HP iPAQ 614c a nová verze BIOSu MP 1.01.00
HP iPAQ 614c a nová verze BIOSu MP 1.01.00
Zdravím, do svého ipaqu jsem si nainstaloval novou verzi BIOSu MP 1.01.00 a od té doby pozoruji menší citlivost dotyku displeje.
Na displeji mám sice nalepenou fólii, ale tu už jsem měl i před tím než jsem nahrál BIOS a vše bylo v pořádku. Problémy pozoruji například hlavně u posuvníku v seznamu kontaktů, kde mi nefunguje stisknutí horní šipky. S posuvníkem lze hýbat, ale obtížně. Dále pozoruji zhoršení, když chci třeba v nastavení zaškrtnou některé políčko. To se mi podaří aspoň až na pátý pokus. Myslel jsem, že problém vyřeší tovární nastavení telefonu, ale stále pozoruji chyby. Prosím, poraďte, budu velmi rád za Vaše odpovědi.
Asi tak, tiež nemám žiaden problém. Flash 614ky som tu myslím robil prvý ja, iPaq používam dosť intenzívne, nemám problém vybiť batériu za 1 deň a naozaj s displejom žiaden problém.
Nemôže byť skôr problém to, že síce klikáš na tú šípku, ale program nestihne reagovať? Určite ale sprav nanovo kalibráciu displeja.
Nemôže byť skôr problém to, že síce klikáš na tú šípku, ale program nestihne reagovať? Určite ale sprav nanovo kalibráciu displeja.
Zdravim,tady je odkaz ke stazeni noveho BIOSu:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=4014
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=4014
Instalace
Pokud budete instalovat nový BIOS do svých ipagů, nespíš vám bude fungovat jen ten 2. způsob instalace, tzn. přes microSD kartu! Každopádně vyzkoušejte a uvidíte!
PS pro začátečníky: po nahrání nového BIOSu se telefon vrátí do továrního nastavení, takže než se pustíte do instalace, zálohujte si svá potřebná data!!!
PS pro začátečníky: po nahrání nového BIOSu se telefon vrátí do továrního nastavení, takže než se pustíte do instalace, zálohujte si svá potřebná data!!!
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Opravuje problém, když ukazatel stavu baterie hlásí špatnou hodnotu, což vede k vypnutí systému kvůli resetování ukazatele, když detekuje špatnou hodnotu.
Viz.: http://tinyurl.com/63efl5
Viz.: http://tinyurl.com/63efl5
Me se ten update nijak nedari 
Pres WinXP mi to pise toto:
EDIT: Ze by to bylo tim, ze moje product ID je FB136AA#ABB a toto ID vubec neni napsane v release notes? Jake mate vy, jenz vam to slo?
EDIT 2: Aha, tak vyreseno - musel jsem si koupit SD kartu a s ni to uz slo, cili ne SDHC, ale jen SD...!
Pres WinXP mi to pise toto:
kdyz zkousim SD kartu, tak zase toto:This version of theIPAQ Update Utility is not compatible with your IPAQ. Please obtain the correct update and try again.
This Update: Model ID: HP IPAQ 61(??,?) Business Navigator
Your Device: Model ID: HP IPAQ 614c NG Business Navigator
Nejaky dobry napad, jak s tim pohnout?Update error! Please check!
EDIT: Ze by to bylo tim, ze moje product ID je FB136AA#ABB a toto ID vubec neni napsane v release notes? Jake mate vy, jenz vam to slo?
EDIT 2: Aha, tak vyreseno - musel jsem si koupit SD kartu a s ni to uz slo, cili ne SDHC, ale jen SD...!
Instalace BIOSu
Po instalaci BIOSu a restartu se na úvodní stránce oběví jen změna ve verzi OS na 1.01.00. Verze FW zůstane stejná. 
-
wakkee
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
takze som to skusil updatovat z Visty a aj XP, v oboch pripadoch instalacia zevraj presla bez problemov, ale po reboote je stale ta ista verzia bez zmeny. To iste mi spravi update z SD karty, vyzera to ze to preslo ale v skutocnosti nie. Ma niekto napad ako to updatnut? Moja terajsia verzia je 1.00.03
Jsi si jisty? Me svitil SD Loader bile navrchu obrazovky a Bootloader version mi to ukazuje MP-1.01.00. Taky je otazkou, zda se bavime o stejnem udaji. Pro jistotu uvadim, co mam ja:hxg614 wrote:Ak ti vypisuje 1.00.03, tak veru ten update nezbehol. Dodržal si presný postup? Ten nápis "SD Loader" ti na obrazovke svietil akou farbou? Musí byť červený a v strede obrazovky - biely úplne hore nie je dobrý, vtedy sa update nevykoná.
ROM Version: MP-1.00.01
Bootloader: MP-1.01.00