Pokud se nemýlím, první tři updaty jsou přímo určené pro ipaq 614c a zbylé dva jsou pro sérii ipag 600.
HP iPAQ 614c a nová verze BIOSu MP 1.01.00
-
Cyber_Deamon
- můj třetí příspěvek

Nejspolehlivější je stáhnout:
HP iPAQ 600 Series Business Navigator - Bootloader Update Using SD Card for Power Source Monitoring
Je to pro celou modelovou řadu HP iPaq 6xx, nahrát soubor s biosem na microSD paměťovou kartu (ne microSDIO!), vypnout telefon, stisknout a držet tlačítko s mikrofonem, tlačítko mute a zapínací tlačítko.
HP iPAQ 600 Series Business Navigator - Bootloader Update Using SD Card for Power Source Monitoring
Je to pro celou modelovou řadu HP iPaq 6xx, nahrát soubor s biosem na microSD paměťovou kartu (ne microSDIO!), vypnout telefon, stisknout a držet tlačítko s mikrofonem, tlačítko mute a zapínací tlačítko.
Myslím, že toto SN bude mít u iPAQu většina zde přítomný uživatelů, kteří jej kupovali v oficiální distribuci v rámci ČR.Cyber_Deamon wrote:S/N iPAQu FBxxxAA#ABB
Jinak je zajímavé, že přímo pro tuto ,,verzi" není příslušná aktualizace (že tato verze není přímo jmenována).
Myslím, že by hoši v HP, měli lépe přizpůsobovat odkazy, či downloady pro ,,zdejší", a to tak, aby bylo jednoznačně jasné každému, co si má a může sosnout, aby se mu jeho miláček ,,nepokazil".
Tak jsem updatoval. Problem s baterii se ale nevyresil. Dnes ipaq opet upadl do komatu
Dokonce uz mi v tomto stavu nejde dobit pres sitovou nabijecku, ale jen pres USB. Pred tim to bylo presne naopak. Docela uz me tento bug stve, neminim kazdej den trikrat resetovat jen proto, abych zjistil, jestli nahodou ukazatel baterie neukazuje blbe.