jakakoli SDHC karta je rychlejsi nez tvoje klasicke microSDfoggy wrote:mno SDHC herald podporuje.. ale v minimalni rychlosti.. ja mam jen microSD a vali to nadherne..
Pomale kopirovani z HTC Heraldu do PC a opacne
ok, tak jinac
tvoje microSD klasicke ma prenosovou rychlost 0,9MB/s maximalni teoretickou... kdezto SDHC class 2 ma 2MB/s minimalni garantovanou... tzn. je rychlejsi
jeste k tomu pridame rychlost one sbernice zarizeni:
paklize by byla mensi nez prenosova rychlost karet, bude tedy zapis na obe karty limitovan sbernici tzn. u obou karet budou hodnoty naprosto stejne
a paklize by byla sbernice rychlejsi, tak samozrejme bude SDHC rychlejsi...
z cehoz vypliva, ze microSD nikdy nebude rychlejsi nez SDHC... ale muze nastat situace kdy bude SDHC omezovano rychlosti sbernice a tudiz muze byt SDHC stejne pomale jako microSD
ps. jestli ti tohle rekli v nejakem servisu, uz bych si tam nikdy nic opravit nenechal
paklize by byla mensi nez prenosova rychlost karet, bude tedy zapis na obe karty limitovan sbernici tzn. u obou karet budou hodnoty naprosto stejne
z cehoz vypliva, ze microSD nikdy nebude rychlejsi nez SDHC... ale muze nastat situace kdy bude SDHC omezovano rychlosti sbernice a tudiz muze byt SDHC stejne pomale jako microSD
ps. jestli ti tohle rekli v nejakem servisu, uz bych si tam nikdy nic opravit nenechal
-
marek1
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Ja nechapu proc to vali za pomoci programu WM5Storage rychle jen v jednom smeru a to jen ve Vistach? V XPckach to vali obema smery 700KB/s.
WM5Storage 1.8
http://htcs620.blogspot.com/2007/12/wm5torage.html
WM5Storage 1.8
http://htcs620.blogspot.com/2007/12/wm5torage.html
-
foggy
- přispěvatel

- Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard
tak never: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... erald+sdhc to si prectikissman wrote:ok, tak jinactvoje microSD klasicke ma prenosovou rychlost 0,9MB/s maximalni teoretickou... kdezto SDHC class 2 ma 2MB/s minimalni garantovanou... tzn. je rychlejsi
jeste k tomu pridame rychlost one sbernice zarizeni:
paklize by byla mensi nez prenosova rychlost karet, bude tedy zapis na obe karty limitovan sbernici tzn. u obou karet budou hodnoty naprosto stejnea paklize by byla sbernice rychlejsi, tak samozrejme bude SDHC rychlejsi...
co to s tim ma spolecnehofoggy wrote:tak never: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... erald+sdhc to si precti
-
Lausien
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro
No jo, tohle je výhoda Raphaela/Diamonda (?), že to můžeš připojit bud přes ActiveSync, jako modem a nebo jako flashku
. Tudíš se to pak chová jako normal karta 
Nicméně u E-TENa to je taky pomalé, zde mi pomohla čtečka karet v mém notebooku.
Tedy, pokud WMStorage nefunguje na Vistách, jak by měl, tak jedině čtečku. Pokud ani ta ne, tak nevim....
Nicméně u E-TENa to je taky pomalé, zde mi pomohla čtečka karet v mém notebooku.
Tedy, pokud WMStorage nefunguje na Vistách, jak by měl, tak jedině čtečku. Pokud ani ta ne, tak nevim....
-
marek1
- častý přispěvatel

Ahoj,
stale mi nikdo neodpovedel na tuto otazku:
Po zapnuti WM5storage programuv Heraldu, mam rychlost stahovani z PC do telefonu cca 480 KB/S a opacne 780 KB/s ( Na XPckach ).
Ale na Vistach to mam, mam rychlost stahovani z PC do telefonu cca 25 KB/S a opacne je to v poradku, to mam 700 KB/s.
Jak to, ze ve vistach je jeden smer o tolik pomalejsi ?
Nepotrebuji nejake specialni, lepsi drivery do Vist?
stale mi nikdo neodpovedel na tuto otazku:
Po zapnuti WM5storage programuv Heraldu, mam rychlost stahovani z PC do telefonu cca 480 KB/S a opacne 780 KB/s ( Na XPckach ).
Ale na Vistach to mam, mam rychlost stahovani z PC do telefonu cca 25 KB/S a opacne je to v poradku, to mam 700 KB/s.
-
marek1
- častý přispěvatel

Jak muzes vedet ze WM5Storage je delan pouze pro WIN XP.
Ja jsem nasel toto prohleaseni: "Pozor u zarizeni s sdhc je potreba uprgrade ovla dace usb". Pekny ale kde mam ty ovladace sehnat.
http://www.pdamobile.cz/index.php?ind=d ... ew&iden=97
Ja jsem nasel toto prohleaseni: "Pozor u zarizeni s sdhc je potreba uprgrade ovla dace usb". Pekny ale kde mam ty ovladace sehnat.
http://www.pdamobile.cz/index.php?ind=d ... ew&iden=97
-
marek1
- častý přispěvatel

Cus,
stale jeste mi nikdo neodpovedel na tuto otazku:
stale jeste mi nikdo neodpovedel na tuto otazku: