HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel

Post by ftakgabo »

to DonJuanKarlos: musim povedat ze ma to zarazilo ze sa tombraider ani rayman nedaju ovladat. Ved skoro kazda hra uz ma moznost si prestavit ovladacie klavesy. Teda aspon na symbiane to tak je. Hladam nejaky soft, ktory by vedel emulovat D-pad na numerickej klavesnici. Nasiel som AE Button, ale ten to nevie. Zevraj existuje na to stara aplikacia od HTC.. idem hladat dalej :)
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

to 1979> ucpeš každou ram paměť... je ale spousta task manageru, které pracují spolehlivě: x-bar, SP Task Mgr EN ,oxios atd.... té paměti by jsem se nebál
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

no dost jsem to zvažoval a nakonec se rozhodl pro HP...těch 128 RAM si myslím že bde komfortnější a myslím si ž eto HPčko nemůže být šunt...možná je tam pár drobností jako negativa, ale to asi u všeho a co vadí jednomu, nevadí druhýmu...už to mám objednaný - našel jsem v Praze obchod kde je mají a potvrdili mi objednávku, že si ho můžu vyzvednout, takže jsem zvědavej...po Mpx220 to bude zase změna...
no a taky rozhodla cena...vím že ASUS má něco navíc, ale to se dá extra dokoupit i levněji...
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Mam rezervovany jeden kus na Praze2, kdyby mel nekdo zajem, tak prenecham, jinak to zitra zrusim. cena je cca 10.400
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

1979 wrote:jde mi o to, že jsem z Brna a nechtělo by se mi jezdit do Prahy nebo Ostravy s reklamací a poštou se mi to posílat nechce už vůbec. My tu máme v Brně autocont, což je podle stránek HP.CZ oficiální zástupce servisní sítě. Nevím ale jeslti bych ho mohl dávat tam...
Zrovna dnes som riešil reklamáciu jedného iPAQu - našťastie nie svojho. Zobral som ho do HP Servis centra priamo na centrále HP v Bratislave. Odtiaľ ma poslali preč, pretože oni robia len pozáručný servis. Ak je iPAQ v záruke, tak treba volať na HP After sales support line (u nás 02-6820 8080), kde treba nadiktovať problém a oni zadajú reklamáciu do systému. Následne to elektronicky vygeneruje požiadavku na kuriérsku službu, ktorá zariadenie vyzdvihne na zadanej adrese... Tak som zvedavý, ako to bude prebiehať ďalej!
Inak pre zaujímavosť, po dovolaní sa na to uvedené číslo a preklikaní cez menu ma to nakoniec prepojilo niekam, kde som česky hovoriacemu pánovi nadiktoval problém, následne ma on prepojil na nejakú slečnu, a až tá so mnou vyplnila požiadavku o reklamáciu tovaru.
Takže podľa mňa s reklamovaním iPAQu v CZ bude treba absolvovať rovnaký postup.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

no já to mám v té praze 2 taky zamluvený...můžeš mi říct, proč to tam rušíš???
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Predem, prosim uz mi nepiste SS, ze jsem se vratil, nevim, co proti me mate, tak prosim ty, co tohle nezajima, nereagujte.

Nyni mi volal prodejce z obchodu, ze produkt je jiz na sklade, ale ze nevi, tak jestli chci potvrdit zruseni. Pry maji asi 40ks skladem, ale dost uz rozprodanych. Takze se asi pomalu na ceskych obchodech bude objevovat. Jinak ja jsem mel objednano u pocitace-levneji.cz

//down:
Ja to rusim z duvodu nabidky Toshiby Portégé G900, ktera je pro me mnohem lukrativnejsi ze vsech stran. Kdybych koupil tohle, stejne bych to menil potom za SE Xperii, tady nebudu mit temer duvod. Navic i za dobry peniz. Ale kdybych tu toshiba neziskal, tak jdu do 614c, kdyz uz to vypada, ze tu bude dostupna (ty pocitace-levneji maj uz stav ne e-shopu ihned)
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Taky uz mi ho na te Praze 2 drzi na prodejne...rozmyslim se porad jeste. Kdo to tu rusi? Z jakeho duvodu?
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

hxq614: psal jsi o problemu s prepinanim klavesnice - ja mel / mam to same - pri prepnuti na doinstalovanou klavsesnici se mi to prepne na defaultni. Dela to jak u sunnysoftu (interwrite) tak resco - zjistil jsem, ze to dela SPB phone suit a reseni je ho vzdy skryt z today obrazovky a zase vratit a vse je OK - ted uz mi to funguje "dlouho" i po restartech, tak nevim...snad se vzpamatoval :-)

Mozna za to muze i jiny SW - tak zkousej :-)

S.

