HP iPAQ 614c a nová verze BIOSu MP 1.01.00

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Post by Petras.18 »

Mně se na stránkách HP objevili všechny updaty a to nejsem zaregistrovaný! Zde přikládám link na updaty: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... 5&swLang=8
Pokud se nemýlím, první tři updaty jsou přímo určené pro ipaq 614c a zbylé dva jsou pro sérii ipag 600. :wink:
rop
nováček
nováček

Post by rop »

Taky sem si vsiml,ze jde o jazykove mutace. Ale kterou teda muzu pouzit? Anglicka je jen pro ty verze 600. Nevite jak je to se zarukou?
Cyber_Deamon
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Cyber_Deamon »

Připojuji se k dotazu kolegy ropa. Jakou mám použít verzi updatu pokud mám navíc S/N iPAQu FBxxxAA#ABB ? Neporuším si tím záruku? Díky za odpovědi...
djaara
nováček
nováček

Post by djaara »

Nejspolehlivější je stáhnout:

HP iPAQ 600 Series Business Navigator - Bootloader Update Using SD Card for Power Source Monitoring

Je to pro celou modelovou řadu HP iPaq 6xx, nahrát soubor s biosem na microSD paměťovou kartu (ne microSDIO!), vypnout telefon, stisknout a držet tlačítko s mikrofonem, tlačítko mute a zapínací tlačítko.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Cyber_Deamon wrote:S/N iPAQu FBxxxAA#ABB
Myslím, že toto SN bude mít u iPAQu většina zde přítomný uživatelů, kteří jej kupovali v oficiální distribuci v rámci ČR.

Jinak je zajímavé, že přímo pro tuto ,,verzi" není příslušná aktualizace (že tato verze není přímo jmenována).

Myslím, že by hoši v HP, měli lépe přizpůsobovat odkazy, či downloady pro ,,zdejší", a to tak, aby bylo jednoznačně jasné každému, co si má a může sosnout, aby se mu jeho miláček ,,nepokazil".
rop
nováček
nováček

Post by rop »

Tak jsem updatoval. Problem s baterii se ale nevyresil. Dnes ipaq opet upadl do komatu :-( Dokonce uz mi v tomto stavu nejde dobit pres sitovou nabijecku, ale jen pres USB. Pred tim to bylo presne naopak. Docela uz me tento bug stve, neminim kazdej den trikrat resetovat jen proto, abych zjistil, jestli nahodou ukazatel baterie neukazuje blbe.
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by homi »

Podobny problem, nedobije se ani USB ci nabijecku, dnes sem jej dal na reklamacku.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”