CorePlayer Mobile 1.2.1
-
Trident
- nováček

- Zařízení: MotoMPX200; Moto MPX220; E-tenM750
Netuším, jakou kdo má motivaci používat Core Player... Já tedy jen za sebe (subjektivní názor - nevnucuji)...
Na smartu gprs nepoužívám ke stahování ničeho, protožr nejsm milionář. ale když chci přehrávat z YouTube, prostě si ten ".flv" soubor z PC do smartu přetahnu a na TCPMP přehraju... naprosto s přehledem..
Na smartu gprs nepoužívám ke stahování ničeho, protožr nejsm milionář. ale když chci přehrávat z YouTube, prostě si ten ".flv" soubor z PC do smartu přetahnu a na TCPMP přehraju... naprosto s přehledem..
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Tomula
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Bezva!
Hned to jdu vyzkoušet a dám vědět, jestli už odstranili ten bug s přehráváním z Youtube.
//Vyzkoušeno
Tak to video z Youtube jde přes pc (activesync) stále jen ve formátu H264. Přehrávání je ale výrazně plynulejší, takže je to už celkem i použitelné. Jinak všechny změny si můžete prohlédnout na stránkách výrobce.
//Vyzkoušeno
- permar
- přispěvatel

- Zařízení: SGS 5
Core Player 1.2.3
Pro majitele Core Playeru - vyšel opět nový upgrade verze 1.2.3. Takže opět stahujte a zkoušejte, zvláště přispěvatel Tomula. 
-
Tomula
- přispěvatel

Tak jsem udělal takový rychlotest nové verze CorePlayeru 1.2.3 a žádné výrazné změny jsem nezaznamenal. Youtube je na tom stejně jako v předchozí verzi, jen je přehrávání možná zase o chlup plynulejší (zkoušeno připojení přes Activesync (přes kabel a bluetooth) a GPRS). Jinak nevím jaké všechny možnosti byly v „Asociovaných souborech“ (už se mi nechce instalovat zpět starou verzi
), ale zdá se mi, že tu nějaké položky přibyly.
Celý přehled změn si můžete přečíst na diskusním fóru výrobce.
-
Tomula
- přispěvatel

CorePlayer bohužel zatím titulky nepodporuje. Ale co jsem se dočetl na CoreCodec fóru, tak by se jejich podpora měla objevit do konce tohoto roku. Zatím nezbývá nic jiného než čekat nebo použít TCPMP ve verzi 0.81RC1, která umí alespoň titulky ve formátu .smi.
Problém
Zdravím, nainstaloval jsem si Coreplayer v1.2.3 Build 4012 a asi po pátém spuštění mi program napsal: "Nepodařilo se ověřit uživatelské ID/sériové číslo".
Předtím mi program běžel naprosto v pohodě! Zkoušel jsem program odebrat a nainstalovat znovu, ale při spuštění píše to samé. Chtěl bych se tedy zeptat, co mám udělat pro to, abych program znovu rozchodil.
Předem díky za odpověď
Předem díky za odpověď
-
Tomula
- přispěvatel

To Petras.18: Pokud vím, tak tuhle neplechu dělají jen nelegální verze.
Od verze 1.2.3 je to už nějak lépe zabezpečené, takže pokud se Jméno, které máš v Start/Nastavení/Informace o vlastníkovi neshoduje s aktivačním klíčem (ten je právě vygenerován podle toho jména), tak ti CorePlayer nebude fungovat. Takže nejsnazší řešení je si CorePlayer zakoupit. 
Coreplayer
Zdravím, chtěl jsem používat Coreplayer verze 1.2.3 Build 4012, ale ani po zadání čtvrtého sériového čísla, nelze program rozchodit!!
Po zadání každého sériového čísla, jsem program spustil přibližně pětkrát a pak to selhalo. Chci se tedy zeptat, jakou verzi Coreplayeru si mám nainstalovat, abych měl stabilní chod?! Předem díky za odpověď
Re: Coreplayer
Před instalací nové verze pokud tam máš starší ji odinstaluj a smaž v Application Data celou složku CorePlayer (Pro zichr jsem dal ještě restart). Pak teprve instaluj novou a použij klíč. V ApplicationData a CorePlayer nastav atribut souboru config.xml na read only. A chodí to bez problémů.Petras.18 wrote:Zdravím, chtěl jsem používat Coreplayer verze 1.2.3 Build 4012, ale ani po zadání čtvrtého sériového čísla, nelze program rozchodit!!Po zadání každého sériového čísla, jsem program spustil přibližně pětkrát a pak to selhalo. Chci se tedy zeptat, jakou verzi Coreplayeru si mám nainstalovat, abych měl stabilní chod?! Předem díky za odpověď