CorePlayer Mobile 1.2.1

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Post by Tomula »

No s Kaiserem to asi pojede líp, ale řekl bych, že opět skončí tím, že Youtube půjde přehrávat jen přes mobilní síť nebo přes počítač s nastaveným formátem H264. I na foru CoreCodec si lidi stěžují, že se jim nedaří spustit video z youtube přes RTSP, které není datově tak náročné.
Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nexus 5X

Post by Nallim »

Tak jsem to zkusil pře wi-fi, stačí nastavit síť: H264 na kvalitě videa nezáleží, video se neseká.

Vypnul jsem wi-fi, připojil k pc a video se začalo škubat...
Tomula
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tomula »

No snad to tedy v přístí verzi bude fungovat i přes to RTSP. Teď se můžou radovat jen šťastlivci s Wifi ;-)
Trident
nováček
nováček
Zařízení: MotoMPX200; Moto MPX220; E-tenM750

Post by Trident »

Netuším, jakou kdo má motivaci používat Core Player... Já tedy jen za sebe (subjektivní názor - nevnucuji)...
Na smartu gprs nepoužívám ke stahování ničeho, protožr nejsm milionář. ale když chci přehrávat z YouTube, prostě si ten ".flv" soubor z PC do smartu přetahnu a na TCPMP přehraju... naprosto s přehledem..
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

smartphone rozhodne nema jen gprs, nemyslis? :) dost (ne-li vetsina) lidi s pda ma pristup k wifi sitim, kde to neni problem a funkce na takoveto prehravani se muze hodit ;)
Trident
nováček
nováček
Zařízení: MotoMPX200; Moto MPX220; E-tenM750

Post by Trident »

ale jistěžě myslím... a nepopírám. Ale já mám MPX200 a MPX220.. ani jeden WiFi nemá, takže my , vlastníci těchto přístrojů máme v tomto smůlu..
Ale snad se zmůžu i na něco "lepčejšího".. :)
permar
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS 5

Post by permar »

Dnes byla vydána nová verze CorePlayer 1.2.2 ,kdo již má předešlou verzi 1.2.1 může upgradovad.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

permar: díky za informaci :-)
permar
přispěvatel
přispěvatel

Post by permar »

není zač . :grin:
Tomula
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tomula »

Bezva! :-) Hned to jdu vyzkoušet a dám vědět, jestli už odstranili ten bug s přehráváním z Youtube.

//Vyzkoušeno :grin: Tak to video z Youtube jde přes pc (activesync) stále jen ve formátu H264. Přehrávání je ale výrazně plynulejší, takže je to už celkem i použitelné. Jinak všechny změny si můžete prohlédnout na stránkách výrobce.
permar
přispěvatel
přispěvatel

Core Player 1.2.3

Post by permar »

Pro majitele Core Playeru - vyšel opět nový upgrade verze 1.2.3. Takže opět stahujte a zkoušejte, zvláště přispěvatel Tomula. :wink:
Tomula
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tomula »

Tak jsem udělal takový rychlotest nové verze CorePlayeru 1.2.3 a žádné výrazné změny jsem nezaznamenal. Youtube je na tom stejně jako v předchozí verzi, jen je přehrávání možná zase o chlup plynulejší (zkoušeno připojení přes Activesync (přes kabel a bluetooth) a GPRS). Jinak nevím jaké všechny možnosti byly v „Asociovaných souborech“ (už se mi nechce instalovat zpět starou verzi :smile:), ale zdá se mi, že tu nějaké položky přibyly. :wink: Celý přehled změn si můžete přečíst na diskusním fóru výrobce.
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

vazeni, nejak se nemohu dobrat reseni. udajne by coreplayer mel umet v teto verzi (1.2.1.) titulky - ty jsem ulozil do stejneho adresare ve formatu .smi a stejne nic. kde je prosim zapnu?
Tomula
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tomula »

CorePlayer bohužel zatím titulky nepodporuje. Ale co jsem se dočetl na CoreCodec fóru, tak by se jejich podpora měla objevit do konce tohoto roku. Zatím nezbývá nic jiného než čekat nebo použít TCPMP ve verzi 0.81RC1, která umí alespoň titulky ve formátu .smi.
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Problém

Post by Petras.18 »

Zdravím, nainstaloval jsem si Coreplayer v1.2.3 Build 4012 a asi po pátém spuštění mi program napsal: "Nepodařilo se ověřit uživatelské ID/sériové číslo". :-( Předtím mi program běžel naprosto v pohodě! Zkoušel jsem program odebrat a nainstalovat znovu, ale při spuštění píše to samé. Chtěl bych se tedy zeptat, co mám udělat pro to, abych program znovu rozchodil.
Předem díky za odpověď
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia 920

Post by Filippo »

Je jednodušší způsob:
Odstraň složku Application Data/CorePlayer
Při dalším spuštění to po tobě bude chtít Seriové číslo :wink:
Tomula
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tomula »

To Petras.18: Pokud vím, tak tuhle neplechu dělají jen nelegální verze. :wink: Od verze 1.2.3 je to už nějak lépe zabezpečené, takže pokud se Jméno, které máš v Start/Nastavení/Informace o vlastníkovi neshoduje s aktivačním klíčem (ten je právě vygenerován podle toho jména), tak ti CorePlayer nebude fungovat. Takže nejsnazší řešení je si CorePlayer zakoupit. :wink:
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Coreplayer

Post by Petras.18 »

Zdravím, chtěl jsem používat Coreplayer verze 1.2.3 Build 4012, ale ani po zadání čtvrtého sériového čísla, nelze program rozchodit!! :???: Po zadání každého sériového čísla, jsem program spustil přibližně pětkrát a pak to selhalo. Chci se tedy zeptat, jakou verzi Coreplayeru si mám nainstalovat, abych měl stabilní chod?! Předem díky za odpověď
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc

Post by TheMelin »

Koupit a pak bude stabilní chod jak už bylo psáno a nebo použít free variantu TCPMP. :wink:
fous
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Re: Coreplayer

Post by fous »

Petras.18 wrote:Zdravím, chtěl jsem používat Coreplayer verze 1.2.3 Build 4012, ale ani po zadání čtvrtého sériového čísla, nelze program rozchodit!! :???: Po zadání každého sériového čísla, jsem program spustil přibližně pětkrát a pak to selhalo. Chci se tedy zeptat, jakou verzi Coreplayeru si mám nainstalovat, abych měl stabilní chod?! Předem díky za odpověď
Před instalací nové verze pokud tam máš starší ji odinstaluj a smaž v Application Data celou složku CorePlayer (Pro zichr jsem dal ještě restart). Pak teprve instaluj novou a použij klíč. V ApplicationData a CorePlayer nastav atribut souboru config.xml na read only. A chodí to bez problémů.
Post Reply

Return to “Aplikace”