HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Příspěvek od Jiří Hrma » stř kvě 21, 2008 12:30

Na MoDaCu se objevil odkaz na novou oficiální Windows Mobile 6.1 ROM pro HTC Kaisera, ačkoliv na stránkách výrobce zatím soubor ještě není k dispozici (měl by být zveřejněn během následujících dní). ROM obsahuje všechny nové funkce WM 6.1 Professional a také jsou v ní integrovány fixy pro zlepšení rychlosti a výkonu, aktualizace grafického ovladače ale stále chybí.

Obrázek

Kód: Vybrat vše

RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16.25_Ship.exe
Podle slov šefredaktora MoDaCa je nová ROM velice rychlá a sám její používání doporučuje. Pokud ji vyzkoušíte i vy, podělte se v diskuzi o své dojmy.

Odkaz pro stažení ROM

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Příspěvek od berczo » stř kvě 21, 2008 13:03

Heh, doufám, že na Polarise to nebude trvat o mnoho delší dobu, než se zjeví ta new ROM :D

buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte lis 06, 2007 16:57

Příspěvek od buksa.jan » stř kvě 21, 2008 14:34

zdravim tak ja bych to i zkusi kdyz je to oficialni nepotrebuju nic vic nez ten soubor a kaisra pripojeneho k PC...??

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » stř kvě 21, 2008 14:38

jen dotaz když to bude ofiko verze bude i v češtině ?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř kvě 21, 2008 14:51

no LOL. ono to je už co říct, že se vůbec nějaká ofiko ROM objevila, takže těžko říct, kdy se objeví v češtině (ale spíše bych s tím nepočítal, leda že by ji někdo vykuchal z nového kaiser, jestli bude mít v sobě WM6.1 ;))

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř kvě 21, 2008 15:11

bomber666 píše:jen dotaz když to bude ofiko verze bude i v češtině ?
ne čeština v něm není.... musí se doinstalovat :wink: sám na této romce jdu už asi od pondělí... a zatím paradni rychlost a nulove vypadky takze chvalim a doporucuji... :wink:

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » stř kvě 21, 2008 15:41

Doinstalil jsi tam ČJ ? Odkud ?

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » stř kvě 21, 2008 16:20

a co třeba čeština z WM 6.0 nebude tam pasovat ?..-))) asi ne co..sakraaa...

peto01
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř kvě 21, 2008 16:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peto01 » stř kvě 21, 2008 16:26

sice nepotrebujem tu češtinu ale by ma to kralovsky nasralo keby tam nejde, lebo pri kupe tam bola a časť peňazí išlo aj sunnysoftu, lebo dnes nič nie je zadarmo...tak nech sa snažia a niečo s tym robia

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř kvě 21, 2008 16:54

cestina bude fungovat ve vecech z 6.0 ktere zustali stejne i v 6.1... takze asi tak... nevim na co furt vsici honite cestinu? tech par slovicek snad vzladne kazdej a kdo ne tak bude asi muset pockat az si nekdo koupi kaisera tady v cr s 6.1 coz jeste nejaky patek urcite bude trvat...

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » stř kvě 21, 2008 17:28

Tak jsem ji otestoval a zaboha nemuzu rozjet IGO8 :-(

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » stř kvě 21, 2008 17:49

lukasm píše:Tak jsem ji otestoval a zaboha nemuzu rozjet IGO8 :-(
Legální IGo8? :-)

Uživatelský avatar
inetMark
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob dub 26, 2008 17:23

Příspěvek od inetMark » stř kvě 21, 2008 18:11

Ja asi pockam, kym sa oficialne objavy na oficialnych strankach.
Co ak tam nastane nahodou nejaka zmena este.
Je ale mozne, ze nevydrzim cakat a skusim to teraz a ked vyjde oficialne to HRknem znova.
Najviac som zvedavy, ci je odstraneny problem s BT HF pri obrovskej prodleve pri prijati hovoru.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » stř kvě 21, 2008 18:21

kdyyb nahodou někdo věděl jak tam dostat češtinu sem s tím..-)))
jinak mám stejny problem jako lukasm.....nejde IGO 8 mám ještě IGO 6+ tak doufám že tohle tam rozchodím jinak to je moje smrt..sakraaa...

ka-r-los
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: sob kvě 13, 2006 18:52
Bydliště: Albrechtice nad Vltavou...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-r-los » stř kvě 21, 2008 18:47

S tou češtinou není zas takový problém, hodil jsem tam češtinu z WM6 a běhá to, spíš nějak nevidím tu rychlostní změnu :-( IGO6 plus mi taky neběhá, takže si člověk podle mě moc nepomůže.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » stř kvě 21, 2008 19:03

a do prd....to je pro mně docela katastrofa....ja tohle zařizeni kupoval hlavně kvuli navigace...a IGO i 8 o 6+ mi jela na orig WM 6.0 suprově...do prd..nemate někdo ofiko verzi 6.0 na ji nejak nezalohoval a ted jsem nahranej....a taky mi nei jasny proč by IGO an tomhle nemělo jet...pokud to je jako oficialni verze.....bych řekl že to neni ofiko ani nahodou a proto to nejde jak ma...

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » stř kvě 21, 2008 19:27

Co zavřeli xda fórum tak se budou asi zjevovat romky všude možně zdá se :tlem: Na základě ohlasů přerušuju stahování a počkám na HTC.com a jejich bleskurychlý servis a ochotu :x

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř kvě 21, 2008 19:50

xda forum zavrene rozhodne neni, tak neplas ;)

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » stř kvě 21, 2008 20:00

To že jim mikroplyš zakázal vývoj rom beru jako uzávěrku :???:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř kvě 21, 2008 20:19

hh to, ze neco zakazal, neznamena, ze rom na xda-devu nebudou (stale jsou - to prohlaseni je nejake oficialne zverejnene? ani jsem nepostrehl, ze by neco vydali...MS). Je zakazane krast, tedy warez, vrazdit, jezdit rychle atd. a co z toho se vyrazne dodrzuje? :)

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti