První zahraniční recenze Touche HD je na světě + video

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

Hm, chvíli ty odkazy fungovaly, ještě okolo 11:00, teď už mi to taky nejde, asi mají hoši technické potíže.
G senzor HD má, v té recenzi byla obrazovka s jeho kalibrací.
Wolfrine
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by Wolfrine »

Je to všechno mooooc pěkný, ale mám dost strach o baterku... myslím že jí to sbaští na posezení :-)
Martynet
nováček
nováček
Zařízení: SE T610>Mio A701>iPhone3GS>iPhone4

Post by Martynet »

Nevite nekdo jake se ovladaji hry, ktere potrebuji joystick??? Npr. moje nejoblibenejsi PPC gameska K-RALLY ???
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

asi tam budú na to tlačítka, ale ak chceš hrať kúp si SP konzolu ;-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

na tomdle pořádný hry fungovat nebudou, stejně tak jako neexistujou na iPhone
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

tak myslim ze hru ako age of empires alebo warcraft 2 by sa malo dat hrat , alebo niejake hry s pohyblivym cidlom , len sa bojim toho rozlisenia , ci to nebude vadit hram alebo niektorym aplikaciam
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10

Post by Chrono Leggionaire »

4tslany

nevím, dle čeho soudíš, ale moc osobních zkušeností tam asi nebude :-D pro iPhone existuje velký počet kvalitních, chytlavých a tomuto telefonu plně přizpůsobených titulů,co se týká ovládání.. osobně už na WM nehraju vůbec a radši si na jabku spustím Real Soccer 2009, X-Plane, Blue Skies, Asphalt 4 Elite Racing... či skvěle vyvedený Texas hold'em, kterému žádný WM poker nesahá ani po kotníky. Takže každý ať si hraje s čím chce,ale nemystifikovat ;-)

http://www.iphoneaplikace.cz/category/iphone-hry/
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

hm, a že jsem nenažel žádně Call of Duty, Worms (teprv jsou v přípravě) a nebo PS1 emulátor, na kterým si můžu spustit např. GTA, a co třeba takovejhle emulátor DOSu, díky kterýmu si zahraju klasiky nebo zablbnu s Win 3.11?

Je sice pravda, že tam máš NFS, kulečník nebo Quake4, ale přez co to ovládáš, pohybovej senzor/displej? no, nejlíp se hraje na klávesnici popř. s D-PAD/joystik a k tomu min. 4 funkční tlačítka pro určité funkce a stylusem se rozhlížíš/zaměřuješ. Umí to iPhone nebo Touch HD? :-)
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

Post by Misha kulicka »

Touch HD na videu, zřejmě od recenzentů.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eisadEADpwk[/youtube]
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

tslany wrote:na tomdle pořádný hry fungovat nebudou, stejně tak jako neexistujou na iPhone
Tak tohle je kec dne! Na iPhone existuje spousta kvalitních her, a pokud mám objektivně srovnat dostupnost a kvalitu her na WM a iPhone, tak ač se to někomu nebude líbit, jablko tady vítězí na celý čáře. Velice propracovaný a graficky povedený je například Asphalt 4 Elite racing, Start Wars, Spore, Enigmo... a připravují se i Need for Speed a další tituly. Rád si hraju, a proto jsem si iPhone pořídil... na práci mám WM.
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10

Post by Chrono Leggionaire »

PS emulátor pro iPhone existuje, stejně jako třeba emulátor SCUMMu. Osobně dávám přednost hrám, které jsou pevně pro danou platformu. Hry pro jabko jsou systému plně přizpůsobeny, takže jakákoliv tlačítka by ty gamesy degradovala úplně někam jinam. Třeba takový Bejeweled jsem poprvé hrál na iPhone a až poté jsem zkusil i WM verzi, ovládání (i provedení hry) mi podstatně více vyhovovalo u jabka, Asphalt se ovládá bud dotykem nebo nakláněním telefonu, osobně hraju na to druhé nastavení..pro mě lepší zážitek ze hry, než mačkat klávesy.

btw..chystá se i Warfare

Jinak sorry ta OT
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

4J.H.:
tslany wrote:Je sice pravda, že tam máš NFS, kulečník nebo Quake4, ale přez co to ovládáš, pohybovej senzor/displej? no, nejlíp se hraje na klávesnici popř. s D-PAD/joystik a k tomu min. 4 funkční tlačítka pro určité funkce a stylusem se rozhlížíš/zaměřuješ. Umí to iPhone nebo Touch HD?
4Ch. L.: zkus si ovládat hru na PC jenom za pomocí myši, stejně tak je to na PPC.

