Rychlé srovnání HTC Touch Pro, HTC Kaiser, HTC TyTN (video)
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Rychlé srovnání HTC Touch Pro, HTC Kaiser, HTC TyTN (video)
Na serveru Mobiletech Addicts se objevilo zajímavé srovnání bývalých i současných vlajkových lodí HTC. Do testu byly zařazeny HTC TyTN (Hermes, Vario II), HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) a HTC Touch Pro (Raphael). Autor chtěl na videu porovnat rychlost přetočení displeje do Landscape módu a rychlost obecně.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oESlxNf9 ... omparison/[/youtube]
Zdroj: Mobiletech Addicts
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oESlxNf9 ... omparison/[/youtube]
Zdroj: Mobiletech Addicts
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
No jak na videu vidiet, TyTN II foti strasne poamly. Iste by som v tomto prijal zlepsenie, ale moc nefotim (koniec koncov kvalita toho fotaka nie je nejaka extra uzasna - ale su aj ovela horsie zariadenia v tomto smere).
Co sa pisania na klavesnici tyka, tak vsetko je OK, ale obcas mi prekaza, ak chcem dat prve velke pismeno (stlacim a pustim klaves Shift a nasledne potom stlacim napriklad A a ihned na to o, tak ak sa stlacia rychlo po sebe (podotykam ze SHIFT sa uz nedrzi), tak su obe pismena velke.
Inac pre mna TyTN II dodnes nema potencialneho nahradnika na trhu, za ktoreho by som ho vymenil. Kaiser je omnoho pomalsi, nez by som ocakaval, ale ma veci, ktore potrebujem a ktore mi Touch pro neponuka (+ este musim zaratat aj fakt, ze design Touch Pro (ani toho predosleho) mi vobec nesadol a nelubi sa mi).
Este nemam nic vo vyhladne, ale dalsie moje zariadenie by mohlo byt daco od HP.
Co sa pisania na klavesnici tyka, tak vsetko je OK, ale obcas mi prekaza, ak chcem dat prve velke pismeno (stlacim a pustim klaves Shift a nasledne potom stlacim napriklad A a ihned na to o, tak ak sa stlacia rychlo po sebe (podotykam ze SHIFT sa uz nedrzi), tak su obe pismena velke.
Inac pre mna TyTN II dodnes nema potencialneho nahradnika na trhu, za ktoreho by som ho vymenil. Kaiser je omnoho pomalsi, nez by som ocakaval, ale ma veci, ktore potrebujem a ktore mi Touch pro neponuka (+ este musim zaratat aj fakt, ze design Touch Pro (ani toho predosleho) mi vobec nesadol a nelubi sa mi).
Este nemam nic vo vyhladne, ale dalsie moje zariadenie by mohlo byt daco od HP.