HP iPAQ 614 Business Navigator - 3. pokračování diskuze
Díky moc za odpověď. Můžeš sem ještě napsat, jaké programy na co tedy používáš? Já jsem na foto měl Resco foto viewer, na turistické mapy GPS Dash, navigace normál TomTom N6, slovníky Lingea. Jinak jsem ani nic moc nepotřeboval, jediné co mě štvalo byl Win Media player, ale nějak jsem nenašel nic, co by hrálo videa i hudbu a bylo by to nenáročné. Rád se ale do budoucna inspiruju. Co jde vůbec v 614 přehrát za typy videa? A IM s WiFi si nezkoušel? To bych asi využíval hodně, zvlášť ve škole na přednáškách se člověk často nudí 
-
miroslav.turek
- přispěvatel

Odpověď majitele...
Kromě programů, které už na tom byly mám nainstalované: fring(ICQ, Skype, SIP), WkTASK (chová se to podobně jako Windows na PC-přepínám mezi programy, ukončuji programy, minimalizuji...), Total Commander, TCPMP (přehrávač videa), iGO a několik programů na GeoCaching (GeoScout, OziExplorer).
Nic jiného mě nenapadá. Používám to hlavně na práci-pošta, kalendář, úkoly, word, excel, pdf... dále pro připojení na internet (přímo pomocí instalovaného IE, nebo pro připojení notebooku) a na geocaching. Filmy na tom přehrávat jdou, ale nemám na to čas. Jako bývalý učitel Tě ještě musím pokárat, že to chceš použít na přednáškách, abys se nenudil :-O
Co se týče IM po WiFi, tak jsem neměl důvod to testovat, mám datový tarif.
Nic jiného mě nenapadá. Používám to hlavně na práci-pošta, kalendář, úkoly, word, excel, pdf... dále pro připojení na internet (přímo pomocí instalovaného IE, nebo pro připojení notebooku) a na geocaching. Filmy na tom přehrávat jdou, ale nemám na to čas. Jako bývalý učitel Tě ještě musím pokárat, že to chceš použít na přednáškách, abys se nenudil :-O
Co se týče IM po WiFi, tak jsem neměl důvod to testovat, mám datový tarif.
Jen se ještě zeptám, jaký je tam předinstalovaný program pro pdf? Clear Vue? Jestli ano, je to svižné? Na HTC P3300 jsem měl zkušenost, že i 250KB soubor se načítal děsně dlouho a pak když jsem nějak posunoval okno prohlížení, regenerace byla také pomalá... Ovšem to vše mohlo být 200MHz procesorem...
-
miroslav.turek
- přispěvatel

Na mojom iPAQu som mal predinštalovaný ClearVue PDF v2.42.481 a čo sa týka rýchlosti zobrazovania pdf a možností nastavenia nič moc, avšak na stránke výrobcu http://www.westtek.com/pocketpc/pdf/ je už verzia 5.1(!), ale je platená... Som spokojný s orig. readerom pdf od Adobe pre Pocket PC v2.0, http://www.adobe.com/products/acrobat/readerforppc.html. Je free, omnoho rýchlejší v načítaní, široké možnosti nastavenia, full screen, na šírku displeja...vyskúšal som vyše 400-stranovú e-knihu, pdf má cca 6 MB, a pohoda, plynulý scrolling, zoom.. väčšie pohodlie na QVGA displeji asi nezískaš...vadí mi len veľkosť a prístup k ikonkám menu na lište dole.
-
pretender12
- přispěvatel

skype a kamera
ahoj je nejak v ppc pouzit pri skype aj kameru?
- DonJuanKarlos
- nováček

- Zařízení: HP 614c
Re: skype a kamera
V 614 ne, nevím jak u jiných WM mašinekpretender12 wrote:ahoj je nejak v ppc pouzit pri skype aj kameru?
- DonJuanKarlos
- nováček

- Zařízení: HP 614c
-
miroslav.turek
- přispěvatel

Ahoj lidi,
nainstaloval jsem si Operu 9.5beta a jsem nadšený. Bohužel se mi projevilo to co píší autoři:
We have got reports from some users that this build will disable the phones sounds/notifications
Všechny zvuky se mi vypnou a to dokonce tak, že pokud je chci zapnout, u některých už nejde nastavit opakování. Můžete mi prosím někdo zjistit, u kterých upozornění lze opakování použít? Našel jsem na netu, jak to zapnout, ale neví, kde to můžu zapnout, aby mi to neudělalo nějakou paseku.
je to v nastavení-zvuky a upozornění-upozornění
Díky za pomoc.
nainstaloval jsem si Operu 9.5beta a jsem nadšený. Bohužel se mi projevilo to co píší autoři:
We have got reports from some users that this build will disable the phones sounds/notifications
Všechny zvuky se mi vypnou a to dokonce tak, že pokud je chci zapnout, u některých už nejde nastavit opakování. Můžete mi prosím někdo zjistit, u kterých upozornění lze opakování použít? Našel jsem na netu, jak to zapnout, ale neví, kde to můžu zapnout, aby mi to neudělalo nějakou paseku.
je to v nastavení-zvuky a upozornění-upozornění
Díky za pomoc.