Rychlé srovnání HTC Touch Pro, HTC Kaiser, HTC TyTN (video)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Rychlé srovnání HTC Touch Pro, HTC Kaiser, HTC TyTN (video)

Post by Lukáš Mano »

Na serveru Mobiletech Addicts se objevilo zajímavé srovnání bývalých i současných vlajkových lodí HTC. Do testu byly zařazeny HTC TyTN (Hermes, Vario II), HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) a HTC Touch Pro (Raphael). Autor chtěl na videu porovnat rychlost přetočení displeje do Landscape módu a rychlost obecně.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oESlxNf9 ... omparison/[/youtube]

Zdroj: Mobiletech Addicts
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Já nechci pořád jen rýpat, ale pán na videu píše tak špatně, nebo jsou předchozí "špičky" od HTC tak pomalé v psaní textu?
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

HTC jsou tak pomalé.
Pamatuji si, že když jsem psal na unim, tak jsem taky musel čekat, jestli tam naskáče text, nebo ne.
U trea naštěstí tyhle problémy nemám, jen čím novejší WM, tím déle se načítá Word.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Já jsem s Unim tyto problémy neměl, ale možná že jsem psal pomalu. Dobu načítání Wordu ve WM6 naopak můžu potvrdit.
Jinak mi to opět potvrzuje onu "špičkovost" Tytnů a Kajzrů, za kterou se někteří tak bijí :-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

no nevim, ale já na TyTNu psal rychle a bez problémů, akorát mě štvaly háčky a čárky že sem je musel vyťukávat přez FN+Space, naštěstí u Uniho mi stačilo jenom zmáčkout SYM
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

No, nevím, ale nezažil jsem, že by HTCčka měla problém s rychlostí psaní :grin: . Ana Diamondu Word nabíhá takřka okamžitě 8-)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

To bude asi tim ze nemas scim porovnavat.
Me to take neprislo pomale, dokud sem to nezkousel na jinem PDA.
inetMark
nováček
nováček

Post by inetMark »

No jak na videu vidiet, TyTN II foti strasne poamly. Iste by som v tomto prijal zlepsenie, ale moc nefotim (koniec koncov kvalita toho fotaka nie je nejaka extra uzasna - ale su aj ovela horsie zariadenia v tomto smere).

Co sa pisania na klavesnici tyka, tak vsetko je OK, ale obcas mi prekaza, ak chcem dat prve velke pismeno (stlacim a pustim klaves Shift a nasledne potom stlacim napriklad A a ihned na to o, tak ak sa stlacia rychlo po sebe (podotykam ze SHIFT sa uz nedrzi), tak su obe pismena velke.

Inac pre mna TyTN II dodnes nema potencialneho nahradnika na trhu, za ktoreho by som ho vymenil. Kaiser je omnoho pomalsi, nez by som ocakaval, ale ma veci, ktore potrebujem a ktore mi Touch pro neponuka (+ este musim zaratat aj fakt, ze design Touch Pro (ani toho predosleho) mi vobec nesadol a nelubi sa mi).

Este nemam nic vo vyhladne, ale dalsie moje zariadenie by mohlo byt daco od HP.
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

Kapu: do 2 vteřin :wink: , tak nevím.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”