tak ona nejlepsi je asi stejne ta originalni 3.07bai a jinak se dost snazi cinani, ja ted budu predelavat jednu s wm6.1 (3.09bai) do anglictiny, snad to nebude takovy problem (vytahnout anglictinu z jine wm6.1 romky)
jedine co me mrzi je pouzitelnost karet (kus od kusu) a velikost rom pameti, ktera je pote cca 40mb (asi)
Po dlhom case by som rad ozivil tento topic.
Dvovod prisly na trh nove zariadenia ktore by som velmy rad vydel v teste.
Poprosim majitelov Touch Diamonda Raphaela Sedny atd aby sa pochvalily.
Link na dowload free SPB benchmark testov su v prvom poste.
Za chvilu dopisem vysledok mojho uniho z Ranjus 7.7 WM
no taky jsem zkousel co da ten muj 614c a je to na nic bych se ani nechlubil, ta cestina od sunnysoftu ho hodne brzdi je fakt vyrazne pomalejsi, ale nevim jestli by se vysledky tohoto testu zmenily kdyby v nem ta cestina nebyla
Monk: Výsledky z Diamonda přidám za chvíli akorát to spouštím. Btw na Raphaela si ještě budeš muset počkat, ten bude v prodeji nejdřív v září...
edit: přidáno edit 2: zkusil jsem vypnout HTC Home (TouchFLO 3D) plugin, restartovat Diamonda a pustit benchmark nanovo. Nyní jsem se dostal na 2640 bodů...
Vdaka za otestovanie.
Velmy pekny vykon.
Pri pohlade na tieto vysledky predpokladam ze Diamond bude kompaktnejsia nahrada za Uniho.
Samozrejme ak nema chibky tipu displej seka pri dotiku alebo nemoznost prehravania vydea v peknej kvalite.