VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Benchmarky z nejrůznějších aplikací pro měření výkonu zařízení (SPB Benchmark, VsBenchmark 2007...).
Odpovědět
Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte bře 25, 2008 17:18

tak ona nejlepsi je asi stejne ta originalni 3.07bai a jinak se dost snazi cinani, ja ted budu predelavat jednu s wm6.1 (3.09bai) do anglictiny, snad to nebude takovy problem (vytahnout anglictinu z jine wm6.1 romky)

jedine co me mrzi je pouzitelnost karet (kus od kusu) a velikost rom pameti, ktera je pote cca 40mb (asi)

Chrono Leggionaire (down): pekne :)

Uživatelský avatar
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát srp 25, 2006 11:53
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
Bydliště: Slovácko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrono Leggionaire » úte bře 25, 2008 17:45

Tady jsou výsledky z jiné G900

včerejší -
Obrázek




a dnešní (zařízení po MR, VSBenchmark nahrán přímo do zařízení)

Obrázek


v obou případech jsem zachoval originální takt přístroje

Uživatelský avatar
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned úno 03, 2008 11:11
Zařízení: Waiting for MM2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marthynovak » úte bře 25, 2008 18:13

tak to je dobrej vysledek.na athenu sice nema,ale fakt husty

Uživatelský avatar
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned úno 03, 2008 11:11
Zařízení: Waiting for MM2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marthynovak » sob bře 29, 2008 17:01

Nezkusil by to nekdo na shiftovi? :tlem: docela rad bych videl tech 5000 bodu :-D

Uživatelský avatar
coyotelada22
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned bře 30, 2008 13:18
Bydliště: Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coyotelada22 » ned bře 30, 2008 15:00

Moj Asus P 735

Obrázek

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas.manak » úte dub 01, 2008 8:51

MŮŽE NĚJAKÝ MAJITEL HP iPAQ 614 Business Navigator svůj stroj otestovat?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte dub 01, 2008 15:00

kdybys hledal, tak bys ty testy nasel ;)

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... mark#41395

blast3r
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte bře 11, 2008 22:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blast3r » čtv dub 03, 2008 20:53

Tak pripajam sa aj ja, mam to,co mam v podpise....

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned úno 03, 2008 11:11
Zařízení: Waiting for MM2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marthynovak » čtv dub 03, 2008 21:37

Ou tak to je sila :lol:

Sidewinder
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned dub 13, 2008 11:51

HP iPAQ 214

Příspěvek od Sidewinder » ned dub 13, 2008 13:05

Pridavam aj ja svoje HP iPAQ 214
(totalne v zakladnej konfiguracii, po rozbaleni z krabice)!
Přílohy
vsb2007-1.jpg
vsb2007-1.jpg (21.42 KiB) Zobrazeno 4166 x

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned dub 13, 2008 13:22

Nezkusil by to nekdo na shiftovi?
Jestli se rozhoupu a pujdu do nej tak ten test pro Tebe udelam Marthy :wink:

blast3r
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte bře 11, 2008 22:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blast3r » ned dub 13, 2008 17:07

Sidewinder:

Jak to ze moja zabordelovana 214 ma vyssie skore ako tvoja cisto vybalena 214??

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » ned dub 13, 2008 17:53

to je silne zanedbatelny rozdil ;)

Uživatelský avatar
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned úno 03, 2008 11:11
Zařízení: Waiting for MM2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marthynovak » ned dub 13, 2008 18:05

uiqjirka píše:
Nezkusil by to nekdo na shiftovi?
Jestli se rozhoupu a pujdu do nej tak ten test pro Tebe udelam Marthy :wink:
diky ti :smile:

to hp me docela prekvapuje :lol:

Uživatelský avatar
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 170
Registrován: sob srp 18, 2007 19:12
Zařízení: ZTE Blade
Bydliště: Slovensko

Příspěvek od Monk » ned čer 15, 2008 12:01

Po dlhom case by som rad ozivil tento topic.
Dvovod prisly na trh nove zariadenia ktore by som velmy rad vydel v teste.
Poprosim majitelov Touch Diamonda Raphaela Sedny atd aby sa pochvalily.
Link na dowload free SPB benchmark testov su v prvom poste.
Za chvilu dopisem vysledok mojho uniho z Ranjus 7.7 WM

WM6 benchmark mi to nespustilo
2281 WM7 test

Uživatelský avatar
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: sob pro 15, 2007 20:13
Zařízení: 1+ 3T
Bydliště: Kyjov

Příspěvek od Soap » ned čer 15, 2008 12:09

Stando zkus (samozdrejme pokud bude nalada a cas) udelat test na tvym XDA Flamu
predem diky

jeste je tu docela malo E-tenu otestovanych

Uživatelský avatar
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: stř zář 26, 2007 21:25
Zařízení: HP ipaq 614c
Bydliště: FM

Příspěvek od Ganimed » úte čer 17, 2008 22:05

no taky jsem zkousel co da ten muj 614c a je to na nic bych se ani nechlubil, ta cestina od sunnysoftu ho hodne brzdi je fakt vyrazne pomalejsi, ale nevim jestli by se vysledky tohoto testu zmenily kdyby v nem ta cestina nebyla
Přílohy
vsb2007-1.jpg
vsb2007-1.jpg (21.18 KiB) Zobrazeno 5085 x

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Diamond VS Benchmark results (výsledky)

Příspěvek od Jiří Hrma » úte čer 17, 2008 22:51

Monk: Výsledky z Diamonda přidám za chvíli :-) akorát to spouštím. Btw na Raphaela si ještě budeš muset počkat, ten bude v prodeji nejdřív v září...

edit: přidáno :-)
edit 2: zkusil jsem vypnout HTC Home (TouchFLO 3D) plugin, restartovat Diamonda a pustit benchmark nanovo. Nyní jsem se dostal na 2640 bodů...
Přílohy
completeBench.zip
Kompletní výsledky Diamondu z VSbenchmarku
(126.52 KiB) Staženo 170 x
vsb2007-1.jpg
HTC Touch Diamond, ENG verze výsledek
vsb2007-1.jpg (21.41 KiB) Zobrazeno 5070 x

Uživatelský avatar
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 170
Registrován: sob srp 18, 2007 19:12
Zařízení: ZTE Blade
Bydliště: Slovensko

Příspěvek od Monk » stř čer 18, 2008 5:48

Vdaka za otestovanie.
Velmy pekny vykon.
Pri pohlade na tieto vysledky predpokladam ze Diamond bude kompaktnejsia nahrada za Uniho.
Samozrejme ak nema chibky tipu displej seka pri dotiku alebo nemoznost prehravania vydea v peknej kvalite.


Hp Ipaq 214 nesie zatial rekord okolo 3350bodov

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

E-TEN glofiish M750 VSBenchmark results (výsledky)

Příspěvek od Jiří Hrma » stř čer 18, 2008 11:38

Přidávám další výsledek benchmarku, E-TEN glofiish M750 (česká finální verze ROM)
Přílohy
glofiishM750.jpg
E-TEN Glofiish M750 (s CZ ROM)
glofiishM750.jpg (21.22 KiB) Zobrazeno 5037 x

Odpovědět

Zpět na „Benchmarky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů