Nabušený komunikátor HTC Touch HD s WVGA displejem!
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Ty jsi tu snad nový nebo co?Lausien wrote:Nicmene sem snad jedinej kdo velke displeje moc nemusi?
Těch pět pochvalných reakcí pro velký displej, co v tomto tématu můžeš přečíst, je celé místní osazenstvo, které chce komfortní pda, zbytek (95%) chce telefon s OS.
zariadenie podľa mojeho gusta ;)
Odstránili HW navyše, dali viac RAM, 3,5 jack, SDHC slot, väčší displej,... super
Chýba tam "xeon", optické zaostrovanie
Konečne dali silnejšiu bateriu.
Mohli tam dať radšej WM7 ;)
čo hovoríte na daný typ procesoru?
K išrotu by som ho neprirovnával, lebo zariadenia pred išrotom vypadali ako išrot teraz, takže kto sa opičí a kopíruje?
čo to mali spraviť ako guľa či kocka?
Prečo sú všetky LCD na jedno kopyto v tvare obĺžnika.
Proste niektorý musia byť stále trapný ;)
Odstránili HW navyše, dali viac RAM, 3,5 jack, SDHC slot, väčší displej,... super
Chýba tam "xeon", optické zaostrovanie
Konečne dali silnejšiu bateriu.
Mohli tam dať radšej WM7 ;)
čo hovoríte na daný typ procesoru?
K išrotu by som ho neprirovnával, lebo zariadenia pred išrotom vypadali ako išrot teraz, takže kto sa opičí a kopíruje?
čo to mali spraviť ako guľa či kocka?
Prečo sú všetky LCD na jedno kopyto v tvare obĺžnika.
Proste niektorý musia byť stále trapný ;)
cena v USA by měla být 1100-1200 USD http://htchd.com/rumors/htc-touch-hd-bl ... -11-09-08/ si myslím, že to už trochu přehání, jestli to má být přímý konkurent iPhone
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
3.8''? No realne to mozna je, kdyz se to porovna s iPhonem. Veru, neni to spatne zarizeni, ale me osobne by stacilo tak 3.2'' a o malicko uzsi telo
Kazdopadne stejne to bude asi me dalsi zarizeni, uz aby tu bylo
Mam jen takovy pocit, ze to je krasna nahravka na fake, protoze to je zarizeni snu, ma snad vse, co kazdy chce (vyjma hw klavesky a narazkam na touch design - leskly)
Mam jen takovy pocit, ze to je krasna nahravka na fake, protoze to je zarizeni snu, ma snad vse, co kazdy chce (vyjma hw klavesky a narazkam na touch design - leskly)
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
ano, chybí, klávesnice ovšem není moment který jsem měl namyšleno. Konkurují si v jiných oblastech. Každopádně, to bude mé nové zařízení, pokud nevylezou s HTC HD Pro- čili s kláveskou, v obchodě jsem prubnul HTC s klávesnicí, no, není to špatné
, už jsem si na X650 zvyknul na softklávesy, i má drahá choť s úžasem zírá na rychlost s jakou píši
, takže proto mě nenapadla 
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
naprosto přímý konkurent Xperie??? co to je zas za hovadinu??? Xperia je určená pro jinou kategorii, já bych ji nazval zastánce klasické platformy PocketPC - tj. zapuštěný displej, nejsou všude vidět otisky prstů, PDA se musí ovládat přez D-pad a mít alespoň jednu programovatelnou klávesu atd.
Navíc, jak psal IkE Blaster, chybí klávesnice, a to je hlavní zbraní Xperie.
Navíc, jak psal IkE Blaster, chybí klávesnice, a to je hlavní zbraní Xperie.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
jsem při smyslech, nemám ji ani teď a nechybí mi, myšleno hardverová klávesnice. Jak jsem psal výše, pohrával jsem si v obchodě s Raphaelem, klávka je fajn, uznávám, no nelpím na ní.
Co mě ovšem šokuje, má-li kdokoli jinou potřebu, názor, pocit, tak je prostě skoro magor. jak můžeš nemít klávesnici?!, tobě se líbí 3D?!, leslé kryty?!, zapuštěný, velký displaj ?! a další ?!?!?
Co mě ovšem šokuje, má-li kdokoli jinou potřebu, názor, pocit, tak je prostě skoro magor. jak můžeš nemít klávesnici?!, tobě se líbí 3D?!, leslé kryty?!, zapuštěný, velký displaj ?! a další ?!?!?
-
georgesandall
- nováček

- Zařízení: Delll Streak mini 5
Tak toto je přesně ono, i já jsem zastáncem velkého displeje, ale HTC 7510 je už trošku moc baculatej. Tohle je ovšem paráda, myslel jsem si na omnii ale pokud s tímto vyjdou,.. jak píšou, do santa, tak si počkám. Jen aby, jak tu bylo psáno to něčím nezařízli, hw klavesku oželím, led dioda, no hodila by se, ale o WiFi zatím není potvrzená zmínka a to bych už asi nerozkousal
Jinak HW na jedničku, přesně to co mi u jiných chybělo, 3,8" displej (minimálně, ale přece zapuštěný) a RAM co je větší než 128, slušný procesor,...paráda. A všechny ty opičárny jako TF aTW a pod se nechaj vypnout nebo vyřešit SPB což si myslím, že bude méně náročné na ram a přitom příjemné na oči.