PPC je PPC, iPhone je módní doplněk/mobilní telefon.
LOSTman
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 16GB

Post by LOSTman »

to tslany: Zkus si nekdy na iPhonu/iPodu zahrat treba Super Monkey Ball a na klávesnici, joystick si ani nevzpomeneš...
hudecheck
nováček
nováček

Post by hudecheck »

tslany wrote:hm, a že jsem nenažel žádně Call of Duty, Worms (teprv jsou v přípravě) a nebo PS1 emulátor, na kterým si můžu spustit např. GTA, a co třeba takovejhle emulátor DOSu........
Jde vidět na co má tslany stroj s WM :grin: kdyby jste se hádali o něčem pořádném.
OVCA wrote: ad1: a toto je čo?:
hudecheck wrote:No tak řekl bych,že v tom pravém rohu je určitě oznamovací dioda jako obyvkle u HTC a asi ještě světločivné čidlo.
Ano bavili ste sa aj o tom, prečo je repro posunuté trochu v pravo ;)
Jako já nevím, co ti už nato mám říct. Sice rozumíš česky, ale nejsi moc domýšlivý tvor :roll:. Kdyby ses podíval na otázku, na kterou jsem reagoval viděl bys, že jsme mluvili JEN a JEN o pravém rohu repra. Prostě jsi se sekl..

//Používej tlačítko Upravit, tslany
marabu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by marabu »

Teda to video je paráda, rozuměl sem jim teda sotva čísla a každý stý slovo, ale ukázka super. Zajímavý i to srovnání s iPhonem. Otevřeně přiznám, že ho nemám rád, ale musim uznat, že třeba to otáčení displaye mi přišlo o něco rychlejší než u HTC. Ale co se týče těch barev, tak nevim, jestli na tom jabku je nějaká žlutá folie či co, ale vypadá to divně.
Navíc ten pocit z toho velkýho displaye je fantastickej, hlavně to bylo vidět u toho fotoaparátu, mi přišlo, že jenom koukaj skrz rámeček. :tlem: A ve srovnání s ostatníma taky hezky vyzní, že i když je display větší, tak celej komunikátor je menší.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ty barvy jsou dost zkresleny, spis jsou PDA trochu do modra, nez iPhone do zluta ;) Cela ta scena je navic trochu do zluta, tam bych videl problem.

Jinak otaceni displaye, to je pomalosti WM a lepsi to bude, az se zmeni jadro.

Velikost displaye vs. velikost zarizeni je proste uchvatna :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

IkE Blaster wrote:Jinak otaceni displaye, to je pomalosti WM a lepsi to bude, az se zmeni jadro.
A viděl si už rychlost překlápění displeje u Omnie? To je cvrkot ;-)
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

tak ked ste tu rozoberali tie hry , co som pozeral ten link s hrami na iphone , su tam fakt velmi zaujimave hry , keby sa dali podobne hry hrat na touch HD bolo by to super
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

Jiří Hrma wrote:
tslany wrote:na tomdle pořádný hry fungovat nebudou, stejně tak jako neexistujou na iPhone
Tak tohle je kec dne! Na iPhone existuje spousta kvalitních her, a pokud mám objektivně srovnat dostupnost a kvalitu her na WM a iPhone, tak ač se to někomu nebude líbit, jablko tady vítězí na celý čáře. Velice propracovaný a graficky povedený je například Asphalt 4 Elite racing, Start Wars, Spore, Enigmo... a připravují se i Need for Speed a další tituly. Rád si hraju, a proto jsem si iPhone pořídil... na práci mám WM.
Keby už som chcel niečo na hranie, tak to isto nebude apple ;)
ale PSP:
http://cz.playstation.com/psp/index.html
hudecheck wrote:
tslany wrote:hm, a že jsem nenažel žádně Call of Duty, Worms (teprv jsou v přípravě) a nebo PS1 emulátor, na kterým si můžu spustit např. GTA, a co třeba takovejhle emulátor DOSu........
Jde vidět na co má tslany stroj s WM :grin: kdyby jste se hádali o něčem pořádném.
OVCA wrote: ad1: a toto je čo?: Ano bavili ste sa aj o tom, prečo je repro posunuté trochu v pravo ;)
Jako já nevím, co ti už nato mám říct. Sice rozumíš česky, ale nejsi moc domýšlivý tvor :roll:. Kdyby ses podíval na otázku, na kterou jsem reagoval viděl bys, že jsme mluvili JEN a JEN o pravém rohu repra. Prostě jsi se sekl..

//Používej tlačítko Upravit, tslany
česky rozumiem veľmi dobre, písal som ti na čo reagujem, písal, napísal si to, napísal, tak čomu nerozumieš? Aj som napísal, že som chápal, že ste sa bavili o repráčiku.
Reagoval som na toto:
hudecheck wrote:No tak řekl bych,že v tom pravém rohu je určitě oznamovací dioda jako obyvkle u HTC a asi ještě světločivné čidlo.
Nie v pravom rohu nie je oznamoviac dióda, ale VGA/QVGA kamera, reprák je pekne v strede.
konec
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

.........A v pravé části tohoto repráku je DIODA.
A už o tom nemluv.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”