HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
pretender12
přispěvatel
přispěvatel

zalohovani

Post by pretender12 »

resili sme tu uz zalohovani. chi se zeptat ci nekdo skusil program sprite backup co je v HTC.
A jeste bych se chtel zeptat na program na zalohovani kontaktu a sms. Tusim je jich vic tak bych rad slysel nazory.
Objednal sem tu extra baterii i kdyz se na muj dotaz nikdo neozval zda ji uz videl. takze to bude prekvapko jestli to bude nakej mamut. :)))
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Muzu se zeptat zkusenejsich na GPS? Nainstaluju iGO, pustim, najdu, ale pak mi porad blika to zelene tlaciko probihajicich dat a nic se nedeje, zadne nalezeni satelitu, jen blika
copkill
nováček
nováček

Post by copkill »

schagi : treba mat novsiu verziu - vid igo my way 2006 plus .. ta dokaze detekoat bezproblemovo , starsie maju problemy

All : doriesil sa nejak ten skype ??? myslim problem s vystupom zvuku na zadny reprak namiesto do sluchatka.
ak ano , dajte mi pls na sukromnu spravu vediet , ako ... vdaka
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

copkill wrote:schagi : treba mat novsiu verziu - vid igo my way 2006 plus .. ta dokaze detekoat bezproblemovo , starsie maju problemy
Je to plus, to si hlidam...nainstaluju, vyhledam port, vsechno je bez problemu, pak to skoci zpet na tu obrazovku se satelity, zelene to blika a nic se nedeje, tak nevim
copkill
nováček
nováček

Post by copkill »

prva synchro trva cca 2 minuty .. moze aj dlhsie .. samozrejme na otvorenom priestranstve
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Sprite Backup som skúšal, ale restore neprebehlo korektne. Buď nešli zvuky, alebo pri inom nastavení zvuky fungovali, ale niektoré aplikácie nešlo vôbec spustiť, papuľovalo, že nie sú podpísané a nešlo to odkliknúť, len zrušiť.

Ak bliká ten krúžok na zeleno, tak je to OK. Akurát by bolo dobré ísť von (neskúšať to v miestnosti) a ešte je vhodné na prvý krát byť trpezlivý, niektorým ľuďom to trvalo aj niekoľko minút.
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Heureka, chtelo to jit ven, to je ta moje lenost. Diky za tip. Jen pozoruju pomerne prisernou kvalitu podsviceni displeje.

Chjo, kde jsou ty casy kdy jedinym problemem bylo nahravani vlastniho loga na displej u 3310 :roll:
uniel
nováček
nováček

xT9

Post by uniel »

Zdravím v konfeře.
Odhodlávám se také k pořízení tohoto hezkého strojku. Co mě zatím trochu brzdí v nadšení, jsou problémy s českou xT9. Čenichal jsem u konkurence (fórum HTC), kde řešili podobný problém. Odpuste neznalému, ale nepomohlo by použití cabu, který se zde objevil: údajně po naintalování lze zvolit jazyk klávesnice (nevím ovšem je-li myšlena HW a jaká) a jazyk xT9!
Mohl by, prosím, někdo vlastnící iPAQ 614 odskoušet? Soubor přikládám. :smile:
Attachments
MoDaCo_Vox_eT9_Language_Pack_new_guava.cab
(2.43 MiB) Downloaded 187 times
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

Tak se tam sice čeština objeví, ale to je tak asi všechno a ještě ke všemu to zablokuje psaní na hw klávesnici ... jdou psát jen čísla. a nelze využít přepínání módů ABC,123 atd. pomocí podržení hvězdičky a nelze vyvolat pomocí klávesy # tabulku s nabídkou znaků. Ale jen tak dál určitě se to časem vylepší ... nejspíš to blbne v souvislosti s tím, že to není přímo pro našeho ipaqa...zkuste taky někdo jiný, jestli to třeba není jen chyba u mě
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Presne tak, toto som skúšal hneď ako som iPAQ kúpil. Nejde použiť hocijaké xT9, na iPAQu 614 bude fungovať len xT9 priamo určené pre iPAQ 614. Je to práve kvoli HW klávesnici. Tak budeme musieť čakať, až niekto nájde spôsob, ako potrebný súbor vyrobiť.
uniel
nováček
nováček

xT9

Post by uniel »

Přece to nevzdáme! Zkoušeli jste někdo i toto z http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=39105#39105? Měla by to být pouze česká xT9.
Attachments
Enable.Czech.XT9.cab
(238.43 KiB) Downloaded 231 times
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m

Re: Prvý ROM update je tu!

