Rozhodl sem se, že udělám skin pro rlToday, který by měl imitovat TouchFLO 3D. Zatím se nachází vevývojové fázi, ve finální verzi by měl obsahovat 5 TABů - Home, Kalendář, Počasí, Oblíbené aplikace, Comm Manager.
Historie vývoje:
1. září - první veřejná betaverze
31. srpen - první verze, polofunkční stránka Home, není určena pro veřejnost
máš to napsaný v Readme dokuentu v archivu
Složku TouchLOL zkoopíruj do adresáře \Program Files\rlToday\ a obsah složky Fonts do adresáře \Windows\Fonts\.
Máš nainstalovanej rlToday aktivovanej na Today? jestli ne, tak ho aktivuj a klikni a podrž na něm stylus (na Today by se měl zobrazit) a měla by se ti zobrazit nabídka, ve který dáš nastavení a hned v první stránce se ti objeví skiny, tak tam vyber "TouchLOL 3D"
Joooooo už to jedééééé:-D moc diky, ja totiž nikde nenašel přesnej návod:-) jen škoda že to jede jen na vejšku a né na ležato:-) jsou někde eště nějake skiny?
režim "na šířku" postupně přidám v dalších verzích, stejně jako podporu TABů se kterou mám momentálně nějaký problém díky kterému se vydání verze tolik zbrzdilo
Jinak další skiny pro rlToday můžeš sehnat na xda-developers.com
joo takhle, a prosímtě mam poslední dotaz:-) na te stránce cos mi poslal ja tam nemužu najit vyhledávač a nevim kde ty skiny hledat:-( pošleš mi ešte přesnej odkaz? dekuju předema ještě jednou se omlouvám