mp wrote:... Jsou tu prostě lidé, pro které WM=HTC (někteří ještě vzali na milost HP). Ale pokud přijde s něčím novým Samsung, LG, SE nebo někdo další, tak je to hrozný, má to špatnou výbavu, nemá to VGA rozlišení ("bez VGA ani ránu", že?) atd. ...
Ehm? Tak tohle se mě opravdu v žádném případě netýká. Každopádně mé první WM zařízení nebylo HTC (v tu dobu ještě tolik zajímavých zařízení ani nevyrábělo). Já plně fandím každé značce, která zařízení s WM vyrobí. Samozřejmě, že mám radost, protože fandím samotnému operačnímu systému a na výrobcích je už potom HW výbava. Čím víc výrbců, tím víc konkurence a tím víc zajímavých zařízení. Nikdy jsem neřekl, že by něco s WM, s čím přijde Samsung, LG nebo SE (i když zrovna ten SE...

) je špatné. To je přece logicky zcela naopak. Ale jinak ano, bez VGA ani ránu. Můj názor.
mp wrote:
...Takže když si třeba přečtu něco málo o i900, v duchu si ho porovnám se svým HTC Touch a dospěju k závěru, že ten Samsung je zhruba 2x lepší zařízení. Kupodivu nejsem naštvanej, ale jsem rád, že je tu vidět takový pokrok. Zkusil jsi to někdy stejně?...
Ano, zkusil a stále nenacházím vhodnější zařízení
pro mě než je Universal. Bez VGA displeje a plnohodnotné klávesnice se bohužel neobejdu. Taková Athena jí má jenom oddělovací a nepohyblivou. Na trhu není žádné zařízení, které by mi poskytlo stejné možnosti. Je to HTC, ale to proboha vůbec neznamená, že jsem fanatický fanoušek. Úplně stejně uznávám a obdivuji všechna WM zařízení od všech značek!
mp wrote:
...Mimochodem na 5MPx foťák docela kašlu. Pořádnou fotku si stejně udělám normálním aparátem a na obrázky pro MMS mi stačí i tvých 1,3MPx. Jen mě štve ten přístup, o kterém jsem se zmínil
Tak o čem se tedy bavíme?