HP Ipaq 614c a nastavení GPS u iGO 2006

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

trhin
nováček
nováček

Post by trhin »

Ahojte,mám od včerejška 614c, nainstaloval jsem IGO 2006 plus a když ho spustím skočí mi hláška HardwareIDerror .....co mám špatně nevíte někdo ?? Díky moc
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Licenci.
trhin
nováček
nováček

Post by trhin »

Tak licenci jsem asi vyřešil ale ted mi to pro změnu píše že mám starý mapy ale přitom si myslím že jsem si "sehnal" nový....Nainstaloval jsem i TT6 a tam zase že nemůže najít žádnou mapu, nemáš ještě paměťovku a pokud si vzpomínám tak TT chtěl mít mapu přímo v rootu karty, je to tak ?? Díky
Martin1679
nováček
nováček

Post by Martin1679 »

potřeboval bych poradit jak nainstalovat tomtom navigator6 zkopíroval jsem obsah miniSD karty na micro SD vložil do přístroje bohužel jsem skončil taky na hlášce "žádné mapy nebyly nalezeny". může někdo uvést podrobný návod jak postupovat.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Pokud čeká, tak běž opravdu na volné prostranství a čekej, ono to může trvat opravdu dlouho. U kaisra se mi třeba nepovedl první fix ani na balkóně. Vyšel jsem ven před barák a počkal 5 minut a byl tam. Dost záleží jak vysoké baráky jsou kolem tebe.
Martin1679
nováček
nováček

Post by Martin1679 »

nečeká myslím že není dokončená kompletně instalace když při instalaci nastavuji jednotlivé parametry (jazyk, formát času,atd.) skončím na položce vyberte mapu: "nebyly nalezeny žádné mapy! " tak opravdu nevím
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

kde máš mapy umístěny, máš k nim licenci?
Martin1679
nováček
nováček

Post by Martin1679 »

koupil jsem SW oreginál zabalené v krabici, součástí kromě cd a miniSD karty je i karta s kódem, jelikož v návodu není uvedeno jak konkrétně s tímto kódem pracovat nevím co s ní. Mapy jsou uloženy na microSD kartě v Ipaqu (teda předpokládám, že jsou to mapy nepodařilo se mi je otevřít). Všude píšou, že stačí zkopírovat miniDS na microSD a vložit do pístroje a vše se nainstiluje automaticky nevím co můžu dělat špatně?
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

mapy musí být na kartě ve složce IGO/maps/"jednotlive mapy" a musí to všechno šlapat
Martin1679
nováček
nováček

Post by Martin1679 »

IGO ? já mám TTN 6.
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

Ježíš sorry nějak sem si v tý změti myslel, že máš IGO, tak v TT jsou mapy nechané ve složce v rootu karty
Martin1679
nováček
nováček

Post by Martin1679 »

můžeš mi to prosím přesně popsat co mám udělat abych to zprovoznil, nelépe krok po kroku. Nemám s tím žádně zkušenosti. Jak už jsem psal zatím jsem zkopíroval vše na microSD kartu a vožil do přístroje. Něco se nainstalovalo , ale komčím vždy natěch mapách :(
Martin1679
nováček
nováček

Post by Martin1679 »

Zdravim potřeboval bych radu jak nastavit navigaci tomtom navigator 6 v mém Ipaqu 614, stále mi to hlásí "chybí zařízení GPS"?
trhin
nováček
nováček

Post by trhin »

musíš si vybrat zařízení GPS, je to u TT6 v Změnit předvolby a potom myslím Sparáva GPS a tam vyber.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

jel jsem dneska z Olomouce přes Protivanov do Rájce_Jestřebí...při cestě do Olomouce mi fungovala GPS v pořádku...ukazovala co měla atd... ale při cestě zpátky mi v protivanově začala jaksi vypadávat...nešlo mi fixnout satelity a když se to už podařilo, byl jsem nějakejch 500 m vlevo od cesty a tudíž mi to pořád ukazovalo průjezd poli a nebo ve větší vesnici se mi to z pole napojilo na nějkou vedlejší uličku a snažilo dostat na hlavní silnici, po které jsem ale jel...
jen pro upřesnění - mám Mio soft a iGo mapy...jel jsem na baterku, bo nemám ještě adaptér do auta...
asi se mi potvrzuje to, že papírově nemá ten GPS chip takovou přesnost a možnost fixovat se jako SIRFIII...oblast je dosti zalesněná, což ale nic nemění na tom, že na cestě do Olomouce přes Jedovnice a Plumlov mi to ukazovalo v pořádku...jsou tam lesy taky...to jen pro ty, co znají terén...nakonec se mi to nepodařilo finout ani v oblasti volného výhledu mezi poli...

otázka je: Dá se nějak nastavit upřesnění polohy? Nebo když se mi něco podobného stane je nějaké řešení jak ty satelity fixnout? zkoušel jsem vypnout, zadat nově cílový bod ale nic...
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

tak jsem jel dneska do Křtin a po celou dobu to nebylo schopný fixnout satelity...na zeměkoouli to ukazoale asi 10 satelitů, ale zélený byly asi jen dva...zkoušel jsem reset nastavení a konfiguroval všechno znova, ale nic...při tom mi to dřív fixovalo tak do dvou minut...a teď 10 min a nic...nevím kde se stala chyba...
SlavoU
nováček
nováček
Zařízení: ASUS PadFone

Post by SlavoU »

For: 1979
Mne v takomto prípade stačilo vypnúť a opätovne zapnúť IGO (2006 plus)
Pri druhom zapnutí to satelity fixlo takmer okamžite.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

vypnutí a zapnutí jsem zkoušel hned jak to blblo...první věc, co mě napadla...samože bez úspěchu...
Hans
nováček
nováček

otáčení displeje

Post by Hans »

Ahoj, chtěl bych se Vás jen zeptat jestli Vám funguje u iGO překlápění displeje. Myslím jako tlačítkem na klávesnici. (IPAQ 614c).Mě to jde otočit jen v aplikaci, ale tam mi to dost často po té zamrzne. Pokud to tu už někde probíráte, tak se omlouvám. Tohle je mé první PDA a mám zatím ze spousty věcí zamotanou hlavu.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”