejlíp se hraje na klávesnici popř. s D-PAD/joystik a k tomu min. 4 funkční tlačítka pro určité funkce a stylusem se rozhlížíš/zaměřuješ. Umí to iPhone nebo Touch HD?
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport
Touch HD na videu, zřejmě od recenzentů.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eisadEADpwk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eisadEADpwk[/youtube]
Tak tohle je kec dne! Na iPhone existuje spousta kvalitních her, a pokud mám objektivně srovnat dostupnost a kvalitu her na WM a iPhone, tak ač se to někomu nebude líbit, jablko tady vítězí na celý čáře. Velice propracovaný a graficky povedený je například Asphalt 4 Elite racing, Start Wars, Spore, Enigmo... a připravují se i Need for Speed a další tituly. Rád si hraju, a proto jsem si iPhone pořídil... na práci mám WM.tslany wrote:na tomdle pořádný hry fungovat nebudou, stejně tak jako neexistujou na iPhone
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
PS emulátor pro iPhone existuje, stejně jako třeba emulátor SCUMMu. Osobně dávám přednost hrám, které jsou pevně pro danou platformu. Hry pro jabko jsou systému plně přizpůsobeny, takže jakákoliv tlačítka by ty gamesy degradovala úplně někam jinam. Třeba takový Bejeweled jsem poprvé hrál na iPhone a až poté jsem zkusil i WM verzi, ovládání (i provedení hry) mi podstatně více vyhovovalo u jabka, Asphalt se ovládá bud dotykem nebo nakláněním telefonu, osobně hraju na to druhé nastavení..pro mě lepší zážitek ze hry, než mačkat klávesy.
btw..chystá se i Warfare
Jinak sorry ta OT
btw..chystá se i Warfare
Jinak sorry ta OT
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
4J.H.:
PPC je PPC, iPhone je módní doplněk/mobilní telefon.
4Ch. L.: zkus si ovládat hru na PC jenom za pomocí myši, stejně tak je to na PPC.tslany wrote:Je sice pravda, že tam máš NFS, kulečník nebo Quake4, ale přez co to ovládáš, pohybovej senzor/displej? no, nejlíp se hraje na klávesnici popř. s D-PAD/joystik a k tomu min. 4 funkční tlačítka pro určité funkce a stylusem se rozhlížíš/zaměřuješ. Umí to iPhone nebo Touch HD?
PPC je PPC, iPhone je módní doplněk/mobilní telefon.
Jde vidět na co má tslany stroj s WMtslany wrote:hm, a že jsem nenažel žádně Call of Duty, Worms (teprv jsou v přípravě) a nebo PS1 emulátor, na kterým si můžu spustit např. GTA, a co třeba takovejhle emulátor DOSu........
Jako já nevím, co ti už nato mám říct. Sice rozumíš česky, ale nejsi moc domýšlivý tvorOVCA wrote: ad1: a toto je čo?:Ano bavili ste sa aj o tom, prečo je repro posunuté trochu v pravo ;)hudecheck wrote:No tak řekl bych,že v tom pravém rohu je určitě oznamovací dioda jako obyvkle u HTC a asi ještě světločivné čidlo.
//Používej tlačítko Upravit, tslany
-
marabu
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Teda to video je paráda, rozuměl sem jim teda sotva čísla a každý stý slovo, ale ukázka super. Zajímavý i to srovnání s iPhonem. Otevřeně přiznám, že ho nemám rád, ale musim uznat, že třeba to otáčení displaye mi přišlo o něco rychlejší než u HTC. Ale co se týče těch barev, tak nevim, jestli na tom jabku je nějaká žlutá folie či co, ale vypadá to divně.
Navíc ten pocit z toho velkýho displaye je fantastickej, hlavně to bylo vidět u toho fotoaparátu, mi přišlo, že jenom koukaj skrz rámeček.
A ve srovnání s ostatníma taky hezky vyzní, že i když je display větší, tak celej komunikátor je menší.
Navíc ten pocit z toho velkýho displaye je fantastickej, hlavně to bylo vidět u toho fotoaparátu, mi přišlo, že jenom koukaj skrz rámeček.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Keby už som chcel niečo na hranie, tak to isto nebude apple ;)Jiří Hrma wrote:Tak tohle je kec dne! Na iPhone existuje spousta kvalitních her, a pokud mám objektivně srovnat dostupnost a kvalitu her na WM a iPhone, tak ač se to někomu nebude líbit, jablko tady vítězí na celý čáře. Velice propracovaný a graficky povedený je například Asphalt 4 Elite racing, Start Wars, Spore, Enigmo... a připravují se i Need for Speed a další tituly. Rád si hraju, a proto jsem si iPhone pořídil... na práci mám WM.tslany wrote:na tomdle pořádný hry fungovat nebudou, stejně tak jako neexistujou na iPhone
ale PSP:
http://cz.playstation.com/psp/index.html
česky rozumiem veľmi dobre, písal som ti na čo reagujem, písal, napísal si to, napísal, tak čomu nerozumieš? Aj som napísal, že som chápal, že ste sa bavili o repráčiku.hudecheck wrote:Jde vidět na co má tslany stroj s WMtslany wrote:hm, a že jsem nenažel žádně Call of Duty, Worms (teprv jsou v přípravě) a nebo PS1 emulátor, na kterým si můžu spustit např. GTA, a co třeba takovejhle emulátor DOSu........kdyby jste se hádali o něčem pořádném.
Jako já nevím, co ti už nato mám říct. Sice rozumíš česky, ale nejsi moc domýšlivý tvorOVCA wrote: ad1: a toto je čo?: Ano bavili ste sa aj o tom, prečo je repro posunuté trochu v pravo ;). Kdyby ses podíval na otázku, na kterou jsem reagoval viděl bys, že jsme mluvili JEN a JEN o pravém rohu repra. Prostě jsi se sekl..
//Používej tlačítko Upravit, tslany
Reagoval som na toto:
Nie v pravom rohu nie je oznamoviac dióda, ale VGA/QVGA kamera, reprák je pekne v strede.hudecheck wrote:No tak řekl bych,že v tom pravém rohu je určitě oznamovací dioda jako obyvkle u HTC a asi ještě světločivné čidlo.
konec