Vypnuti staticke navigace(SN),vyuziti AGPS?

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Vypnuti staticke navigace(SN),vyuziti AGPS?

Post by homi »

Na vypnuti SN jsem se uz ptal(ale bez odpovedi), soft na vypnuti jsem nasel zatim jen na PDA s SIRFem, nenasel nekdo nic pro iPAq?
Vyuzivate nekdo A-GPS? Nejaky navod,zlepseni,zrychleni? Je mozne A info stahovat pres inet(pc)?
smidliboy
přispěvatel
přispěvatel

Post by smidliboy »

Ja A-GPS nepouzivam, a ani nevim jak to pouzit (udajne to snad funguje jen s Google maps). Co se tyce "A info" stahovani - pokud se nepletu tak A-GPS pouziva k vypoctu polohy vzdalenosti dostupnych BTS, takze asi neco jako je T-Mobile Locator. Tudiz se zadne "A info" netaha.
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Mám tu aj HTC TyTn II a ten má nejaký soft na A-GPS už priamo v sebe, lebo bez spustenia navigácie sa tuším po troch dňoch ozve, že dáta o družiciach sú zastaralé a či má z netu stiahnuť nové dáta. Ale nemal som čas s tým experimentovať, predpokladám však, že tiewto informácie budú osožné pre každý program, ktorý využíva GPS.

Inak ohľadom informácií o A-GPS, naštudujte si ich napr. na Wikipedii, tam je A-GPS pekne popísané.

BTW sa mi zdá, že iba u SIRF čipov existuje niečo ako statická navigácia. iPAQ ale tento čip nemá a nie je u neho potrebné statickú navigáciu vapínať či zapínať.
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Vice GPS pararelne?

Post by homi »

Umi iPaq obsluhovat vice GPS programu najednou?
djaara
nováček
nováček

Post by djaara »

Při použití portu COM6 se přistupuje přímo k interní GPS a pak nelze sdílet GPS pro více programů. Při použití portu COM8 se k GPS přistupuje přes virtuální port, který se dá otevřít z více programů.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”