iPAQ 614 - ako doinštalovať xT9 pre CZ/SK
Diamant: No to by nestačilo přeci, protože pak by si mohl psát jen sw klávesnicí pomocí xt9, ale ne hw klávenicí, my bychom podle mě potřebovali tu úplně druhou verz klávesnice pro 12ti tlačítková zařízení, abychom mohli psát pomocí xt9 třeba smsky, bez použití stylusu. Protože pokud teď chci psát anglickou xt9, tak musím jedině stylusem na displeji, ale nelze to hw klávesnicí, ale je možný, že je tento problém jen u mě ... už sem se v xt9 dost rejpal, tak je možný, že je to už nějaký rozbitý 
Pokud funguje psaní na hw klávesnicí v anglické xt9, tak by pak stačil cz a sk slovník, ale jak říkám, trochu sem si s tím hrál a mě to osobně to teď z hw klávesnice xt9kou nepíše ani v angličtině, vždycky mi ta klévesnice zmizí a nic nenapíšu, ale nevím jestli to šlo na začátku a hr se mi teď dělat nechce 
-
robertsson
- už mám dva příspěvky

Problém s hardwerovou klávesnicí
Mám 614 asi týden, jsem WM6 začátečník. Podle návodu jsem chtěl vypnout v registru T9 a asi jsem něco smazal, protože teď hardwerovou klávesnicí mohu psát jen čísla. Možná je to nějaká blbost, byl by někdo ochoten poradit? Chci psát poznámky a zprávy na HW klávesnici, ale mohu psát jen čísla. Díky
-
robertsson
- už mám dva příspěvky

Mám tu T9 co se hádá s Interwrite. Jelikož mám WM 6.1 tak Interwrite nepoužívám.
- Attachments
-
- asus.p750.t9.cz-en.cab
- Česká T9 která chodí, ale hádá se s Interwrite, klávesnice Interwrite po určité době (přesně jsem nevypozoroval) hlásí Demoverze vypršela a pak i u T9 nejde psát na klávesnici chodí jen čísla. Pokud používáte 614 bez Interwrite chodí to bezvadně.
- (310.54 KiB) Downloaded 191 times
Jaké WM máš instalované s tou poslední verzi OS 5.2.19214 (Build 19588.1.1.4) Ver 1.2 to nejde. V jiných verzích bez problémů, Jo a ještě se to hádá s Interwrite pak taky nejde použít. Takže vyhoď počeštění, já jsem taky odmítal bez něj být, teď už ho nechci. Místní nastavení mám nastaveno cz, tak například datum to píše v cz a ostatní programy (SPB) mám v češtině tak vlastně s angličtinou skoro nepřijdu do styku.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Pokiaľ klávesnica píše iba čísla, tak je použitý neprávny súbor. Problém je v tom, že u iPAQu je v súbore so slovami nadefinovaný aj nejaký princíp, na základe ktorého sa k HW klávesám priradzujú aj písmená. Bežné zariadenia toto ale nemajú a tak iPAQ s takými súbormi píše iba čísla.
Slovenčinu ešte nikto neriešil?
Slovenčinu ešte nikto neriešil?