Pomale kopirovani z HTC Heraldu do PC a opacne
-
marek1
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Pomale kopirovani z HTC Heraldu do PC a opacne
Ahoj,
nevite proc je tak pomale kopirovani z Heraldu do PC a opacne ? Kopiruje se mi to rychlosti cca 300 - 400 KiloByte/s. Neexistuje nejaky driver, program se kterym by to bylo rychlejsi ?
Dik za radu.
nevite proc je tak pomale kopirovani z Heraldu do PC a opacne ? Kopiruje se mi to rychlosti cca 300 - 400 KiloByte/s. Neexistuje nejaky driver, program se kterym by to bylo rychlejsi ?
Dik za radu.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
marek1
- častý přispěvatel

Mam novou desku s USB 2.0, mam kabel a Centrum zařízení Windows Mobile + Visty. Ted jsem zkusil programek wm5storage, a rychlosti jsou vetsi, ale pri pouze kopirovani souboru z Heralda do PC ( 700Kbyte/s ), opacne je to strasne pomale asi 28Kbyte/s.
Tzn s Centrum zařízení Windows Mobile to nejde neco v registrech zapnout aby prenos probihal rychleji ?
Lze neco udelat s tim kopirovanim pomoci wm5storage aplikace z PC do Heralda ?
Dik.
Tzn s Centrum zařízení Windows Mobile to nejde neco v registrech zapnout aby prenos probihal rychleji ?
Lze neco udelat s tim kopirovanim pomoci wm5storage aplikace z PC do Heralda ?
Dik.
-
marek1
- častý přispěvatel

Stale je to jen 280 KB/s. Jde to vic ?
Jinak po zapnuti WM5storage programu, mam rychlost stahovani z PC do telefonu cca 480 KB/S a opecne 780 KB/s ( Na XPckach ).
Ale na Vistach to mam, mam rychlost stahovani z PC do telefonu cca 25 KB/S a opacne 700 KB/s. Jak to, ze ve vistach je jeden smer o tolik pomalejsi ?
Jinak po zapnuti WM5storage programu, mam rychlost stahovani z PC do telefonu cca 480 KB/S a opecne 780 KB/s ( Na XPckach ).
Ale na Vistach to mam, mam rychlost stahovani z PC do telefonu cca 25 KB/S a opacne 700 KB/s. Jak to, ze ve vistach je jeden smer o tolik pomalejsi ?
chjo.. na to se neda koukat
ak zacneme nejdriv specifikaci
HTC Herald porporuje pouze USB 1.1 tzn. max. teoreticka propustan rychlost 1,5Mb/s az 12Mb/s (1500kb/s až 12000kb/s) coz znamena 175kB/s až 1500kB/s... takze paklize dosahujes rychlosti kolem 400kB/s tak bys mel byt rad... Herald sice umi "high-speed" standart USB 1.1 tj. zminovanych 12Mb/s ale stale to ej rychlsot pouze maximalni teoreticka...
je treba si uvedomit ze ono USB neni primarne urceno na prenos velkych objemu dat, ale na jednoduchou a datove nenarocnou synchronizaci...
-
marek1
- častý přispěvatel

Ahoj,
Dik Kissmane, ze jsi mi pomohl vyresit 1 otazku ohldne toho WM device centra.
A ta druha:
Proc Visty mi zpomaluji prenos pri pouziti programu WM5Storage akorat kdyz kopiruji z PC do Heralda soubory? Na XPckach to bezi obema smery stejne.
Program nainstalovany na Heraldu je WM5Storage ver. 1.8.
Dik za help.
Dik Kissmane, ze jsi mi pomohl vyresit 1 otazku ohldne toho WM device centra.
A ta druha:
Proc Visty mi zpomaluji prenos pri pouziti programu WM5Storage akorat kdyz kopiruji z PC do Heralda soubory? Na XPckach to bezi obema smery stejne.
Program nainstalovany na Heraldu je WM5Storage ver. 1.8.
Dik za help.