Na vypnuti SN jsem se uz ptal(ale bez odpovedi), soft na vypnuti jsem nasel zatim jen na PDA s SIRFem, nenasel nekdo nic pro iPAq?
Vyuzivate nekdo A-GPS? Nejaky navod,zlepseni,zrychleni? Je mozne A info stahovat pres inet(pc)?
Vypnuti staticke navigace(SN),vyuziti AGPS?
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Mám tu aj HTC TyTn II a ten má nejaký soft na A-GPS už priamo v sebe, lebo bez spustenia navigácie sa tuším po troch dňoch ozve, že dáta o družiciach sú zastaralé a či má z netu stiahnuť nové dáta. Ale nemal som čas s tým experimentovať, predpokladám však, že tiewto informácie budú osožné pre každý program, ktorý využíva GPS.
Inak ohľadom informácií o A-GPS, naštudujte si ich napr. na Wikipedii, tam je A-GPS pekne popísané.
BTW sa mi zdá, že iba u SIRF čipov existuje niečo ako statická navigácia. iPAQ ale tento čip nemá a nie je u neho potrebné statickú navigáciu vapínať či zapínať.
Inak ohľadom informácií o A-GPS, naštudujte si ich napr. na Wikipedii, tam je A-GPS pekne popísané.
BTW sa mi zdá, že iba u SIRF čipov existuje niečo ako statická navigácia. iPAQ ale tento čip nemá a nie je u neho potrebné statickú navigáciu vapínať či zapínať.
Vice GPS pararelne?
Umi iPaq obsluhovat vice GPS programu najednou?