EDIT: hxq614: tak beru zpet, jeste jsem to testoval a jedina doinstalovana klavesnice co mi funguje je resco - jinak mam vsude problem jako ty :-(

//používej tlačítko Uprait, tslany
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

1979, Schaqi : rusim objednavku, protoze jsem mel paralelne objednan nekde jinde o 2kila levneji a tam mi rekli, ze to bude buhvi kdy, tak jsem rezervnul na Praze 2. na muj mail, ze to rusim, mi ale vecer odepsali, ze uz to maj a jestli to chci opravdu zrusit. nic zavazneho v tom nehledejte.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

no já ho mám v té praze 2 ode dneška objednanej. Zítra mi ho tam má vyzvednout kamarád. Snad to bude v poho...řeším ale ještě jednu věc...
není tam čeština. Tudíž se to asi bude prát s diakritikou. Nevadí mi angličtina, ale rád bych to používal na čtení mailů a knih pod. BUde mi to zobrazovat diakritiku we wordu apod? bez lokalizace? nejde tam šoupnout jen něco, co by umožňovalo psát a ukazovat český znaky a jinak to bylo klidně v angličtině?
kdosi o 3 příspěvky nademnou ještě váhal nad koupí, proš váháš? taky jsem ještě malilinko na vážkách...
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

1979: diakritiku zobrazuje v pohode a lze ji psat pomoci napriklad resco keyboard aplikace
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Me uz dnes psali ze ho mam v obchode nachystany...vaham kvuli multimedialnimu vykonu, jestli na tom semtam treba pujde nejaka hra, jak to bude s filmy. Trosku se bojim jestli to nebude opravdu jen striktne business.
jardasy
nováček
nováček

Post by jardasy »

sháním k němu příslušenství - jaké používáte?
Potřebuji handsfree, a řeším držák. HP nabízí dvě možnosti, o kterých jsem skoro nic nezjistil, a to "Nainstalovaná sada do auta HP iPAQ 300" a "Držák do automobilu pro kapesní počítače řady HP iPAQ 600"
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/ho ... g=cs&cc=cz

Také sháním pouzdro, nějaké na opasek (nic do náprsní kapsy, protože v létě nevím, do čeho bych ho strkal). Zatím to vypadá na HP kožené pouzdro (FA919AA).

Jaký používáte screen protector? V manuálu sice píšou, že je součástí, ale já tam žádný neměl.

Díky za tipy.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

co se toho výkonu týče, nemyslím si že to nepofachá...
já to chci taky na jiný věci než striktně na byznys...
kdyžp ominu čtení knížek, tak rozhodně na nějakej ten seriál a nebo film a tou hrou taky nějakou nephrdnu...
malinko počítám s tím, že to asi bude trochu problematický s ovládáním, protože tomu chybí pětisměrný tlačítko, ale snad něco fungovat bude...
uvidíme...ale asi už z toho neustoupím...vezmu ji a pak budu řešit až aktuálně co mě s ní potká...
jinak ty výkonový parametry snad vyhoví sledování filmů...
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

Ipax 614c v prde** :-(

Tak jsem resil tu klavesnici at pomuzu bliznimu svemu a:

- po jedne instalaci jsem udelal sofr reset
- ipaq nenabehne :-(
- cerna obrazovka, blika modra dioda a nic :-(

Stejny problem psal nekdo na netu - takze asi nic uplne vyjmecneho. Snazim se udelat hard reseet a marne - nekde (treba v manualu) pisou drzet tlacitko na vypnuti + reset a jinde "audio button + tlacitko na zapnuti" ale nic nepomaha....

Takze ipaq pujde do opravy :-(((((((((

S.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

standa77

neřešil se tady ten HR někde? Mám pocit, že tu už někdo psal, jak na HR u iPAQu 614c.
xthomas
přispěvatel
přispěvatel

Post by xthomas »

někde výš v diskuzi někdo psal power+voice recorder+reset perem a držet do té doby než se pda zapne.

vzhledem k tomu, že uvedený postup tam někomu pomohl, tak to s tvým ipaqem nevypadá dobře, pokud to děláš stejně a nezabírá..
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

zkousim to, ale nejde mi to :-( v navodu pisou dokonce jen power + reset.

Vzdy vyndam baterku, zandam a nez e zapne tak zkousim popsany postup a nic :-( Baterka je samozrejme nabita...ach jooooo
ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel

Post by ftakgabo »

standa77: mozes napisat co presne si nainstaloval?

k tomu prepinaniu klavesnice na default. U niekoho to robi stale. Riesenie moze byt v pouziti IM selector. Najprv sa v pomocou neho nastavi defaultna klavesnica a potom v Settings - Presonal - Input
Locked

Return to “Hewlett-Packard”