HP Ipaq 614c a nastavení GPS u iGO 2006
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Martin1679
- nováček

-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

-
Martin1679
- nováček

-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

-
Martin1679
- nováček

koupil jsem SW oreginál zabalené v krabici, součástí kromě cd a miniSD karty je i karta s kódem, jelikož v návodu není uvedeno jak konkrétně s tímto kódem pracovat nevím co s ní. Mapy jsou uloženy na microSD kartě v Ipaqu (teda předpokládám, že jsou to mapy nepodařilo se mi je otevřít). Všude píšou, že stačí zkopírovat miniDS na microSD a vložit do pístroje a vše se nainstiluje automaticky nevím co můžu dělat špatně?
-
Martin1679
- nováček

-
Martin1679
- nováček

jel jsem dneska z Olomouce přes Protivanov do Rájce_Jestřebí...při cestě do Olomouce mi fungovala GPS v pořádku...ukazovala co měla atd... ale při cestě zpátky mi v protivanově začala jaksi vypadávat...nešlo mi fixnout satelity a když se to už podařilo, byl jsem nějakejch 500 m vlevo od cesty a tudíž mi to pořád ukazovalo průjezd poli a nebo ve větší vesnici se mi to z pole napojilo na nějkou vedlejší uličku a snažilo dostat na hlavní silnici, po které jsem ale jel...
jen pro upřesnění - mám Mio soft a iGo mapy...jel jsem na baterku, bo nemám ještě adaptér do auta...
asi se mi potvrzuje to, že papírově nemá ten GPS chip takovou přesnost a možnost fixovat se jako SIRFIII...oblast je dosti zalesněná, což ale nic nemění na tom, že na cestě do Olomouce přes Jedovnice a Plumlov mi to ukazovalo v pořádku...jsou tam lesy taky...to jen pro ty, co znají terén...nakonec se mi to nepodařilo finout ani v oblasti volného výhledu mezi poli...
otázka je: Dá se nějak nastavit upřesnění polohy? Nebo když se mi něco podobného stane je nějaké řešení jak ty satelity fixnout? zkoušel jsem vypnout, zadat nově cílový bod ale nic...
jen pro upřesnění - mám Mio soft a iGo mapy...jel jsem na baterku, bo nemám ještě adaptér do auta...
asi se mi potvrzuje to, že papírově nemá ten GPS chip takovou přesnost a možnost fixovat se jako SIRFIII...oblast je dosti zalesněná, což ale nic nemění na tom, že na cestě do Olomouce přes Jedovnice a Plumlov mi to ukazovalo v pořádku...jsou tam lesy taky...to jen pro ty, co znají terén...nakonec se mi to nepodařilo finout ani v oblasti volného výhledu mezi poli...
otázka je: Dá se nějak nastavit upřesnění polohy? Nebo když se mi něco podobného stane je nějaké řešení jak ty satelity fixnout? zkoušel jsem vypnout, zadat nově cílový bod ale nic...
tak jsem jel dneska do Křtin a po celou dobu to nebylo schopný fixnout satelity...na zeměkoouli to ukazoale asi 10 satelitů, ale zélený byly asi jen dva...zkoušel jsem reset nastavení a konfiguroval všechno znova, ale nic...při tom mi to dřív fixovalo tak do dvou minut...a teď 10 min a nic...nevím kde se stala chyba...
otáčení displeje
Ahoj, chtěl bych se Vás jen zeptat jestli Vám funguje u iGO překlápění displeje. Myslím jako tlačítkem na klávesnici. (IPAQ 614c).Mě to jde otočit jen v aplikaci, ale tam mi to dost často po té zamrzne. Pokud to tu už někde probíráte, tak se omlouvám. Tohle je mé první PDA a mám zatím ze spousty věcí zamotanou hlavu.