Post by Strunečka »

Zdravim, prosim nevite nekdo kde se dala sehnat redukce na toto zarizeni z mini USB na 3,5 mm jack? Diky moc.
ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel

Post by ftakgabo »

to je ine vlakno. ale coviem tak zatial este neexistuje. skus si vyrobit redukciu z pribalenych sluchatiek
malutki
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by malutki »

Zdravim,
ma nekdo z Vas problemy z castejsim zamrzavanim pristroje? Nekdy po RESETu se objevi zakladni modra obrazovka a ani po nekolika minutach se pristroj nenastartuje. Opakovany RESET nepomuze a pomuze az FACTORY RESET
malutki
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by malutki »

Casto se mi stava, ze kdyz zmacknu zeleny telefonek, tak klavesnicka se zobrazi za 5-10 sekund. Reakce na vsechny povely je velmi pomala. Dva roky jezdim po svete s HP6515, takze ocekavam, ze 614c bude lepsi a ne pomalejsi.
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

Nezkoušel někdo výše uvedené enable XT9, nedělám si teda velké naděje, ale přeci jen kdyby to šlo, já sem teď dělal hard reset a už to mám celý v cajku, tak se mi to nějak nechce zbořit jednou aplikací :???:
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel

Post by Pavtul »

mam 2 dotazy:
Prirazene fotografie ke kontaktu se mi pri volani zobrazuji opravdu v titerne velikosti. Jde to nejak zvetsit, kdyz je dispej celkem IN?

Rolovaci kolecko mi funguje v SPB menu nekorektne. Na plose mam nekolik ikon jakoby serazenych v mrizce, ale pri pohybu koleckem mi aktivni ctverecek koluje pouze v jednom sloupci...- prostrednim :-( Jak je to u vas?? Diky
smidliboy
přispěvatel
přispěvatel

Post by smidliboy »

rop wrote:Takze dneska mi muj ipaq klekl. Nejdriv hlasil od rana nabitou baterii na 100. I kdyz jel i pres noc. Pred chvili kdyz jsem chtel zapnout display, tak nereagoval. Jen blikala zelena dioda signalu. Vyzkousel jsem teda soft reset nic. Dioda blikala, display cerno. Tak jsem to strcil do usb at se to nabije. Dioda, ktera pri nabijeni sviti oranzove, ted sviti cervene a mirne blika nebo spis jen meni jas. Takze nevim jestli je KO. Hard reset taky nefunguje. Proste jen sviti cervena dioda a nic. Parada.
Tak me se vcera stala takova podobna vec: asi v 11 hod. jsem mel baterku nabitou cca. na 40%. Kdyz jsem se nekdy kolem 13. hodiny chtel podivat, zda mi nikdo nepsal, tak mi blikala jen zelena diodka, zmacknul jsem Power tlacitko abych rozsvitil displej a ono nic. Zkusil jsem znovu a zase nic. Co mi prislo zvlastni byl podezrele zvysena teplota na baterii. Tam jsem udelal soft reset no a telefon byl komplet vybitej. Trochu divny, ne? Za 2 hodiny se vybilo 40% baterie s vypnutou WIFI, BT, GPS... + nejaka zahrata baterka...? Nestalo se to uz nekomu taky?
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP iPAQ 614c

Post by ondrasoch »

Caues, do tydne bych mel tento super telefon mit. Chtel jsem se zeptat, jestli 614c podporuje SDHC 16GB?? (napr: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52005)
xthomas
přispěvatel
přispěvatel

Post by xthomas »

to smidliboy: nejseš první komu se něco takového stalo, už se tady o tom psalo. jde o chybné počítání stavu baterie a napravuje to tuším nová verze biosu, o které se píše třeba tady

to ondrasoch: odkaz co jsi sem postnul vede na klasickou SDHC kartu, do ipaqu potřebuješ microSDHC. a ta s takovou kapacitou snad na trhu ještě ani není..
Locked

Return to “Hewlett-Packard”