iPAQ 614 - ako doinštalovať xT9 pre CZ/SK

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

Ježiš to je blbý ... no nic holt je to zas pěkně blbý ... našel jsem tohle http://www.nuance.com/t9/demos/smart_input.html a tuším, že máme zrovna tu blbou verzi pro sw klávesnice a potřebovali bychom tu druhou, ale na nuance.com sem k jejímu sehnání moc nenašel
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Áno, vyzerá to tak, že je to presne tá verzia, ktorá je v iPAQu. Ono by stačilo, keby šlo dokúpiť SK resp. CZ slovník.
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

Diamant: No to by nestačilo přeci, protože pak by si mohl psát jen sw klávesnicí pomocí xt9, ale ne hw klávenicí, my bychom podle mě potřebovali tu úplně druhou verz klávesnice pro 12ti tlačítková zařízení, abychom mohli psát pomocí xt9 třeba smsky, bez použití stylusu. Protože pokud teď chci psát anglickou xt9, tak musím jedině stylusem na displeji, ale nelze to hw klávesnicí, ale je možný, že je tento problém jen u mě ... už sem se v xt9 dost rejpal, tak je možný, že je to už nějaký rozbitý :)
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Diamant »

Ja viem, ale myslím si, že tie slovníky s podporou HW klávesnice pre HP pripravili už priamo v tej firme.

Mne sa zdá, že anglické xT9 fuguje rovnako aj pri písaní na HW klávesnici.
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

Pokud funguje psaní na hw klávesnicí v anglické xt9, tak by pak stačil cz a sk slovník, ale jak říkám, trochu sem si s tím hrál a mě to osobně to teď z hw klávesnice xt9kou nepíše ani v angličtině, vždycky mi ta klévesnice zmizí a nic nenapíšu, ale nevím jestli to šlo na začátku a hr se mi teď dělat nechce :)
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Ahoj,

přátelé, jaké jsou nejnovější informace a zkušenosti ohledně T9 pro iPAQ 614c :?:
Myslím, samozřejmě T9 CZ (klidně bez diakritiky, jen s CZ balíkem slov)

Díky za info, popřípadě link.
robertsson
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Problém s hardwerovou klávesnicí

Post by robertsson »

Mám 614 asi týden, jsem WM6 začátečník. Podle návodu jsem chtěl vypnout v registru T9 a asi jsem něco smazal, protože teď hardwerovou klávesnicí mohu psát jen čísla. Možná je to nějaká blbost, byl by někdo ochoten poradit? Chci psát poznámky a zprávy na HW klávesnici, ale mohu psát jen čísla. Díky
robertsson
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by robertsson »

Už to mám opraveno, díky.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Kucí a cholkí :tlem: vidím u murder v podpisu, že má nainstalovanou CZ T9. Ale v tomto vlákně o T9 čtu, že stojí za nic, protože to dělá bordýlek.

Takže se ptám ... je něco nového? Něco tady na fóru, co jsem přehlédl při čtení? Díky moc za info.
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Mám tu T9 co se hádá s Interwrite. Jelikož mám WM 6.1 tak Interwrite nepoužívám.
Attachments
asus.p750.t9.cz-en.cab
Česká T9 která chodí, ale hádá se s Interwrite, klávesnice Interwrite po určité době (přesně jsem nevypozoroval) hlásí Demoverze vypršela a pak i u T9 nejde psát na klávesnici chodí jen čísla. Pokud používáte 614 bez Interwrite chodí to bezvadně.
(310.54 KiB) Downloaded 191 times
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

No tohle sice chodí, ale třeba do žádného kalendáře si pomocí této T9 nic nenapíšeš, nevím proč, ale jak u Agendy One, Pocket Informantu atp, jakmile chceš něco zadat ... úkol, schůzku, tak se to přepne do modu čísel ... jinak to funguje fajn ... je to prostě o každého přednostech
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Děkuji moc za informace :wink:

Je škoda, že Win 6.1 pro náš komunikátor neobsahuje již T9 v CZ. HP na to zřejmě kašle. No a mezi námi - to není věc pro hraní, to je věc pro rychlejší ,,práci". Takže :?: :roll:
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Je to škoda, ale ještě větší škoda je, že na nás HP kašle i s WM6.1, tyhle jsou od čínských bastlířů a myslím že ji udělali z Asus 750.
bibi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by bibi »

Zaboha nemůžu rozjet zde uváděnou verzi T9 od loba .. cab instalovan .. ale na T9 nejde přeponout.. vyzkoušeny restarty po instalaci ale pořád nejde na T9 přepnout .. nějaký nápad ? Díky.
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Jaké WM máš instalované s tou poslední verzi OS 5.2.19214 (Build 19588.1.1.4) Ver 1.2 to nejde. V jiných verzích bez problémů, Jo a ještě se to hádá s Interwrite pak taky nejde použít. Takže vyhoď počeštění, já jsem taky odmítal bez něj být, teď už ho nechci. Místní nastavení mám nastaveno cz, tak například datum to píše v cz a ostatní programy (SPB) mám v češtině tak vlastně s angličtinou skoro nepřijdu do styku.
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Diamant »

Pokiaľ klávesnica píše iba čísla, tak je použitý neprávny súbor. Problém je v tom, že u iPAQu je v súbore so slovami nadefinovaný aj nejaký princíp, na základe ktorého sa k HW klávesám priradzujú aj písmená. Bežné zariadenia toto ale nemajú a tak iPAQ s takými súbormi píše iba čísla.

Slovenčinu ešte nikto neriešil?
bibi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by bibi »

ROM mam puvodni 5.2.1620 (build 18125.0.4.2), nepouzivam sonnysoft, takze jen prepnuti narodni prostredi. SPB apod. mi pisou cesky i bez toho vse OK. Jen na T9 proste nejde prepnout v zadne aplikaci.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”