Na MoDaCu se objevil odkaz na novou oficiální Windows Mobile 6.1 ROM pro HTC Kaisera, ačkoliv na stránkách výrobce zatím soubor ještě není k dispozici (měl by být zveřejněn během následujících dní). ROM obsahuje všechny nové funkce WM 6.1 Professional a také jsou v ní integrovány fixy pro zlepšení rychlosti a výkonu, aktualizace grafického ovladače ale stále chybí.
no LOL. ono to je už co říct, že se vůbec nějaká ofiko ROM objevila, takže těžko říct, kdy se objeví v češtině (ale spíše bych s tím nepočítal, leda že by ji někdo vykuchal z nového kaiser, jestli bude mít v sobě WM6.1 ;))
bomber666 wrote:jen dotaz když to bude ofiko verze bude i v češtině ?
ne čeština v něm není.... musí se doinstalovat sám na této romce jdu už asi od pondělí... a zatím paradni rychlost a nulove vypadky takze chvalim a doporucuji...
sice nepotrebujem tu češtinu ale by ma to kralovsky nasralo keby tam nejde, lebo pri kupe tam bola a časť peňazí išlo aj sunnysoftu, lebo dnes nič nie je zadarmo...tak nech sa snažia a niečo s tym robia
cestina bude fungovat ve vecech z 6.0 ktere zustali stejne i v 6.1... takze asi tak... nevim na co furt vsici honite cestinu? tech par slovicek snad vzladne kazdej a kdo ne tak bude asi muset pockat az si nekdo koupi kaisera tady v cr s 6.1 coz jeste nejaky patek urcite bude trvat...
Ja asi pockam, kym sa oficialne objavy na oficialnych strankach.
Co ak tam nastane nahodou nejaka zmena este.
Je ale mozne, ze nevydrzim cakat a skusim to teraz a ked vyjde oficialne to HRknem znova.
Najviac som zvedavy, ci je odstraneny problem s BT HF pri obrovskej prodleve pri prijati hovoru.
kdyyb nahodou někdo věděl jak tam dostat češtinu sem s tím..-)))
jinak mám stejny problem jako lukasm.....nejde IGO 8 mám ještě IGO 6+ tak doufám že tohle tam rozchodím jinak to je moje smrt..sakraaa...
S tou češtinou není zas takový problém, hodil jsem tam češtinu z WM6 a běhá to, spíš nějak nevidím tu rychlostní změnu IGO6 plus mi taky neběhá, takže si člověk podle mě moc nepomůže.
a do prd....to je pro mně docela katastrofa....ja tohle zařizeni kupoval hlavně kvuli navigace...a IGO i 8 o 6+ mi jela na orig WM 6.0 suprově...do prd..nemate někdo ofiko verzi 6.0 na ji nejak nezalohoval a ted jsem nahranej....a taky mi nei jasny proč by IGO an tomhle nemělo jet...pokud to je jako oficialni verze.....bych řekl že to neni ofiko ani nahodou a proto to nejde jak ma...
Co zavřeli xda fórum tak se budou asi zjevovat romky všude možně zdá se Na základě ohlasů přerušuju stahování a počkám na HTC.com a jejich bleskurychlý servis a ochotu
hh to, ze neco zakazal, neznamena, ze rom na xda-devu nebudou (stale jsou - to prohlaseni je nejake oficialne zverejnene? ani jsem nepostrehl, ze by neco vydali...MS). Je zakazane krast, tedy warez, vrazdit, jezdit rychle atd. a co z toho se vyrazne dodrzuje?