Nabušený komunikátor HTC Touch HD s WVGA displejem!

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

MAO: podezřelej proto, že ho zatim HTC nedávalo. ;-)
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

s tou hmotností jsem si vzal kalkulačku a porovnáním objemů od Diamond a Touch Pro s jejich hmotností mi vyšla hmotnost Touch HD od 152 do 163g
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

podezřelej proto, že ho zatim HTC nedávalo
Ale davalo,zkus se zamyslet.HTC Universal,HTC Advantage...
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Lausien wrote:Nicmene sem snad jedinej kdo velke displeje moc nemusi?
Ty jsi tu snad nový nebo co? :-D Vždyť tady lidi malé displeje milují! Pokud to má malý displej, gps a 3D kostku - je to zdejší král :-).
Těch pět pochvalných reakcí pro velký displej, co v tomto tématu můžeš přečíst, je celé místní osazenstvo, které chce komfortní pda, zbytek (95%) chce telefon s OS.
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Tak to jsem taky netusil. Ja myslel, ze kazdy chce velky display. :)
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

zariadenie podľa mojeho gusta ;)
Odstránili HW navyše, dali viac RAM, 3,5 jack, SDHC slot, väčší displej,... super
Chýba tam "xeon", optické zaostrovanie
Konečne dali silnejšiu bateriu.
Mohli tam dať radšej WM7 ;)

čo hovoríte na daný typ procesoru?

K išrotu by som ho neprirovnával, lebo zariadenia pred išrotom vypadali ako išrot teraz, takže kto sa opičí a kopíruje?
čo to mali spraviť ako guľa či kocka?
Prečo sú všetky LCD na jedno kopyto v tvare obĺžnika.
Proste niektorý musia byť stále trapný ;)
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

uiqjirka wrote:Ale davalo,zkus se zamyslet.HTC Universal,HTC Advantage...
Tak dobře, možná to bude tim, že to trošku sleduju až od začátku tohohle roku :-D :oops: Tak to se omlouvam.
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

cena v USA by měla být 1100-1200 USD http://htchd.com/rumors/htc-touch-hd-bl ... -11-09-08/ si myslím, že to už trochu přehání, jestli to má být přímý konkurent iPhone
pfhawk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPAQ 214, N900

Post by pfhawk »

dobra palka. na takove ceny si lidi v posledni dobe docela odvykly. jestli to tak bude, tak nas htc vrati zpet do tvrde reality hodne nenazranych obchodniku...asi si uvedomuji, ze lide prahnou po velkych displejich a daji za ne skoro cokoliv...
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

3.8''? No realne to mozna je, kdyz se to porovna s iPhonem. Veru, neni to spatne zarizeni, ale me osobne by stacilo tak 3.2'' a o malicko uzsi telo :) Kazdopadne stejne to bude asi me dalsi zarizeni, uz aby tu bylo

Mam jen takovy pocit, ze to je krasna nahravka na fake, protoze to je zarizeni snu, ma snad vse, co kazdy chce (vyjma hw klavesky a narazkam na touch design - leskly)
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

myslím, že cena je mimo :roll: , HTC HD je naprosto přímý konkurent SE X1, takže si myslím, že cenově vyjdou šulnul.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

"naprosto přímý" nechybi mu nahodou klavesnice? :lol:
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

ano, chybí, klávesnice ovšem není moment který jsem měl namyšleno. Konkurují si v jiných oblastech. Každopádně, to bude mé nové zařízení, pokud nevylezou s HTC HD Pro- čili s kláveskou, v obchodě jsem prubnul HTC s klávesnicí, no, není to špatné :-), už jsem si na X650 zvyknul na softklávesy, i má drahá choť s úžasem zírá na rychlost s jakou píši :tlem: , takže proto mě nenapadla :???:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

naprosto přímý konkurent Xperie??? co to je zas za hovadinu??? Xperia je určená pro jinou kategorii, já bych ji nazval zastánce klasické platformy PocketPC - tj. zapuštěný displej, nejsou všude vidět otisky prstů, PDA se musí ovládat přez D-pad a mít alespoň jednu programovatelnou klávesu atd.

Navíc, jak psal IkE Blaster, chybí klávesnice, a to je hlavní zbraní Xperie.
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

o.k. přímá konkurence pro mně, abych ukončil vzrůstající emoční vlnu. Někdo rád klasiku, konzervativní přístup, jiní ,třeba jako já, chtějí upatlaný telefony, vystouplé displeje, zařízení bez klávesnice atd......
Hemmer
přispěvatel
přispěvatel

Post by Hemmer »

ty chces telefon bez klavesnice ? a jinak ses pri smyslech ?
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

jsem při smyslech, nemám ji ani teď a nechybí mi, myšleno hardverová klávesnice. Jak jsem psal výše, pohrával jsem si v obchodě s Raphaelem, klávka je fajn, uznávám, no nelpím na ní.
Co mě ovšem šokuje, má-li kdokoli jinou potřebu, názor, pocit, tak je prostě skoro magor. jak můžeš nemít klávesnici?!, tobě se líbí 3D?!, leslé kryty?!, zapuštěný, velký displaj ?! a další ?!?!?
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Pokud má pda displej 3.5 palců a více, dají se krátké texty, sms atd. psát relativně dobře i na softwarové klávesnici. Na displejích s 2.8 palce už je to hodně kriploidní, a hw klávka je nutnost.
Samozřejmě hardwarová klávesnice s QWERTY je luxus, který nic nenahradí i na velkých displejích.
georgesandall
nováček
nováček
Zařízení: Delll Streak mini 5

Post by georgesandall »

Tak toto je přesně ono, i já jsem zastáncem velkého displeje, ale HTC 7510 je už trošku moc baculatej. Tohle je ovšem paráda, myslel jsem si na omnii ale pokud s tímto vyjdou,.. jak píšou, do santa, tak si počkám. Jen aby, jak tu bylo psáno to něčím nezařízli, hw klavesku oželím, led dioda, no hodila by se, ale o WiFi zatím není potvrzená zmínka a to bych už asi nerozkousal :-) Jinak HW na jedničku, přesně to co mi u jiných chybělo, 3,8" displej (minimálně, ale přece zapuštěný) a RAM co je větší než 128, slušný procesor,...paráda. A všechny ty opičárny jako TF aTW a pod se nechaj vypnout nebo vyřešit SPB což si myslím, že bude méně náročné na ram a přitom příjemné na oči.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Ted koukam na HTC stranky a vsechny tri novinky HTC Touch HD,HTC Touch 3G a HTC Touch Viva uz tam jsou.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”