HP iPAQ 614 Business Navigator - 3. pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
jurcax
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM6.5

Post by jurcax »

Díky moc za odpověď. Můžeš sem ještě napsat, jaké programy na co tedy používáš? Já jsem na foto měl Resco foto viewer, na turistické mapy GPS Dash, navigace normál TomTom N6, slovníky Lingea. Jinak jsem ani nic moc nepotřeboval, jediné co mě štvalo byl Win Media player, ale nějak jsem nenašel nic, co by hrálo videa i hudbu a bylo by to nenáročné. Rád se ale do budoucna inspiruju. Co jde vůbec v 614 přehrát za typy videa? A IM s WiFi si nezkoušel? To bych asi využíval hodně, zvlášť ve škole na přednáškách se člověk často nudí :)
miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel

Odpověď majitele...

Post by miroslav.turek »

Kromě programů, které už na tom byly mám nainstalované: fring(ICQ, Skype, SIP), WkTASK (chová se to podobně jako Windows na PC-přepínám mezi programy, ukončuji programy, minimalizuji...), Total Commander, TCPMP (přehrávač videa), iGO a několik programů na GeoCaching (GeoScout, OziExplorer).
Nic jiného mě nenapadá. Používám to hlavně na práci-pošta, kalendář, úkoly, word, excel, pdf... dále pro připojení na internet (přímo pomocí instalovaného IE, nebo pro připojení notebooku) a na geocaching. Filmy na tom přehrávat jdou, ale nemám na to čas. Jako bývalý učitel Tě ještě musím pokárat, že to chceš použít na přednáškách, abys se nenudil :-O
Co se týče IM po WiFi, tak jsem neměl důvod to testovat, mám datový tarif.
jurcax
nováček
nováček

Post by jurcax »

Tak ne že bych se nudil často, ale myslel jsem to i do dopravních prostředků a tak. TCPMP, to je celý název programu? Každopádně díky informace...
jurcax
nováček
nováček

Post by jurcax »

Jen se ještě zeptám, jaký je tam předinstalovaný program pro pdf? Clear Vue? Jestli ano, je to svižné? Na HTC P3300 jsem měl zkušenost, že i 250KB soubor se načítal děsně dlouho a pak když jsem nějak posunoval okno prohlížení, regenerace byla také pomalá... Ovšem to vše mohlo být 200MHz procesorem...
miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel

Post by miroslav.turek »

Jo je tam Clear Vue a přišlo mi to použitelné, ale poslední PDF jsem otevíral před měsícem a už nevím jak bylo velké...
jurcax
nováček
nováček

Post by jurcax »

Tak jestli můžu poprosit o vyzkoušení, a pak jestli by jste sem napsal, jak se to chová. Pro mě pdf jsou dost stěžejní, tak bych kdyžtak musel schánět nějaký jiný program... Díky
palinger
nováček
nováček

Post by palinger »

Na mojom iPAQu som mal predinštalovaný ClearVue PDF v2.42.481 a čo sa týka rýchlosti zobrazovania pdf a možností nastavenia nič moc, avšak na stránke výrobcu http://www.westtek.com/pocketpc/pdf/ je už verzia 5.1(!), ale je platená... Som spokojný s orig. readerom pdf od Adobe pre Pocket PC v2.0, http://www.adobe.com/products/acrobat/readerforppc.html. Je free, omnoho rýchlejší v načítaní, široké možnosti nastavenia, full screen, na šírku displeja...vyskúšal som vyše 400-stranovú e-knihu, pdf má cca 6 MB, a pohoda, plynulý scrolling, zoom.. väčšie pohodlie na QVGA displeji asi nezískaš...vadí mi len veľkosť a prístup k ikonkám menu na lište dole.
pretender12
přispěvatel
přispěvatel

skype a kamera

Post by pretender12 »

ahoj je nejak v ppc pouzit pri skype aj kameru?
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Ja používam na PDF FoxitReader a úplne mi vyhovuje. Odporúčam. Clear Vue nepoužívam.
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Zařízení: HP 614c

Post by DonJuanKarlos »

Ahoj
Po 2 měsících mi přestal zvonit můj iPAQ. Prostě se ukáže, že zvoní, ale žádné zvuky nevydává ani nevibruje. Je to docela problém, nevíte jak to opravit a hardreset se mi dělat něchce :-)
Edit: jiné zvuky normálně přehrává
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Re: skype a kamera

Post by murder »

pretender12 wrote:ahoj je nejak v ppc pouzit pri skype aj kameru?
V 614 ne, nevím jak u jiných WM mašinek
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

A nenahodil si tam WM 6.1? Lebo tie neoficiálne majú bug a po propojení headsetu cez Bluetooth to prestane zvoniť a nepomôže už ani odpojenie headsetu. Jedine bežný reset (nie hard).
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Zařízení: HP 614c

Post by DonJuanKarlos »

S wndowsem jsem nic nedělal. Headset používám, ale ne bluetooth. Běžný reset nic nemění. Řešením asi bude jen ten hard :cry:
SureThing
nováček
nováček

Post by SureThing »

mne urobilo nieco podobne ked som nainstaloval SRS WOW.. no a tam mi pomohol iba hardreset :roll:
miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel

Post by miroslav.turek »

Ahoj lidi,
nainstaloval jsem si Operu 9.5beta a jsem nadšený. Bohužel se mi projevilo to co píší autoři:
We have got reports from some users that this build will disable the phones sounds/notifications
Všechny zvuky se mi vypnou a to dokonce tak, že pokud je chci zapnout, u některých už nejde nastavit opakování. Můžete mi prosím někdo zjistit, u kterých upozornění lze opakování použít? Našel jsem na netu, jak to zapnout, ale neví, kde to můžu zapnout, aby mi to neudělalo nějakou paseku.
je to v nastavení-zvuky a upozornění-upozornění
Díky za pomoc.
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Post by Petras.18 »

Já používám Operu 9.5 vytáhnutou z ROMky Diamondu. Faká celkem skvěle, jen někdy spadne. Tuto beta verzi bych si osobně neinstaloval.
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel

Post by Pavtul »

Cim dal vice mne stve to, ze vubec nezaregistruji prichozi hovor. Kdyz mam telefon v ledvince a nebo doma reprackem smerem k podlozce....tak telefon trosku hure slysici osoba vubec nezarigistruje :-( Zlate HTC ...... na zvuk!!!
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

na default pri 6 win mobile sem si na to stezoval taky :) ale s 6,1 a hlasitosti na max prervavam vsecky mobily co znam :lol:
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”