HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát srp 22, 2008 14:16

Lausien píše:Ja bych si TouchFLO klidně nechal, ale chci mít ten výpis z kalendáře a ukolů.
v podstatě lze používat flo i ostatní pluginy - viz. Second Today

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 15:45

Lausien píše:Myslel sem třeba nové věci, tedy z navigací TT7 a iGo8?
A z her třeba Warfare Incorporated, atd.. Ale pokud řikáš, že CoD2 na tom jelo dobře... :-)
A co je tam vše za softy od HTC?
Od HTC je na CD 1 přibalen pouze zálohovací program Sprite Backup a elektronický Manual, na druhém CD je Gettin Started (záčínáme - jak pracovat)

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 16:13

A v přístroji? Jako do E-TENa dávaj výrobci Sattelite Data Update, atd...

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 17:21

Je zde Mp3 trimmer (zkracování mp3 pro vyzvánění), RSS Hub, Quick GPS, Opera 9.5, HTC Album (Obrázky a videa), Audio Booster (úprava zvuku pro sluchátka, Equalizer), FM Rádio (s RDS), YouTube aplikace, WorldCard Mobile (čtečka vizitek), JETCET PRINT 5 (Tisk přes síťové tiskárny)...myslím že to jsou všechny aplikace co přidalo HTC.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 17:23

A Quick GPS je aplikace jako pro e-tena Sattelite Data Update? Tedy sosne z netu pozice satelitů a navigace se pak chytne rycheji?

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 17:29

Ano to je přesně ono, stáhne z internetu pozice satelitů pro rychlejší vyhledávání přes GPS. Platnost nalezených satelitů je v tomhle programu 6 dní, pak se musí znovu aktualizovat.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 17:40

Supr.
Skoušel si na tom filmy? Zajímalo by mě, jestli na tom jede film v rozlišení 640x480 případně vyšším, tedy bez potřeby konvertu.

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 17:55

Divx v tom nepřehraješ ale wmv v rozlišeni 640x480 bez problémů. Pokud si seženeš CoreCodec Core Player 1.2.5 tak přehraješ i flv, divx, xvid, mp4, mp3 a mnoho dalšího... vše plynule v 640x480, také samozřejmě záleží na bitrate, ten musí být úměrný zařízení :lol: protože video rozlišení 640x480 v bitrate 1600 se celkem vzdaluje plynulosti ale je to snesitelné :)

B.Gen.Jack.O.Neill
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon črc 09, 2007 16:42
Zařízení: HTC Touch Diamond

Příspěvek od B.Gen.Jack.O.Neill » pát srp 22, 2008 18:07

No, já sice nemám Pro, ale Diamonda, ale to je fuk, HW stejný. Co se videa týče, WMV nepřehraješ v rozumným bitratu v ničem, je to prostě ksindl. Jinak v DivX a Xvid přehraješ plynule VGA v 1300-1400 kb/s včetně akčních scén, ale neboj, v další verzi CorePlayeru bude lepší podpora, která využije konečně oněch 64 MB RAM pro GPU, pak to bude o něco lepší. Ale ani tohle není špatné.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 18:10

CorePlayer mám :-) Koukám totiž po cestách na SG, tak abych to nemusel konvertovat.
A našel bys něco, co bys Raphaelovi vytknul? Co by nějak vadilo, třeba i jen minimálně? Nějaké chyby, nedostatky....

lukas692
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned srp 10, 2008 17:31
Bydliště: Sušice

Příspěvek od lukas692 » pát srp 22, 2008 18:13

Zkušenost s GPS výborná, používám TomTom 7, akorát děsně žere baterku :)

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 18:20

Lausien píše:CorePlayer mám :-) Koukám totiž po cestách na SG, tak abych to nemusel konvertovat.
A našel bys něco, co bys Raphaelovi vytknul? Co by nějak vadilo, třeba i jen minimálně? Nějaké chyby, nedostatky....
Jedine by mohl byt o neco tenci a displej by mohl byt vetsi, aspon WVGA jako u Xperie a Willcomu3. Jinak zatim nevidim nejaky nedostatek, vypada to na nejlepsi PPC co HTC vyrobilo :)
PS: vadi mi jeste zadni diamond kryt, ale jen malinko :) :D
PS 2: Pisu z Raphaela (velmi rychle a bez nejakych preklepu, skvele)

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 18:24

A tedy s psaním českých slov, tedy s háčky a čárkami asi počítat nemám? Něco takového se tu psalo...

EDIT:// A zajímalo by mě, s CZ lokalizací to asi ještě nikdo nemáte co? Ta lokalizace je od Sunnysoftu? A zpomaluje tedy systém? V mym E-TENovi to zpomalovalo, ale v Raphaelovi je o hodně víc RAM a rychlejší CPU, tak by to nemuselo být tak znatelné ne?

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 18:27

Lausien píše:A tedy s psaním českých slov, tedy s háčky a čárkami asi počítat nemám? Něco takového se tu psalo...
V Raphaelovi je anglická ROM a není tu ani česká T9 takže psaní českých znaků nejde :-(

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

CZ / EN

Příspěvek od Druby » pát srp 22, 2008 18:29

taky mám v plánu si jej koupit..;-) jenom newím, jestli má cenu čekat až vyjde CZ verze..wí se už, co tam bude nového / jiného..?? (např. QWERTZ atp.)
btw. dneska sem si s ním chvíli hrál a je to mazec..;-)

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ / EN

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 18:33

Pochybuju, že by kvůli české ROM udělali QWERTZ klávesnici a nového nebo jiného tam nebude nic kromě české lokalizace.

\\Necituj poslední příspěvek!! Lukáš Mano

B.Gen.Jack.O.Neill
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon črc 09, 2007 16:42
Zařízení: HTC Touch Diamond

Příspěvek od B.Gen.Jack.O.Neill » pát srp 22, 2008 18:36

Taky můžu pomoci, hodně lidí vytýká pomalý scrolling třeba v programech, ale na to kašli, to je kvůli VGA displeji, jiní tam zase maj kostičky... Vytknout? No, jediný co mě opravdu štve je, že když dáš spustit nějakou skladbu, tak klikneš na play, a muíš počkat asi 2 sekundy než začne hrát, a to štve opravdu dost, vzhledem k tomu že jiné WM 6 PDA s CPU i jen na 200 MHZ to zvládnout opravdu hned. (Napřiklad Asus P535 natavený CPU na 206MHZ). A další věc je taky se zvukem, zniehonic skladba laguje, tj. po pár vteřinách (zcela náhodně) poskačí dopředu o 0.5 - 2 vteřiny, a stává se to celkem často, ale snad by to měl vyřešit nový firmware, ani nzáleží na tom jaký máš přehrávač, ělají to všechny (Touch Player, CorePlayer Windows media player) asi HW nebo vladače...

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ / EN

Příspěvek od Druby » pát srp 22, 2008 18:37

Takže je lepší se hecnout a jít do EN..??..;-)

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ / EN

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 18:41

To záleží jen na tobě...udělej to jak já, kup ho v EN verzi a jak vyjde čeština od Sunnysoftu tak ji zkusíš náhrát a porovnáš rychlost CZ s EN, pak uvidíš co ti vyhovuje víc. Totiž přechod z CZ do EN by byl obtížnější :tlem:


\\Necituj poslední příspěvek!! Přečti si pravidla tohoto fóra!!! Lukáš Mano

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Druby » pát srp 22, 2008 18:47

a dělaj aspoň kvalitní češtinu..??
ještě k té T9..dá se tam dodatečně "dohrát vlastní"..??
a ty český znaky by se hodily aspoň do ICQ..:-(

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů