rop wrote:Takze dneska mi muj ipaq klekl. Nejdriv hlasil od rana nabitou baterii na 100. I kdyz jel i pres noc. Pred chvili kdyz jsem chtel zapnout display, tak nereagoval. Jen blikala zelena dioda signalu. Vyzkousel jsem teda soft reset nic. Dioda blikala, display cerno. Tak jsem to strcil do usb at se to nabije. Dioda, ktera pri nabijeni sviti oranzove, ted sviti cervene a mirne blika nebo spis jen meni jas. Takze nevim jestli je KO. Hard reset taky nefunguje. Proste jen sviti cervena dioda a nic. Parada.
Tak me se vcera stala takova podobna vec: asi v 11 hod. jsem mel baterku nabitou cca. na 40%. Kdyz jsem se nekdy kolem 13. hodiny chtel podivat, zda mi nikdo nepsal, tak mi blikala jen zelena diodka, zmacknul jsem Power tlacitko abych rozsvitil displej a ono nic. Zkusil jsem znovu a zase nic. Co mi prislo zvlastni byl podezrele zvysena teplota na baterii. Tam jsem udelal soft reset no a telefon byl komplet vybitej. Trochu divny, ne? Za 2 hodiny se vybilo 40% baterie s vypnutou WIFI, BT, GPS... + nejaka zahrata baterka...? Nestalo se to uz nekomu taky?