Problém se zobrazenim tematu v 128dpi

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
Post Reply
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Problém se zobrazenim tematu v 128dpi

Post by Ruslan Botsyurko »

Omlouvam se,pokud uz se to tu nekde resilo, ale na nic jsem zatim nenarazil.
Pouzivam na UNIm trvale 128dpi RealVGA a kdyz si aktivuju jakekoliv tema,tak se mi tapeta na pozadi opakuje jako kdyby mela rozliseni mensi nez 640x480.
Zatim to resim abstraktními motivy na pozadí,kde neni poznat,ze se obraz opakuje,ale uz me to tema dost omrzelo.Napadlo me,ze by se to dalo vyresit upravou v registru,ale nejak me nenapada kde se šťourat.

Predem dekuji za odpovedi
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Když jsem na Unim používal tu utilitu na přepnutí do realVGA zobrazení, kde se daly nastavit různé parametry (velikost fontu, šířka scrollbaru atd), tak na poslední záložce bylo i jedno zaškrtávací políčko pro roztažení wallpaperu na skutečných 640×480px, a fungovalo to výborně. Ale vývoj realVGA pro Uniho už nějaký pátek nesleduju, tak doufám, že to teď není všechno jinak ;-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

j, to byl myslim ještě ten starší konfigurátor, teď na to máš aplikaci, ve který si vybereš jenom jestli chceš 192, 128 nebo 96DPI, klikneš na tlačítko a o nic víc se nestaráš. V takovým případě musiš to témátko upravit, aby pozadí bylo fullscreen (např. ten obrázek zvětšíi). IMHO nejlepší program na to je ThemeGenCE
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Presne tak,je to ta utilita ze smartmanie a nema v sobe zadna jina nastaveni.Hledal jsem i v progu Advanced Configuration,ale tam o realVGA neni ani zminka. Nemas nahodou nede po ruce CAB toho ThemeGenu? V download sekci je jen TK Creator,ten mi ale fungoval jen na qvga a wm2003.
A na ce4you jsem ani nehledal,tam sou vetsinou instalacni EXE soubory,ale ja sem do 10.srpna v zahranici,takze mym jedinym partakem je UNI a WiFi :)
Dalsi problem jsem se 128dpi objevil v CommManageru,kde se zobrazuje jen cast tlacitek.Nastesti si pamatuju poradi a i ty ikonky se daji jeste rozlustit,takze to neresim a u realvga zustanu.Kdyz se divam na klasicke zobrazeni,tak mi to pripada jako kdyz po 22" monitoru co mam doma, musim nekde koukat do CRT.Pracovni prostor je zkratka pracovni prostor ;)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

ad. ThemeGenCE: je to prográmek pro PC, takže jestli nemáš přístup k čemukoliv, co podporuje Win32 (např. WinXP nebo Linux s WINE), tak je to zbytečnost
Commgr: ano, to je znamy problem, ja sem ho zatim nevyřešil
Post Reply

Return to “Témátka a skiny”